אספרסו נענע או אמריקנו לואיזה?

ינון 74

New member
אספרסו נענע או אמריקנו לואיזה?

היי

אם מי מאנשי הקפה כאן, מוכן לחוות דעה, אני אשמח.

אני עובד על גיבוש דרך הכנת אספרסו שמשלבת בין פולי קפה לצמחי תבלין (נענע, מרווה, לואיזה, למון גראס וכו'). עד היום הפידבק שקיבלתי ממי שטעם את התוצאה (אני קורא לזה verde caffe) היה חיובי, אבל רובם חברים שלי, אז זה לא לגמרי אובייקטיבי. ולכן אני מעוניין שמח לשמוע את דעתם של אנשים שמבינים ואוהבים קפה.


מי שרוצה לנסות ולטעום כמה טעמים של verde caffe ולחוות דעה, מוזמן לכתוב לי ל- [email protected]

ואם אתם רוצים לנסות את זה בעצמכם בבית, באתר הזה יש הסבר די מפורט - verdecaffe.co.il

כמובן אשמח לשמוע כל הערה או תובנה שיש לכם לגבי הפרויקט

תודה

 

dudi4321

Active member
פעם בצבא

כשהרתחתי קפה טורקי הוספתי מעט פלפל שחור גרוס.
היה לזה טעם של קפה טורקי חריף.
או שמוסיפים חלב לעידון והצתקה.
תיבלון כמו הל לדעתי גורע מאד. הריח של ההל דומיננטי ומפריע לריח הקפה.
 

dudi4321

Active member
לא

ארומה של קפה לא צריכה להיות מופרעת ומוסחת. אחרת כל עניין שתית הקפה מוחמץ.
 
למעלה