מיכי 10
Member
אספר משהו בעברית, כי עד עכשיו הייתי רק בסידורי חוץ, ועדיין
לא עשיתי כלום בבית. אז אין זמן:
יש מוכר בחנות חשמל, שבהּ אני מקבלת את "ישראל היום", והוא אוהב לעבוד עלי ולומר שאין עיתון, או שיש רק כותרת ראשית או רק עיתון "בשבע" וכד'. הוא משפר בכל פעם את שיטות ה"עבודה", המשעשעות שלו.
במשך הזמן התיידדנו, כי הוא מעריך את העברית שלי. וכך התברר לי שגם הוא אינו קוטל קָנים בשפה העברית.
כשאין קונים, אנחנו משחנ"שים בכל מיני נושאים, ובעיקר על עברית ואספרנטו.
ואני כמובן עושה פרסומת לא קטנה לא-ו.
לפעמים הוא שואל איך אומרים מילים מסויימות בא-ו. היום עניתי לשאלתו על "ישראל היום" Israelo hodiaŭ. (מקווה שזה בסדר).
והיום הוא שאל למה אנחנו לא מפרסמים למשל בעיתונים, פינת אספרנטו קטנה, של שתיים שלוש מילים חדשות ביום. לא יותר, כדי לא לייאש. והוא חושב שזה יסקרן אנשים, ויתחילו ללמוד.
אני לא בטוחה שאנשים ישימו לב לכך בעיתונים. אבל אני פסימיסטית ידועה...
מה דעתכם אתם? כיום הרי יש לנו "עודף" כסף. אז אולי שווה להשקיע קצת בפרסום?
לא עשיתי כלום בבית. אז אין זמן:
יש מוכר בחנות חשמל, שבהּ אני מקבלת את "ישראל היום", והוא אוהב לעבוד עלי ולומר שאין עיתון, או שיש רק כותרת ראשית או רק עיתון "בשבע" וכד'. הוא משפר בכל פעם את שיטות ה"עבודה", המשעשעות שלו.
במשך הזמן התיידדנו, כי הוא מעריך את העברית שלי. וכך התברר לי שגם הוא אינו קוטל קָנים בשפה העברית.
כשאין קונים, אנחנו משחנ"שים בכל מיני נושאים, ובעיקר על עברית ואספרנטו.
ואני כמובן עושה פרסומת לא קטנה לא-ו.
לפעמים הוא שואל איך אומרים מילים מסויימות בא-ו. היום עניתי לשאלתו על "ישראל היום" Israelo hodiaŭ. (מקווה שזה בסדר).
והיום הוא שאל למה אנחנו לא מפרסמים למשל בעיתונים, פינת אספרנטו קטנה, של שתיים שלוש מילים חדשות ביום. לא יותר, כדי לא לייאש. והוא חושב שזה יסקרן אנשים, ויתחילו ללמוד.
אני לא בטוחה שאנשים ישימו לב לכך בעיתונים. אבל אני פסימיסטית ידועה...
מה דעתכם אתם? כיום הרי יש לנו "עודף" כסף. אז אולי שווה להשקיע קצת בפרסום?