אספת -הורים.

yarden43211

New member
אספת -הורים.

הילדה בכתה ג , המורה התלוננה שהיא לא מעתיקה מהלוח, ביקשתי מהמורה שתעביר אותה לשורות הראשונות, היא עם מישקפיים, זה לא שיכנע את המורה ,לדבריה זה בילתי אפשרי, יש אילוצים אחרים,אמרתי למורה שרופא העיניים ביקש שתשב קרוב ללוח, גם זה
לא עבד, ישנם אילוצים אחרים.

s p r i n g1

New member
קחי מכתב מרופא העיניים שבו כתוב שהיא צריכה לשבת קרוב

בית הספר לא יכול להתעלם ממכתב רפואי.
את המכתב תני למורה עם העתקים למנהלת בית הספר וליועצת.
ואם לא יעזור פני למפקחת.
בהצלחה

מרגנית2

New member
אצלנו הילדים מצלמים את הלוח

בטלפון הנייד ומעבירים בווטסאפ את הצילומים לכולם. גם הבן שלי מתקשה בהעתקה מהלוח. הוא לא כותב מספיק מהר. אז זה הפתרון. המורים מקבלים את זה. המחנך חבר בקבוצת הווטסאפ של הכיתה ומעורב במה שקורה. (עד כה לא נרשמה פעילות שלילית בווטסאפ).

יחידה2

New member
אפרופו צילום מהלוח....

תמר היתה מושעית ליום אחד.אחת המורות, שהיא חברה טובה...צילמה את כל מה שכתבה על הלוח והעבירה לי בווטסאפ...

yarden43211

New member
תודה על התשובות.

תודה על התשובות. היינו לא מיזמן אצל רופא עיניים שביקש שנחזור אליו בתחילת שנה הבאה, אני אנסה להגיע לאופטומטריסת שעושה לה את המישקפיים ולקבל מכטב מימנו.
פלפון הילדה לא מקבלת בשלב זה, היא מקבלת את הפלפון שלי לזמן קצוב ואני בודקת כל דבר שכתוב בווצאפ, אני מוצאת שם איומים וקללות וצילומים לא במקום.
ביום שישי שאין צהרון ואני אוספת אותה , אנ י מצלמת את הלוח אם כתוב אליו.

s p r i n g1

New member
הואטצאף זה במילא רעה חולה ואסור במהלך ביה"ס

נכון שיש לרוב הילדים, אבל למשל בכתה של הגדולה כשהם פתחו כמה פעמים קבוצות נגד ילד או מנעו כניסה מילדים לאט לאט זה חילחל גם למורה (זה קרה בשנה שעברה ד- היתה מורה איכפתית שהתערבה בנושא הואטץ אפ כשזה גרם להחרמות שלקחה אחריות ודיברה עם הילדים שוב ושוב).
לגדולה שלי יש לבית הספר טלפון נוקיה פשוט, בהתחלה היא קיטרה אבל יודעת שזה משמש לאמצעי קשר ובמילא בביה"ס אסור להשתמש בואטץ אף ובטלפון חכם.
בבית יש טלפון חכם בלי סים שהיא מתחברת ממנו לעיתים לואטץ אפ..
תסבירי לילדה שבבית הספר אסור ואטץ אפ ולדבר בטלפון, שיאשרו לה רק אם לא יהיה ואטץ אפ וסים במכשיר, שהמטרה היא שהיא תוכל לצלם מהלוח כדי לעזור לה, שהיא יכולה לבחור האם לצלם ולחזור על החומר או להמשיך להתמודד עם הקושי של לא לראות טוב מה שעל הלוח ולא לדעת כל מה שנלמד בכתה, במקביל לקחת מכתב על ההמלצה הרפואית לגבי ראיה וישיבה מקרוב ולטפל מול הגורמים בביה"ס...
את זאת שמציבה את הגבולות ומחליטה מה חשוב ביותר לך לעמוד עליו, זה לא משנה מה יש לכל הילדים, זה שיש לרוב טלפונים חכמים וואטץ אפ זה לא אומר שאת צריכה לתת גם בלי הגבלה.
בבית למשל אם יש לך ראוטר גם בלי סים הילדה יכולה להתחבר לואטץ אפ, בתנאי שיש לה מספר טלפון בלעדי משלה (הואטץ אפ דורש אימות מס טלפון..) אז תאפשרי לה מידי פעם בבית כן להתעכדן בואטץ אפ כשאת עם אצבע על הדופק, להסתכל על מה השיחות, כדי להימנע מאלימות מילולית והחרמות וכו.....

אמאנחל

Member
מנהל
תבקשי מכתב מהרופא בלי להגיע לביקור

שיוציא לך מכתב על בסיס הביקור האחרון. צלצלי למזכירה שלו והוא יכין לך מכתב ותבואי לקחת בזמנך הפנוי.
&nbsp
מכתב מאופטומטריסט זה לא כמו מכתב מרופא.

פנגושית

New member
לפנות אליה בכתב

דברים כתובים מחייבים יותר. אם זה חשוב לך ולבת שלך, פשוט תדרשי מה שמגיע לכן. את לא צריכה להביא שום מכתב משום רופא. תכתבי לה שבעקבות השיחה איתה את מבקשת שתעביר אותה למקום שתוכל להעתיק טוב יותר מהלוח, ושאת רואה בה כמנהלת הכיתה אחראית לכך שהילדה תוכל לתפקד בצורה הטובה ביותר. אם זה לא יעזור תפני הלאה. אני מורתחת מדברים כאלה.

למעלה