אספר לכם סיפור על חברת אבטחה בי-ם

אספר לכם סיפור על חברת אבטחה בי-ם

הייתי מועמד - או יותר נכון הייתי בחפיפה בקניון בירושלים לתפקיד, אחראי יחידה על הבטחון. שבאתי לשם ראיתי שבעצם המצב מזעזע והתחלתי להזיז דברים. בשלב מסויים ראיתי שהמצב יותר גרוע מגרוע. בשלב מסויים של החפיפה התחלתי לדבר עם סמנכ"ל החברה שהעביר לי את החפיפה והוא אמר לי את המשפט הבא: "את המכרז לקחנו בהפסד- את הכיסוי של הכסף הזה אנחנוח עושים מהקנסות ובזכות זה אנחנו יוצאים ברווח פה" נדהתי. אמרתי לו שאם אני רוצה להעלות את המוטיבציה של השומרים עלי להפסיק א הקנסות והוא אמר לי שלא יקום ולא יהיה כדבר הזה, אם אין קנסום החברה תהיה במקום זה בהפסדים ניכרים וזה לא ייתכן. לאחר כמה ימים בהמשך החפיפה הוא בא עם רשימה, כל אלה שעומד להגיע הזמן של 11 חודש ועלי לפטר. אמרתי לו, אבל אלה אנשים טובים והוא ענה, זה מה יש צריך לפטר אותם כי אחרת החברה צריכה לשלם ימי הבראה, חופשה, ובעצם להפסיד כסף, אמרתי לו שאני לא מוכן לפטר אנשים טובים ולא מוכן לעבוד רק עם אנשים שאני מחזיק זמן קצר והוא ענה - אם אתה לא תפטר - אני אדאג לכך כי אחרת החברה תפסיד. זה רק חלק קטן, רק שתי דוגמאות. עזבתי שם בטריקת דלת, ומי שרוצה לשמוע יותר פרטים מוזמן להשאיר פה מייל ואני אחזור אליו בהקדם.

neuromancer

New member
המצב הרבה יותר גרוע בחיפה ובצפון !

כאן כבר הגענו עד כדי עבירות פליליות .

אז ככה

מילא על הכל, הייתה איתי בחורה, שלא מבינה כלום בבטחון, לא עברה הכשרה, ומה עשו ממנה - קבטית של קניון. ראו איזה אבסורד, איש לא רוצה לבוא לעבוד במקום הזה, כולם שעובדים שם, נשארים כי אין להם מקום עבודה אחר ואז בעצם נשארים ואוכלים אותה. אם הייתה לי דרך למצוא לכל העובדים המסורים שם מקום יותר טוב הייתי עכשיו גורם להם לעזוב שם ולעבור למקום אחר - הבעיה - שכל הקניונים בירושלים ובכלל זה הכל אותו דבר - כולם מושחתים. מנכ"ל חברת האבטחה לאחר שכתבתי מכתב מאד מאיים, קרא לי ואמר לי - אתה לא מבין בבטחון - אתה לא מבין בעסקים - אתה בחיים שלך לא תהיה סוחר. כן, ככה הוא אמר. אני יכול להעיד, שהוא שילם לי בסוף כסף תוך הסכמה, אבל הוא ניסה שזה יהיה בעצם דמי שתיקה. אני תקוע קצת עם זה כי אני יודע שאם אצא לעיתונות ואספר על מה שקורה שם זה בעצם יכול להביא את המחבל הבא לשם ואז המצפון שלי לא יישאר נקי. החומר הזה עבר עד רמות המשטרה הגבוהות ביות, חברת השמירה המדוברת נשארה שם ובעצם השתיתות רק גדלה. לצערי, שמעתי מחברים, שמאז שהייתי שם. מתעללים יותר באנשים שם. אם יש פה מישהו שיכול לעזור ל 30 מאבטחים בירושלים למצוא מקום עבודה אנו שי יותר ובטוח יותר אני מחר מעביר את המסר לכל האנשים האלה ובעצם דואג שהם יברחו מקן הצרעות הזה. תודה

למעלה