אסקוט בצוותאאאא

אסקוט בצוותאאאא

ההופעה התחילה ב12 וחצי שזה יפה מאוד כי היום אי אפשר לדעת כמה זמן תתייבש במושב שלושה שירים של אסקוט פתחו את המופע "הילדה שלי" "מה קרה" ו"לא מוכנה לצאת מכאן" אחד א"א אחד גנגו ואחד ירמי... חמודים . אבל האם זה קאמבק של התערובת? או של כל אחד מהאמנים כיחיד ? האם זה איחוד מרגש? ממש לא נראה לי... אחרי השלישיה הפותחת של אסקוט התחילו הסינגלים האישיים וכל אחד נתן לא פחות מארבעה אם אני לא טועה... 12 שירים אף אחד מהם לא של אסקוט כלהקה... החדר האינטימי שלי בסוף כסוג של סיום מחזמרי כזה היה ממש נחמד אבל זה לא הייתה הופעה של אסקוט אלא של אסף ירמי וג'נגו... כבודדים . ככה זה הרגיש . מצידי? בכיף! א"א נתן פלייליסט מדליק עם "מעיין" בפתיחה ולאחריו "חרש ביבבה" "רוך וקושי" והביצוע האדיר והטראגי של ירמי ל"אהבה חדשה" . ירמי וג'נגו נתנו גם אחלה שירים חלקם הכרתי חלקם לא... קיצר.. לא שמאוד אכפת לי אבל זה נראה כאילו יש נסיון לסייע לקריירות האישיות שלהם דרך מעטפת אסקוט... אולי כי יש פחות קהל מפעם ואולי אני טועה... אבל 5 אסקוט ו12 לא אסקוט זה חשבון פשוט . אסקוט היו בונוס חביב . אבל עזבו אותי ואת השטויות שלי הייתה הופעה מקסימה! החברה היו מפוקסים מתמיד ונתנו ביצועים אדירים ושואו מגניב! ממש רואים איך כל אחד הפך למוזיקאי מוכשר מתיכוניסט צעיר... זה היה ממש כיף ושווה את הנסיעה .

IkMfNiY

New member
כן, זה היה קצת חבל ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שלא היו יותר שירים של אסקוט. בכל זאת, השם של ההופעה זה "תערובת אסקוט" בלי פילטר, אז ציפיתי לקצת יותר מ5 שירים של אסקוט P: שאלתי את א.א על זה והוא אמר שהם רצו לעשות משהו קצת שונה. נו טוב P: סתם, אבל היתה הופעה מעולה! ממש אהבתי את הביצועי אנפלגאד לכל השירים, גם למרות שלא הכרתי הרבה שירים של השלושה. היה כיף, אבל רציתי קצת יותר אסקוט :) יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הסיכום שלי :)

*מועתק מהבלוג שלי
* קשה לי לסכם את ההופעה. היא הייתה פשוט מדהימה. אסף אמדורסקי היה על פסנתר, ג`נגו היה על קונטרבס [פאק! זה היה מדהים!!!] וירמי קפלן על התופים. הם ביצעו גירסאות חדשות לשירים שלהם, של אסף, של ירמי ושל ג`נגו. הבעיה הייתה שהיו רק 5 שירים של אסקוט וזה היה קצת מבאס. אבל בסה"כ היה מדהים. השירים: הילדה שלי [תערובת אסקוט] מתחת להרים [תערובת אסקוט] לא מוכנה לצאת מכאן [תעארובת אסקוט] מעיין [אסף אמדורסקי] 100 שקל אחרונים [ג`נגו] כמה נדבר [ירמי קפלן] לנשום במים [ג`נגו] כוונות טובות [ירמי קפלן] חרש ביבבה [אסף אמדורסקי] ראשון שבת [ירמי קפלן] מדבר על אמת [ג`נגו] רוך וקושי [אסף אמדורסקי] קשורים [ג`נגו] תתחיל מאפס [ירמי קפלן] אהבה חדשה [אסף אמדורסקי] כמו פעם [ג`נגו] נחמה [או בשמו המלא- "ואולי תבוא איזו נחמה". תערובת אסקוט] החדר [או בשמו המלא- "החדר האינטימי שלי". תערובת אסקוט] אז כפי שאפשר לשים לב- היו 5 שירים של אסקוט, 4 של אסף, 4 של ירמי ו- 5 של ג`נגו. ירמי שר את אחד השירים של ג`נגו [לא זוכרת איזה, אני חושבת שזה היה "מדבר על אמת"]. בשיר הזה ירמי עבר לפסנתר ואסף לתופים ["הם עבדו על זה הרבה בחזרות"- ג`נגו על הרגע שבו הם החליפו כלים XD]. ביצוע פשוט מקסים. אנשים כל כך מוכשרים. ["תודה לירמי שנתן לי לנגן על התופים שלו" "ניגנת יפה מאוד אסף"]. ב"אהבה חדשה" ירמי עזב את התופים ושר את השיר. זה היה פשוט ענק XD למרות שרציתי שאסף ישיר אותו P: אבל בכל זאת... היה ענק. ירמי פשוט מלך! הביצוע של "רוך וקושי" העביר בי צמרמורת. זה השיר השני האהוב עליי של אסף והביצוע שלו היה כל כך אבל כל כך נפלא! אין לי אפילו מילים לתאר את זה. אחח... אסף...
היה אפשר להרגיש את הפרש הגילאים בהופעה בזה שמאחורינו היו כאלה שצעקו המון בהופעה ומקדימה היו את אלה שהתעצבנו שהם צועקים אבל זה היה ממש משעשע. "אסף תעשה לי ילד" "אסף תיקח אותה" או שהיה- "אסף תעשה לי ילד" "ירמי תעשה לי ילד" "ג`נגו תבוא גם נעשה משהו ביחד" וירמי אמר לה "אבל רק אחד מאיתנו יכול להיות האבא של הילד" XD והיו המון קריאות של "יאללה ירמי" "יאללה אסף" "יאללה ג`נגו" וקריאות מקדימה "תפסיקו כבר" X_X בשיר האחרון היה קטע שבו כל אחד מהם הפציץ קטע נגינה- כל אחד בתורו, פעם אסף, פעם ג`נגו ופעם ירמי, ככה כמה פעמים וזה היה כל כך יפה ואז לקראת סוף השיר ירמי ואסף קמו ועמדו ליד ג`נגו והמשיכו לשיר ואז ההופעה נגמרה, הם אמרו תודה וירדו מהבמה. כולם חשבו שיהיה הדרן והיה קצת מבאס שהם לא חזרו להדרן P: במיוחד אחרי שהם ביצעו רק 5 שירים של אסקוט. אבל לא נורא. לסיכום, אומר שההופעה הייתה מרגשת, מקסימה, מדהימה ופשוט נפלאה! לפני ההופעה הייתי ממש עייפה ולמרות שההופעה הייתה שקטה היא העירה אותי לגמרי. לא יכולתי לשנייה לחשוב על משהו אחר בזמן ההופעה. שלושת החברה על הבמה פשוט ריתקו אותי אליהם ואל השירים שלהם והכל היה פשוט נפלא! חבל שזו הייתה הופעה חד פעמית. טוב נו... לפחות לא פספסתי אותה :] הסיכום המלא מהבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=622466

למעלה