יש לי כאלה בגינהשלוש תמונות - מהראשונה התמימה ועד המעובדת בצורה מוגזמת, אל עליי אהובה צפה בקובץ המצורף 6409 צפה בקובץ המצורף 6410 צפה בקובץ המצורף 6411 צפה בקובץ המצורף 6411
בינתיים הוא הלך לו.יש לי כאלה בגינה
והם מעצבנים אותי
מעיף 1 חוזרים 2
לפני שנים ביקרנו אצל מגדלת אסקרגו בדרום צרפת. היא הרימה ארגזי עץ ומתחתם שכנו המונים בגדלים שונים. לא הבנתי כל שהסבירה על הגידול אבל התרשמתי שהפגישה עם מבקרים מזדמנים מחוץ לאיזור, היתה עצם העניין בשבילה. בסוף הסיור הובלנו לבית האריזה ולחנות. החוואית הגישה לנו בגאווה חלזונות כמעט נטורל לטעימה על קיסם. לא היה לנו נעים לסרב ולעסנו למול עיניה המרוצות. אחכ גם קנינו צנצנת או שתיים של אסקרגו בטעמים, שהושארו בז'יט.יש לי כאלה בגינה
והם מעצבנים אותי
מעיף 1 חוזרים 2
אני אוהב לשמוע את צליל המעיכהועכשיו, ליד הבית, אחרי הגשם, הם ממלאים את השבילים. ובחושך זה לא נעים לדרוך על אחד.
נסהיש לי כאלה בגינה
והם מעצבנים אותי
מעיף 1 חוזרים 2
הנהשלוש תמונות - מהראשונה התמימה ועד המעובדת בצורה מוגזמת, אל עליי אהובה צפה בקובץ המצורף 6409 צפה בקובץ המצורף 6410 צפה בקובץ המצורף 6411 צפה בקובץ המצורף 6411
והנה עוד משהו ..
הנבלות האלה עושים לי חורים בעלים של הבזיליקום והנענע.שלוש תמונות - מהראשונה התמימה ועד המעובדת בצורה מוגזמת, אל עליי אהובה
בדיוקהנבלות האלה עושים לי חורים בעלים של הבזיליקום והנענע.
על זה נאמר: "ברל'ה, ברל'ה צא החוצה אל הגינה של השכנים".
תבורךיפה לראות איך אתה משתפר עם הזמן. כשתהיה התערוכה אנחנו נבוא לשם ונגיד "אנחנו? אנחנו היינו שם כשהעלה את הצילום הראשון שלו!"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.