אספקת מסמכים - דולינסקי

g i g o

New member
אספקת מסמכים - דולינסקי

מישהו כבר אסף כבר את המצגות ומוכן להעביר את הקובץ ? תודה.

taminoi

New member
מצגות דולינסקי

אוקיי, בעבודה אספתי לתיקייה את כל המצגות שכן נפתחו באתר המקרטע, ומחר כשאהיה שם אוכל להעלותן לכאן כקובץ zip. ניסיתי להעביר את הכל לקובץ וורד אבל זה היה כ"כ מתיש ומעצבן שוויתרתי. האם מישהו ניסה לתקשר עם דולינסקי לגבי החומר החסר (ראו כמה הודעות למטה) באספקת מסמכים ואינטרנט למתקדמים? אם הוא רק היה נותן לנו לארגן לו את הקורסים האלה...
)

taminoi

New member
אספקת מסמכים

הנה האוסף שלי - מקווה שהכל ייפתח כשורה, אצלי זה עובד. האם הוא באמת מתכוון שנלמד בע"פ מבנה מסכים של תוכנת אריאל? זה ממש חולני! כדאי לפתוח קודם את קובץ וורד "תכני הקורס" ולעבור על המצגות לפי הסדר. יום טוב

oded777

New member
בהחלט תמי. הוא יכול לשאול על מסכים!

עשיתי את הקורס בסמסטר א' והוא שאל שאלות ברמה קטנונית ביותר ולכן אני ממש ממליץ ללמוד איך נראים מסכים באריאל כי זה יכול להופיע בבחינה. בהצלחה לכולם עודד

oded777

New member
אפשר להרגע קצת

הסבר מעט מפורט יותר כדי להרגיע את הלחוצים / לחוצות שבינכם / בינכן. נראה לי שרמת החרדה / לחץ מהבחינה הזו גבוהה מדי. מדובר בסה"כ בבחינה אמריקאית. רוב השאלות עוסקות בנושאים העיקריים שהוצגו במצגות הקורס. הכוונה שלי היא כי שאלה או שתיים (למרות שכמובן לא ניתן להתחייב לכך) יכולות לעסוק גם בנושאים שוליים (לפחות במבחן שאני עשיתי כך אכן קרה). ניתן לעבור את הבחינה באופן סביר בהחלט בלי ללמוד בע"פ הכל. אבל אם אתם מעוניינים ב- 100 אין ברירה. בקיצור, אני למדתי את המצגות במשך חצי יום וקיבלתי 92 אז זה לא נורע כמו שחלקכם מדמיינים. בהצלחה. עודד

taminoi

New member
והנה מצגת אריאל-טירוף ללמוד מסכים

קישור למצגת: http://hl2.biu.ac.il/users/www/4325/מצגת%207%20תוכנת%20אריאל.ppt

g i g o

New member
תודה על החומר. מישהו שם לב למשהו ?

הוא מדבר על אריאל גרסא 2.2 שהיא (בשנת 1999 אולי) הגרסא העדכנית כיום. אלא שהגרסא העדכנית לפי מקורות שונים היא 4.2 ואולי אף יותר. איך שהזמן רץ.... חבל שהתכנים שאנו לומדים אינם עדכניים. אם זה הולך להיות חלק מהפרקטיקה המקצועית שלכם - שימו לב למספר שינויים בשנים האחרונות.

emesh

New member
בסקר המתוקשב של אג' הסטודנטים

חילקתי לו הציונים הכי נמוכים שאפשר על חוסר התיחסות לסטודנטים ואי עידכון החומר. אגב - שיהיה ברור הוא שולט בחומר בצורה המדהימה ביותר, אבל להיות מורה זאת התחיבות.

למעלה