אסקסואל

אסקסואל

שלום לכולם אני חושב שאני מקיים מערכת יחסים עם אסקסואלית הייתי רוצה לדבר עם מישהו על כך

יש ביננו קשר נדיר

יש ביננו קשר נדיר ואנחנו זוג צעיר אך מאז ומתמיד הנושא של המין הלך קשה בעיות פיזיות שהובילו לחוסר חשק וחוסר רצון לעבוד על להצליח

דם דם

New member
אוקיי אז

אני אומר לך ישר ולעניין אמרת שאתה רוצה לדבר עם מישהו, מה אתה רוצה בדיוק לדעת מזה? לדעת אם היא יכולה להיות מינית? או שסתם עיצה או מילות עידוד פשוט אני לא קולט אותך

חדש בעסק

אז לפני הכל זהו הפורום הראשון שלי אז הייתי שמח אם תדריך אותי איך לדבר איתך בלבד תודה

דם דם

New member
איתי בלבד יש מסרים

אתה יכול לשלוח למסר לכאן מה שאתה רוצה וברוך הבא לפורום בעיקרון אתה יכול גם להיוועץ בשאר חברי הפורום שיש להם לא מעט ידע וניסיון חיים שיוכלו להסביר לך במידת הצורך.

p019

New member
שלום

קשה מעוד לדעת ממה שכתבת אם החברה שלך מינית או א-מינית. לרוב אנחנו לא חורצים דעה גם כשהאדם עצמו פונה אלינו, כיוון שבסופו של דבר, רק האדם עצמו יכול לדעת. הבעיה העיקרית אם להחליט אם אדם אחר הוא א-מיני היא העובדה שלאנשים מיניים לפעמים יש בעיות אם מין שכלל לא כשורות בנטיות המיניות שלו. כשאתה אומר שהיו בעיות פיזיות, ברמה הראשונה (בהנחה שיש לי מושג קלוש, מאוד, למה אתה מתקוון) זה לא קשור להיותו של אדם א-מיני. עד כמה שידוע לי, לאנשים א-מיניים אין באופן כללי בעיה פיזית עם נושא המין. אבל כמובן שיתכן שהבעיות הפיזיות נובעות מא-מיניות. העצה שלי - תדבר איתה על זה. בהצלחה

Limbonic Art

New member
מה יש לדבר על כך?

כדבר ראשון -יש לבדוק אם חברתך א-מינית בכלל- זה רק אתה והיא יכולים לגלות זאת ע"י קסם אחד הנקרא "שיחה"
יש אפשרות שהיא בעצמה לא מודעת לקיום הא-מיניות , אתה תוכל להבין זאת פחות או יותר אם היא לא תראה עיניין ותאמר לך שאין לה חשק מיני כלל והיא לא מרגישה צורך בזה. שלב שני וקצר- היא יכולה לפנות לקופת חולים בכדי לבקש הפנייה לבדיקה הורמונלית בכדי לבדוק אם חסרים לה הורמונים הקשורים לחשק המיני. אם דבר זה ישלל - תגיעו לנקודה שתצטרכו לשלול גורמים נפשיים שיכולים להביא למצב של חוסר רצון במין (וזה קצת לוקח יותר זמן). אתם יכולים בלי קשר לפנות ליעוץ זוגי - הם יעזרו לכם הרבה יותר מאשר אנחנו, ויש להם ניסיון וכלים לבדוק ממה זה נובע (אם נובע). בכל מקרה - במידה וחברתך א-מינית (שזה בדרך כלל מגלים אחרי שיחה איתה ) תצטרך לברר איתה כמה היא מוכנה להתפשר במערכת יחסים איתך , אחרי הכל היא נכנסה למערכת יחסים והיא ככל הנראה לקחה בחשבון שבאיזשהו שלב בקשר זה יהווה בעיה מציד שנכם (או שאולי היא חשבה שזה יעבור לה - גם אפשרות). לידיעתך- אם היא א-מינית ולא סובלת מהפרעה פיזית /נפשית הדבר לא בר שינוי ואין שום דבר שפתאום "יהפוך" אותה למינית. שורה תחתונה- שיחה איתנו לא תעזור לך בדבר, את כל הדברים החשובים הללו תצטרך לברר איתה , היא חברה שלך ומין הראוי שתחליטו יחד גם החלטות. שיהיה בהצלחה!

דם דם

New member
לא ידעתי

שבקופת חולים אפשר לבדוק לגבי הורמונים שקשורים לחשק מיני

Limbonic Art

New member
אפשר לבקש הפנייה

או מרופא משפחה- אבל במקרה שלה עדיף מרופאת נשים ,כי אלה יודעים בדיוק מה לבדוק. בבדיקת הורמונים מסוג זה בודקים FSH (מגרה יצירת ביציות והפרשת אסטרוגן, אצל גברים בודק חוסר זרע, איפוטנציה וחוסר חשק מיני ) , LH (קשור למחלת שחלתית או חוסר בפוריות אצל גברים קשור ביצירת טוסטוסטרון), טסטוסטרון (קשור בין היתר לשעירות וחשק מיני באופן ישיר ועוד כמה דברים שאין לי מושג
) , אסטורגן ,פרוגסטרון אסטראדיול (אצל נשים בלבד), לפעמים בודקים גם TSH (זה הורמון שקשור דווקא לבלוטת התריס) ונראה לי זהו ממה שזכור לי

למעלה