אספמיה ......... היכן את ? מה שלומך

אספמיה

New member
שלום יחפנית! ../images/Emo11.gif

שאלת איפוה אני ובכן קשה להשיב על זה...
אני כרגע לא במקום טוב לצערי... מוטרדת, מודאגת, עצובה וכל מה שמתלווה לכל אלה.... אבל לא מיואשת חלילה רק שיש לפני הרבה החלטות ואין לי מספיק כלים להחליט מה יותר טוב ממה והרופאים לא מבטיחים דבר כידוע במחלה הארורה הזאת כך שאני מרגישה איך השק הזה על גבי מתמלא מכל האחריות הענקית הזאת שהם מעבירים אלי בחזרה, אבל את יודעת איך אני... יגיע גם הרגע שאאסוף את עצמי אבחר דרך כלשהי וכשאהיה כבר באמצע המאבק ואדע שאני עושה משהו למען השבת השקט בגופי יהיה יותר קל.. אני שמחה לשמוע שאת בסדר מהבחינה של החששות (?) שהיו לך, אהיה כאן יותר כשאתאושש ואנוח מעט. אני מאחלת לכולכם המון בריאות!!! אוהבת
אספמיה

יחפנית

New member
אספמיה יקרה שלי

כן ידוע שהרופאים לא מבטיחים דבר ....... הם רק אנשים בשר ודם ..... מגנוליתי ..... חיבוק ענק וחם ...... זה ראשית ויותר מכל ...... אני מכירה אותך מספיק כדי לדעת שזה רק עוד שלב , רגע לפני שאת אוגרת כוחות ומתרוממת חזרה ........ השק ..... דיברת על השק שאנו נושאים ...... כה מוכר וכה לפעמים קשה לסחבו אחרינו כל הזמן . אך האחריות שאנו נושאים לגבי השק הזה , ממשיך אותנו לסחוב עוד ועוד . אני חושבת שאני מבינה באיזה מקום את . ורק רוצה להזכיר לך ...... ממצבים כאלה כשאני שם ..... הקטע הכי קשה הוא בהתחלה . כשאנו אוחזים בבילבול ...... אוחזים סוחבים ומפחדים להניח לרגע ולנשום . לפעמים מה שעוזר לי זה לעמוד ולומר ..... על החיים ועל המוות . ולקפוץ פנימה ....... אך עד שמגיעים לנקודה הזו ........ שם בהתחלה הקטע היותר קשה . אבל את יודעת מה ? זה בסדר ...... זה בסדר גם כאן כרגע ...... ואת יודעת שזה בסדר וזה רק שלב , כי כמו שאמרת ....."יגיע גם הרגע שאאסוף את עצמי אבחר דרך כלשהי " בינתיים תינשמי עמוק ........ לכי שבי למול הים . הביטי בגלים . ותחושי את הילדה המופלאה הקיימת בתוכך ........ הילדה הזו עומדת לפני עוד סיבוב . והיא אמיצה ....... ואת יודעת שבסוף הדרך תיבחר . ואין דרך טובה מהשניה כי מי שמנווט את הדרך זו את . ואני מאמינה בכוח הפנימי שלך . אך הכל בזמנו ....... בינתיים מהמקום הזה בו את נמצאת ......... הכל בסדר ..... חבקי עצמך חיבוק עמוק . הניחי את הטרדות והדאגות ....... והקשיבי למה שעולה בתוכך למישמע המילה עצבות ...... מותר להיות עצוב ומותר להיות פוחד ומותר להיות חלש ומותר להיות מה שאנו חשים כרגע עכשו . כי את יודעת מה אף אחד לא יודע מה יקרה ברגע הבא ..... אבל כרגע עכשו ..... אנו בחיים . אז תינשמי עמוק .... ותקשיבי כרגע עמוק לעצמך פנימה . וחבקי . עוד מעט קל ה-
תעלה ...... ומהיכן שאת כרגע יצמח ויעלה כוחך ........ והרי אנו יודעות שזה כך ....... ובכל מקרה יקירה שלי ....... אני מבטיחה לך שאם השקט המכיוון שלך ישאר עוד לזמן רב , אני כבר אצא במיוחד בשבילך בהודעה מופרעת ומסוכנת חחחחחחחח שתתאתגר אותך להתחיל להשתלח בי .......... כי אני יודעת שכשאת מאותגרת ........ אז ........ אז חבל´ז על מי עומד לפנייך . חחחחחחחחחחחח בין אם סרטן או אדם או עכבר ...... אבל משום מה נראה לי שהפעם ליבך מבקש דבר עמוק יותר מסתם איתגור חיצוני ....... נראה לי שהפעם את נידרשת למצוא את ......... אוווווווו .......... אני מסתכנת ..... אבל אעיז ..... אני מצטטת .......... "או קיי .... אז פירואט , זה ככה . את עושה הכנה , בה את בעמדה מאד יציבה , קרובה מאד אל הקרקע . נאחזת בו עם כל הגוף , ומכווננת הכל רמח אברייך , עם פוקוס למקום אחד ברור . אז את מתרוממת כל כולך לכיוון שאת מתכוונת להסתובב אליו . ואת שומרת לא לעשות שום תנועה מיותרת , הכל מאד מדוייק ותמציתי למען המטרה . עיקר הפירואט , הוא לא בסיבוב , אלא בנחיתה . אם את לא יכולה לנחות , אז את גם לא יכולה להסתובב ...... הבנת את זה ילדה . ................ אז איפה את כרגע ? ..........מבחינתי - את בנקודה בה את ...... עושה הכנה , בה את בעמדה מאד יציבה , קרובה מאד אל הקרקע . נאחזת בו עם כל הגוף , קרוב לקרקע נראה לפעמים נמוך ......... אז להתכוונן כרגע להסיר את המסע ...... כי יקירה שלי ....... חלשה או חזקה ....... את הפירואטים שלך אני מכירה ...... וחומד .... אם את כרגע לא במצב של הכנה לפירואט ...... אז עשי שפנפן ...............חחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך מאמינה בך ויודעת שאת כרגע עסוקה אבל הקרוב תשובי חזרה ...... ועוד משהו מליבי ......... יקירה זיכרי את המשפט ......אם את לא יכולה לנחות , אז את גם לא יכולה להסתובב ...... הבנת את זה ילדה . את כרגע עסוקה בדרך ..... תעבירי רגע את המחשבה על מקום הנחיתה .... זה קשה להביט לשם אני יודעת ...... אבל חמודה . זה מה שחשתי שכרגע ליבך לוחש .... חיבוק אני

אספמיה

New member
ליחפנית המגילונת היקרה! ../images/Emo24.gif

דברייך יפים טובים ונכונים אשתדל לזכור זאת ברגעים שהגרון מתייבש מהפניקה והדימיון מפסיק לראות אפשרויות ורואה רק תסריטים... הייתי בכל המקומות אני רק צריכה להזכר בהם.. תודה שאת משקיעה אנרגיות לעזור לי כשגם את זקוקה לחיבוק של כולנו ואני מצטערת שאני כעת לא ממש יכולה כמו תמיד... חיבוק גדול לא רק וירטואלי ממני
אספמיה

יחפנית

New member
חמודה להשקיע אנרגיות בך

שמעתי שזו השקעה טובה , ואפילו עדיפה על מדד ה- נסד´ק.......חחחחח והכל בזמן האלוהים כמו שאילת אומרת .......... שאי חיבוק חזק ....... וכשהגרון מתייבש מהפאניקה ...........חחחחחח וואחד תיאור הבאת עלינו .........חחחחחחחחח נו אם הפאניקה לא פגמה ביכולת המלל ....... דיינו ...... חיוך אני

יחפנית

New member
תגידי יקירה

אספמיונת ........ בא לך לשתף את ההתלבטויות שלך בנוגע לדרכים העומדות לפנייך ?

אספמיה

New member
דרכים? איזה דרכים? ../images/Emo4.gif

רק עוד כימו ועוד כימו מחליפים ונותנים לבחור בין "דבר" ל - "כולרע" אחללה בחירות שבעולם!! ואני באמצע צריכה להחזיק מעמד ובעיקר גופי החבול
צריך לקבל את כל הנ"ל ועדיין לשמש אותי
אז זהו עדיין רוצה שאשתף? הנה שיתפתי ןזה היה כל כך קצר (אפילו יחסית אלי) ובינתיים לך ולכולם חיבוק
ונשתמע

יחפנית

New member
כן יקירה עדיין רוצה שתשתפי

אם בא לך ...... ובבית שלי מקובל הכללללל פה לא מפחדים מהסימפטומים של אף שלב ...... פה רק רועדים מרעיון הפחד עצמו . אז במה מותר לשתף ????????. בואי ואתן לך רשימה בחרי את מה שנראה לך ...... אז ככה ... ניתן ל.....
כשעצוב בלב זה לא רק מותר זה גם עדיף כי יש לנו פה .....
והוא שמח לכל טיפת מים גם אם הן נאספות מן העיניים כי כיש בו מים .... אז נעים לו מאד להשקות את ה
וכשכבר מזכירים
אז פתאם נזכרים בכל ה....
סביונים שפורחים לצידה . וכשכך הכל פורח אז פתאם ה....
מציצה .... ואז....... בכלל מתחילה לה חגיגה ...... כי פה בדיוק ...
בנקודה הזו בדיוק אנו מתחילים לראות את שביל הסביונים הצהובות ...... ...
וככה בפרק הבא
נמשיך לצעוד לנו
בפרק הבא
על שביל הסביונים
הצהובים
טסטינג טסטינג .........

אספמיה

New member
תודה יחפנית בטח יגיע גם יום "השיתןף

כעת אני פשוט עייפה ממחשבות, עייפה מדאגות, עייפה מכאבים, עייפה מהסרטן הארור!! אבל כשאתחיל "לטפל" בו ארגיש שאני עושה משהו כדי להלחם כעת אני רק מחכה וזה נורא מעצבן! אז להשתמע כשהמצב יתייצב על משהו אינני יודעת על מה אולי על בכי, אולי על צחוק, אולי על שש עלי קרב, אולי על המון אנרגיה טובה שישנה בי אבל כעת חבוייה... "הסופה" הזאת עוד לא שכחה אז למה שאאיץ בה מותר גם לא לרצות כלום לפעמים הלא כן? חיבוק ותודה על החום והעידוד
שביל הסביונים הצהובות ...... ... ו..
אספמיה

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif לאספמיה וליחפנית ../images/Emo13.gif

כמו שאני מכריך אספמיה הרי שאת כבר במתכננת את הריקוד הבא
והוא יהיה יפה ומיוחד עוד יותר
שהרי כל שאת עושה רק נעשה יפה יותר
מיוחד יותר
ולך יחפנית יקרה
מתפעל מתרשם ומחבק
את מדהימה , יש בך כוח שלא רואים כל יום
בהמון אהבה
שרון
כמה מילים משיר שעובר לי כרגע בראש כי איתה כמו תמיד אין עבר ואין עתיד רק הרגע החולף לא חוזר יפה כואב והכל פתאום אחר מסוער יותר מהיר יותר יפה יותר אחר מילים - עלי מוהר

rubber duck

New member
יחפנית ../images/Emo24.gif

אני בדרך למיטה
שפוך לגמרי ועדיין מתרגל למישקפיים
כיף לראותך אני פשוט שפוך אז קבלי את התנצלותי
שרון

אספמיה

New member
וואו! שרון איזה פיוט!!!! ../images/Emo39.gif

תודה על המילים החמות אשתדל לא לאכזב! עדיין מאוהב?
יום נהדר לך! אפילו שבוע! אפילו שנה! בכלל שיהיו לך חיים נהדרים אספמיה

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

זה לא עדיין זו פשוט אהבה
והיום חג האהבה :-9
אוהב
שרון

למעלה