אספקת מסמכים-דולינסקי

taminoi

New member
אספקת מסמכים-דולינסקי

האם מישהו שהיה במפגש יכול לפרט מה צריך ללמוד ומה לא? גלעד, הזכרת שלא צריך OCR. מה עוד? בתודה מראש...

נ ע ה ק

New member
בחינה אספקת מסמכים

האם מישהו יכול להעלות כאן את טופס הבחינה וכמובן גם פתרונה, שדולינסקי פתר אתמול בכיתה, אני לא מצליחה להעלות אותו דרך האתר שלו. תודה

רופל

New member
מבחן חזרה + פתרון של דולינסקי

נו, נכנסתי ל-source של הדף באתר והוצאתי משם את הקישור שלא עובד... מיותר לציין שזה המרצה שמלמד בניית אתרים, נכון?

g i g o

New member
אז ככה

נערך אתמול שיעור חזרה. הוא לא ישאל פרטים על OCR או על תקנים כגון תקני העברת מסמכים (ISO ושכאלה). הוא כן יכול לשאול מה זה עושה בכלליות. הוא מחפש את התשובה הכי נכונה. הכי נכונה. זה חשוב אצלו. במקרה ויש שתי תשובות נכונות תנו את "הכי נכונה". מניסיון אם נותנים תשובה כמעט נכונה הוא יכול לתת אח"כ חצי מהנקודות, אבל חבל. דוגמא לכך - אם אתם מחפשים דו"ח של מח' ההגירה בארה"ב אתם מחפשים באתר מחלקת ההגירה או בשירות הפירסומים הלאומי שם (GPO) ? התשובה היא GPO למרות שאפשר גם באתר מחלקת ההגירה. למה ? כי כול פרסום ממשלתי שם יופיע תחת GPO. כאלה מין. את המבחנים אני לא יכול להעלות אבל התשובות הן - מבחן בן 15 שאלות (סמ' א מועד ב') שהועלה השבוע לאתר - 1 - ג 2 - ד 3 - ב 4- ה 5 - ד 6 - ה 7 - ג 8 - ג 9 - לא יהיה. 10 - ג 11 - ג 12 - ד 13 - ג 14 - ט 15 - ג (הכי נכון) אבל אפשר גם א' ואז תשובה ה' נכונה (הבנתם...?). מבחן חזרה בן 10 שאלות - 1 - ג 2 - ג 3 - ד 4 - א 5 - ב 6 - ג 7 - ד 8 - ב 9 - א 10 - ט בהצלחה. הוא יגיע לכיתות המבחן החל מ-1600.

g i g o

New member
הוא לא בדיוק זוכר...

בדר"כ אצלו זה 15 מתוך 20. 7.5 נקודות לתשובה (פשוט היה לי מבחן בסטטיסטיקה היום אז אני מחשב כול דבר...).

למעלה