אסף - עדכון על הקינגים

Liron Samuels

New member
אסף - עדכון על הקינגים

המדריך למחזר המתחיל. 1. מצא בת זוג. 2. תן לה ביס בצוואר שלא תזוז. 3. בהצלחה! מזכיר את שיטת הנבוט של האדם הקדמון, רק שפה הנקבה נשארת בהכרה. :)

naja

New member
לא רע.

הם נראים מצויין. תמשיך להפגיש בינהם כל יומיים. אני מאמין שהנקבה תפסיק לשתף פעולה אחרי הזיווג השלישי או הרביעי. בהצלחה!

Liron Samuels

New member
תודה!

הייתי רוצה להפגיש ביניהם כל יומיים אבל זה בעייתי בגלל הצבא... כמה זמן בערך הם היו מזדווגים אצלך בכל מפגש?

Liron Samuels

New member
הזדווגו אצלי ארבע ורבע שעות עד

שנאלצתי להפריד ביניהם. כבר פיספסתי את האוטובוס שלי חזרה לצבא והייתי חייב לתפוס את האוטובוס הבא. מעניין כמה זמן הם היו ממשיכים אם לא הייתי מפריע להם? הלילה אני אזווג אותם שוב.

Liron Samuels

New member
הזדווגו שוב אתמול בלילה

בניגוד לפעם שעברה שבה הקינגים ישר התחילו להזדווג, הפעם לקח להם עשר דקות להתחיל. הזיווג נמשך שש שעות.

Itamar Levy12

New member
מזל טוב!

אצלי יש זכר אבל כנראה שהוא עדיין עציר מידי... הנחשה מראה סימנים של חיזור(רעידות מרימה זנב וכו') חבל,עכשיו אני אויל אהיה חייב לשלוח אותה לחבר ולא לבצע את זה אצלי. בהצלחה שוב לירון הם נראים מעולה.

naja

New member
כמה צעיר ומה האורך שלו?

אני אישית הייתי מותר על השנה הזו ולא עושה זיווג משותף.

Itamar Levy12

New member
גיל לא ידוע

אורך 105 ס"מ ולא בעל מאסה בכלל(הילד שמגדל אותו לא עשה עבודה טובה בנושא הזה.) בקשר לדעה שלך-מבחינתי לא בא בחשבון(אלא אם זה יההי פשוט שהיא לא תרצה גם עםזכר "מוכח ועובד" ואז זה לא בשליטתי) שהיא לא תזדווג.

naja

New member
אמור להיות בוגר.

יכול להיות שמצבו הגופני לא טוב וזה משפיע על הרצון שלו. תנסה כמה פעמים נוספות לפני שאתה לוקח לזכר אחר.

Itamar Levy12

New member
"אמור" זה שם של דג ../images/Emo3.gif

בכל מקרה אני ינסה להפגיש שוב הערב.

Itamar Levy12

New member
עידכון!

הגעתי בסופו של דבר לבית של בחור אחר(במקרה היה לי טרמפ) וכמו שהכנסנו את הנחש אחרי כמה שניות היה חיבור! תמונות אני יעלה בימים הקרובים! בהצלחה לכולם.

למעלה