אספני דיגמי מכוניות

aipamit

New member
אספני דיגמי מכוניות

מחפש אספנים של דיגמי מכוניות בכל הגדלים

© DrorZi

New member
יש לי וידוי

אני אוסף ...... לגו. כן כן יש לי אוסף עצום של כל מיני דגמים. לגבי מכוניות צעצוע יש לי שני דגמים של BURAGO של F40 וטסטה רוסה 1:18 נחמדים ודי מדוייקים ועוד מלא קטנים של מג`ורט 1:32 כאלה שהיו יושבים לי בכל מקום בעבודה, רק עכשיו אין עבודה .... דרור זי

OPERATi0N_iVY

New member
BURAGO זה בהחלט נחמד...

איכותי וממש מדויק (אני אישית אוסף בעיקר של דברים של החברה הזאת) - הבעייה היחידה שלהם - יש יותר מדי פרארי ודגמים איטלקיים ואין כמעט בכלל יפניות (היה יכול להיות מאוד מעניין) חוץ מהסוזוקי ויטרה ושל פורד למשל יש רק דגמים שמיצרים באירופה... חיסרון - בכל הדגמים של 1:43 יש את אותם הגלגלים המכוערים (עד לפני שנה בערך כשהגיעה סדרת STREET FIRE). מג`ורט אני לא אוהב...זה מיועד לילדים בגילאי 4-9... ואין דימיון כמעט לדגם המקורי. חבל מאוד מזלזלים בקטע הזה ואין כמעט מבחר בארצנו המסכנה...כל פעם שאני בא לקנות משהו אני רואה את אותם הדגמים שבכלל קניתי עוד בפעם הראשונה...

sronis

New member
לי יש דגם אחד בלבד...

של בורגו. פורשה 911 קררה רייסינג צהובה... ואני ממש אוהב אותה (-: רוני

twingo

New member
אני אוסף דגמים בגודל 1:18

יש ברשותי כרגע, 184 דגמים. 2 מהם בגודל 1:12, ו6 בגודל 1:43, 1:33 ו1:24. (176 בגודל 1:18).

twingo

New member
אתרי מכירה לדגמים:

www.modelcarzone.com www.ewacars.com http://www.warm-up-f1.com/store/index.html www.exoto.com יש עוד כמובן אבל אלו הטובים, במיוחד ewacars.

66

New member
תנסה ב``ענבר צעצועים``

זה איפה שהוא בז`בוטינסקי לפני צומת גהה (לכיוון פ``ת)

למעלה