אספני קלפים מירושלים כנסו

אספני קלפים מירושלים כנסו

אני צריך 50 קלפים לסיים ת'חוברת הכי חשוב לי בינתיים זה מיכאל זנדברג בחתימה בבקשה למי שמוכן להחליף עליו נא להשאיר הודעה או לפנות אלי לאיסי:278329971

סהר12345

New member
אתה ממש חרטטן !!!!

אבא שלי הסכים להחליף איתך אבל אתה נעלמתה ובמקום זה מודיע לכולם בכמה שמות שאתה רוצה להחליף בעבור זנברג אז בר פעם אתה : טל טל טלטל ופעם אתה טל זכ תפסיק לעבוד על אנשים כי רוב האנשים פה באמת מחליפים קלפים ונהנים מזה תפסיק להיות ילד קטן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלחתי לאבא ש'ך הודעה באיסיקיו שכבר

השגתי אותו הוא יצא לי בחבילה רגילה ועכשיו אם אני ישיג אותו שוב חבר שלי מביא לי עליו 100 קלפים

סהר12345

New member
תזהרו מהבחור ממבשרת ציון *****

תפסיקו להתייחס אליו הוא לא שלח לאבא שלי שום הודעה הוא סתם עובד על אנשים פה אס בר לא יכול לצאת בחבילה אלא רק בחנות אחת של בר !!!! אל תחליפו איתו תזהרו !!!!!!!!!!! הוא גר במבשרת ציון לפי זה תזהו אותו אפילו שיחליף שם !!!!!!! ********* ז ה י ר ו ת **********

סהר12345

New member
זהירות מהבחור ממבשת ציון !!!

תפסיקו להתייחס אליו הוא לא שלח לאבא שלי שום הודעה הוא סתם עובד על אנשים פה אס בר לא יכול לצאת בחבילה אלא רק בחנות אחת של בר !!!! אל תחליפו איתו תזהרו !!!!!!!!!!! הוא גר במבשרת ציון לפי זה תזהו אותו אפילו שיחליף שם !!!!!!! ********* ז ה י ר ו ת **********

הוא כן יכול לצאת כנס שניה

אתה או אבא שלך או מי שזה לא רק תידע שטל בן חיים אז סלקום יכול לצאת בחבילות רגילות וגם זנדברג אז מה אתה יכול להגיד??

סהר12345

New member
זהייייייייייייייייייייייירות

למעלה