אספרגוס שחלק מהראשים בצבע חום - האם אפשר להשתמש בזה? האם צריך להוריד את הראש? תודה!
M merav999 New member 10/3/14 #1 אספרגוס שחלק מהראשים בצבע חום - האם אפשר להשתמש בזה? האם צריך להוריד את הראש? תודה!
L ladybug6 New member 10/3/14 #2 לא יודעת, אבל זה נורא עצוב גם כי אספרגוס זה טעים וחבל שיזרק וגם כי זה עולה כמו מכונית... לגבי השאלה אין לי שמץ, מניחה שאם זה נראה רקוב אז כן..
לא יודעת, אבל זה נורא עצוב גם כי אספרגוס זה טעים וחבל שיזרק וגם כי זה עולה כמו מכונית... לגבי השאלה אין לי שמץ, מניחה שאם זה נראה רקוב אז כן..
M merav999 New member 10/3/14 #3 לא להיות עצובים, בסוף השתמשתי זה ממש לא היה רקוב, רק לא הייתי בטוחה אם הצבע בסדר. עשיתי מאפה אספרגוס וגבינת שקדים, מהספר 5 עונות במטבח (במקור עם גבינת מקדמיה). נראה טוב, מקווה שגם הטעם
לא להיות עצובים, בסוף השתמשתי זה ממש לא היה רקוב, רק לא הייתי בטוחה אם הצבע בסדר. עשיתי מאפה אספרגוס וגבינת שקדים, מהספר 5 עונות במטבח (במקור עם גבינת מקדמיה). נראה טוב, מקווה שגם הטעם
S smaak New member 12/3/14 #8 למדתי על בשרי לגבי אספרגוס כשהוא לא טוב, יש לו את אחד הריחות האיומים בתבל. אפילו יותר מתפוח אדמה רקוב. אם הוא לא מסריח סביר להניח שאפשר להשתמש, לפעם הבאה..
למדתי על בשרי לגבי אספרגוס כשהוא לא טוב, יש לו את אחד הריחות האיומים בתבל. אפילו יותר מתפוח אדמה רקוב. אם הוא לא מסריח סביר להניח שאפשר להשתמש, לפעם הבאה..
M merav999 New member 12/3/14 #9 תודה על הטיפ! הכנתי ויצא טעים וממש לא היה ריח מסריח אז אני מניחה שהיה בסדר מעכשיו אדאג לרחרח את האספרגוס לפני קניה
תודה על הטיפ! הכנתי ויצא טעים וממש לא היה ריח מסריח אז אני מניחה שהיה בסדר מעכשיו אדאג לרחרח את האספרגוס לפני קניה
M merav999 New member 13/3/14 #12 כן, המחיר ממש יקר, ליד הבית צרור עולה 28 ש"ח. אבל מישהו מהעבודה מצא לי ב- 15 ש"ח אז קפצתי על המציאה