אספונצ'יק שלי

אספונצ'יק שלי

אני מזואזאת קשות מתופאת ההרצה כלפי בעלי! נעמה וחן היקרות אנא הפסיקו מיד להתאלק על הדובשן שלי כאילו באיזה זכות אתם בכלל מעזות להתאהב בבעלי המסור והאוהב?????????? היכן הכבוד??????????? האם חסרה לכן אהבה בחיים????????? האם בן זוגחן אינו מספק אתכן?????????? אספושק'ה שלי ולא אתן אותו אספסופון שאני לא ישמע שאתה בוגד בי נשמה חיים שלי דה? חתיך הורס שלי אתה לא יודע מה מצפה לך היום בלילה נמרון שלי

סינטטית

New member
מה קרה לך?!!?!

אסך שלי ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסףףףמושלםשליתעשהליילד!!#!@%!^!1 סתם, נו מה הולך פה באמאשלכם?!?! חח

limors2

Active member
נהיה פה מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

יאללה במי אני אתאהב עכשיו ואפתח ניק סוגד ואכתוב בעילגות?

ליואב

ליואב אני חושב שזה חן מה אתה אומר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סינטטית

New member
אז כמה דברים

א. זו לא חן. ב. זה לא לימור זה ליאורה. ג. יפית. (נכון היא מעצבנת?) ד. קישטה תגיד לחברים שלך מפגר!!!!!!!

חזרתי!../images/Emo19.gif

שלום אנשים! גם למוזרים ביניכם! ולמאוד מוזרים! ולשוקי! ראיתי שכולכם התלהבתם מהמצעד, למה?! איך הג'ירפות לא הרכב השנה?! לדג נחש ת'כלס היה רק את הנה אני בא, שבאמת היה מעולה. אבל זהו! הג'ירפות זו להקה חדשה (לפחות במודעות), והן שחררו את גג, שממש הצליח, ועכשיו את קשה לי, מהר מדי, חייב לשכב, וכולם שירים מעולים! זו אחת הלהקות הטובות שאי פעם יצאו, וסופסוף בכלל יש פה להקה שעושה רוק אמיתי (לא כמו סינרגיה שאין להם בכלל גיטרות!!)!! זה כ"כ הגיע להם! ובכלל, כל ביקורת מוזיקה שקראתי על הדיסק שלהם, הייתה ממש משבחת! אז חבל. אתם לא חייבים להסכים איתי, פשוט רציתי לפרוק תסכול.
שנה טובה!

ליואב

עכשיו אסף אתה עצוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה