אסף, תראה מה זה, אפילו

ritosh

New member
אסף, תראה מה זה, אפילו

זרים מכירים ביכולותך המדהימות. לאן נעלמת?

lupland

New member
משל יותם...

היי ריטה.חן חן לך. ישבתי כאן לפני 10 שעות וכתבתי מכתב תשובה ליותם.ואני חייב להודות זה לא היה מכתב שיותם היה שמח לקרוא.הייתה בו ביקורת נוקבת על הדרך שבה הציג את הדברים.לבסוף מחקתי את המכתב אבל הדבר הלך איתי לישון בלילה.משמע הוא מציק.משמע צריך לפתור אותו ולא להניח לו.אין שום סיבה לאדם.כל אדם.ואפילו יהיה נשיא.מלך או חוטב עצים ושואב מים סלבי להתנשא על אדם אחר.זו בהחלט הייתה התנשאות. ראשית כל יותם.בחור נהדר ככל שיהיה יכול היה להציג את עצמו לפנינו.לספר קצת על עצמו.מה לעשות.אני אישית לא מצאתי זמן לתייר בפורומים אחרים אבל לא נראה לי שיש עוד פורום כזה שבו אחוז הבנות שבו גבוה לאין שעור מאחוז הבנים...מה שכבר עושה אותו למיוחד...(בכורח הנסיבות כמובן) אני מודה לך ושמח שמוע יותם שבעינייך אני מפיג קצת את "השעמום".אבל איזה שעמום בדיוק אחי? אחרי הכל כאן פורום לופוס.אנשים טובים שיום אחד בנסיבות מסוימות איבדו לרגע את שיווי משקלם ומנסים לייצב אותו חזרה.מעבר לכך שיש עוד כמה שיווי משקל בחיים הגדולים שם בחוץ שגם אותם.כמו שאר בני התמותה הם מנסים "לייצב".ולפיכך לא מן הנמנע כי אלו התערבבו באלו ולפיכך התוצאה כאן על המסך.יש מאלו שישאלו שאלות ספצפיות על הבעייה.ויש מאלו שישתפו חוויה שהייתה.ויש גם כאלו שלעיתים מנסים לשעשע את עצמם ולעיתים נדירות גורמים גם לאחרים לחייך.זה היופי שלנו יותם.וכאן לפעמים אנו מחפשים את נקודת שיווי המשקל.אל תהייה כשאר בני התמותה.אל תנסה לערער את יסודותיו.תמוך בהם.השען עליהם.אבל אל תנסה לדחוף ולהפיל אותם.זה היופי הטבעי שבנו.אשר מנסה בכל כוחותיו להשאר נאמן לעצמו.למקוריותו.מה הטעם להפוך אותו למלאכותי? הרי אם מחר תבוא ותאמר-"אסף.דרך הכתיבה שלך נראית לי כי איננה שייכת למקום זה" התוצאה שלך תהייה הפוכה.לא רק שלא תצליח לשנות את דרך כתיבתי ולהתאימה לרצונותייך אלה שאני פשוט אעזוב ואעלם.ואיזו תועלת אתה הפקת מכך??? חשוב על זה כעל מערכת יחסים שבינה לבינו.מה הטעם לרדות ולנסות לשנות האחד את השני? אין רווח ולא תועלת מכך.בסוף התהליך או שאחד מבני הזוג חלש ונהפך להיות יציר כפיו וגחמותיו של האחר או שהוא קצת יותר חזק.אומר "לא תודה" קם והולך. ודווקא אתה.שניסיתה ללקט מידע בפורום אחר אודות הילד הקטן ודמויו העצמי.משמע יש לך רקע או התיימרות לרקע פסיכולוגי כזה או אחר.דווקא אתה צריך לבוא אל עצמך ולשאול טוב טוב-מה גורם לאדם אחד לרצות לשנות את האחר??? במלוא הכנות אומר לך כי אם בוקר אחד הייתי מתעורר ומחליט כי פורום זה הפך לבלתי נסבל ודרך ראייתי את הדברים איננה מתישבת עם צפיותי מאתר זה-הייתי קם והולך.אבל לא גוער. ניתחתי את המכתב שלך כדרך שהדיוט נטול השכלה גבוהה מסוגל. כבר בשורת הפתיחה שלך אתה נוזף גוער ומלגלג ולמעשה אתה משיג את ההפך יותר מכך.אם שאיפתנו הייתה לאסוף את כל אותם יושבים על הגדר.כל אלו שנכנסים לכאן אך בשל מעצורים כאלו ואחרים נמנעים מלהגיב.בדרך כתיבתך אתה "מצדק" את חששותיהם וגורם להם להשאר שם.ואם כבר יש כאלו שנכנסים מדי פעם עם חשש לא קטן מ "איך יגיבו ומה יגידו" על דרך הכתיבה שלהם הרי ששורת הפתיחה שלך.שלדעתי נכתבה מתוך קלות דעת רגעית רק איששה את הפחד שכבר היה שם. ושים לב לאבסורד הגדול ביותר שכאן.אתה.דווקא אתה.שביקש עזרה בנוגע לדימוי העצמי של הילד הייתה כבר צריך לדעת מזמן כי אנו תוצר של הילדות שלנו.יש ביננו את המשקפופרים שלעגו להם כבר בגן.את השמנים שהציקו להם.בני עדות מסוימות שבמקומות מסויימים "דאגו" להזכיר להם מי הם ומהיכן באו.יש את מעוטי ההכנסה שלמדו עם בעלי אפשרויות רבים.יש את המוכים מבית או מבתים שההורים נפרדו וסיבותיהם עימם.יש את הדחויים חברתית שלא הוזמנו למסיבות יום השישי.אלו שלא הכירו וידעו ואפילו נדחו ע"י בני המין האחר במהלך ההתבגרות.אלו שאמא לא חיבקה.אבא שנזף רצה וציפה ליותר ויש עוד ועוד.הכל מהכול ובשורה התחתונה-הפחד כבר נוצר ונשתל אי שם ובנה את המחסומים שיפריעו למהלך החיים "התקין" של אותו בן תמותה. אני לא יודע מי אתה יותם.לא השארת הרבה פרורים אחרייך.אולי אתה נשוי ודרך הבקשה שלך אתה מנסה למצוא תשובות לבעיות עם ילדייך או שאולי אתה סטודנט שבאמת ובתמים מנסה למצוא חומר עסיסי.טרי.ומקורי.אבל משהוא בדרך הכתיבה שלך גורם לי לחשוב שגם אתה היית אחד מאותם אלו שהזכרתי כאן לפני. הפורום הזה עוסק בלופוס.נכון.לשם כך הוא הוקם.להיות בית ומשפחה נוספת לאנשים טובים.צחוקים ודאחקות יש קרוב לוודאי פורום משל עצמו.ויש פורומים להיכרויות.לשיחות מלוכלכות.פורום למחשבים ופורום לבעלי חיים. וכאן יותם...זה הפורום של הלופוס.פורום שעוד מעט ימלאו לו שנה.וכמו אדם הוא יבנה ויבנה את עצמו בעזרתנו. ובנוגע לכך בבפורומים אחרים היו זורקים את כל אותם אלו שמשתתפים בשמחת האחרים ובמילים אחרות-מביעים רגשות כנים ואמיתיים ומסוגלים להעלות זאת על הדף-כולי קנאה אמיתית להם.אני אישית.עם כל הצחוק והאושר לא מסוגל לפלוט את המשפט הפשוט-אני אוהב אותך.או משפטים כמו-אני זקוק לך או חושב עלייך לעומת זאת אני טוב בלשלוח לה פרחים או לקחת אותה למסעדה יוקרתית ועוד.הייתי רוצה להגיד שזו בעייה גברית מוכרת וידועה אבל הכרתי גם גברים שיודעים לדבר ולעשות זאת.ולפני שתרוץ לחפש הסברים פרוידייאניים כאלו ואחרים אוסיף ואומר כי הבית שממנו באתי היה בית חם וששלושת אחיי האחרים יצאו "נורמלים" יותר ממני ואצלם המוסג שבוע ללא בחורה לא קיים בכלל ומגע.חום וליטוף מבחינתם הינו טריוויאלי. ולבסוף בדרך הכתיבה שלך אתה מתנצל.משמע מבחינתי כי גם אתה לא היית שלם עם מה שכתבת.אז מה מפריע לך יותם בחייך האישיים שגרם לך לבוא ולהתפרק כאן על הבנות? האם זו המישהיא בחייך שמשגעת אותך? עוד פעם אותו סיפור בנאלי... אלוהים עדי כי גם אם נראה כאילו כתבתי זאת כדרך שאני כותב כאן ברוב הפעמים ללא מחשבה מוקדמת ועל פי מה שאני חושב באותו הרגע כי את המכתב הזה כתבתי מתוך רגשות כבדים.כל כך לא רציתי לגעור או לנזוף בך אבל צו מצפוני המושתת על עקרונות מוסריים שצמחו איתי אי שם בילדות לא יכול היה להניח לי לתת לזה לעבור בשתיקה.אל תעשה זאת שוב יותם.בו אלינו כחבר.כאחד מהשורה.שווה בין שווים.וקבל את כולנו כמו שאנחנו.לטוב...ולרע.

gaia20

New member
אסף../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ממש הצלחת לרגש אותי, זה היה פשוט יפה לכתוב את מה שכתבת

vivi49

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

מה זר שמציץ, מבין בלופוס,, אולי היתאכזב קשות מלקרא את המכתבים של אנשים שלא בוכים ומיללים יומם ולילה על מר גורלם . למה הכוונה בדיוק באמירה 'דיי נימאס עם הלופוס' . אם זה מתוך תיסכול אז יתכן שהוא כן מכיר את הלופוס,,. . בכל מקרה נישמח לשמוע תגובה והישתתפות רלוונטית ויותר מתונה ,, עוד נקודה שרציתי לציין היא על כדאיות וההמשך ההישארות במקום . לדעתי דייריו של הבית הזה מאד נהנים להיכנס בדלת הפתוחה שלו ,לברך את הנימצאים בו ,לקבל את בירכתם .מי שמביא פרח אחד, משול לזה שהביא זר גדול. כל אחד לפי סגנונו ויכולתו ,,, לי בכל אופן הכניסה היומית היא מוקד משיכה בלתי מובן, ובשל כך הוא ניראה בעיני כמועדון חברים.,, יש לנו אנשים מכל גווני הקשת,מכל הגילאים והמקומות.כי כשהלופוס פורץ אין לו מחסומים..ומי שפותח פה צריך להיזהר לא.? שלכם ויוי.

למעלה