אסף
כץ, כנס

שלינקה

New member
אסף../images/Emo132.gifכץ, כנס../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אסף, ראיתי שעשית לעצמך מערכת תגובות ממש יפה (גם כתבתי לך על זה שם) ומכיוון שראיתי שגם אתה משתמש בשירות האיכסון של ברינקסטר, אני מבקשת שתענה לי על שאלה גורלית מאין כמוה: האם אתה מקבל את התגובות באימייל אליך
אם כן:
איך עשית את זה? אם לא:
עלוב...
שלי.

אסף כץ

New member
יצאתי עלוב...../images/Emo6.gif

לא ממש הבנתי איך הולך כל עניין האי מייל לכן לא יצא לי לבדוק אותו על ברינקסטר. אבל אני מבטיח לך שאם אני אמצא פתרון אני אכתוב לך מקווה שעזרתי,

naatz

New member
אגב - משהו ששלחו אליי היום ../images/Emo36.gif

שרת חינמי, תומך asp, perl, php וcgi + אובייקט דואר מותקן - והכל ללא פרסומות. נשמע יותר מדי טוב, ובאמת לא יצא לי לבדוק כמה הדבר נכון - אבל אם למישהו יש זמן, שווה לקפוץ ולברר. ההמלצה שקיבלתי מעולה. לינק naatz

שלינקה

New member
תודה! אבל יש לי כמה הערות:

1. באמת עושה רושם של שרת מצויין וחינמי, אבל כשגמרתי את תהליך הרישום קיבלתי את הדף שנמצא כאן: http://www.marhost.com/cgi-bin/offers/non_us_offers.html וזהו. כלומר - לא קרה שום דבר יותר. כתוב שם שאני אמורה לקבל מייל ורק אחרי שאשלח אותו אליהם בחזרה החשבון שלי ייכנס לתוקף. הבעיה שהם לא טרחו לשלוח מייל. 2. בfaq קראתי שהקובץ הראשי חייב להיות index.html זה מגביל מאוד, וגם משונה. בד"כ אפשר לקרוא לו default או index עם כל הסיומות המקובלות (htm, html, php, asp) שלי.

naatz

New member
אוקיי -

בדקתי את זה אצל מי שהמליץ, לפי מה שהוצאתי ממנו - כיוון שמדובר בגורם מממן שלישי - לוקח זמן עד שהאימייל המיוחל מגיע ממנו - שולחים אל החברה את האימייל עם שם המשתמש ואחרי כמה ימים אמור להגיע אימייל עם כפתור הפעלה או משהו שכזה
ומצד שני - אם זה הטרטור היחיד לטובת שירות חינמי - מה אכפת לציפור.. naatz

שלינקה

New member
איזה מצחיק אתה!!! ../images/Emo46.gif

אם לא נשלח אליי אי-מייל הרי שאין לי אפשרות להירשם לאתר, ואז כל החינמיות לא שווה כלום
שלי.

genotip

New member
אה?

לפי מה שהבנתי, שכן נשלח עלייך אי מייל, אבל רק אחרי מספר ימים, שכן קודם החברה הממנת (צד שלישי) צריכה לאשר או לעשות לא יודע מה.. בכל אופן...

למעלה