אסקרגו הוא גם שבלול/חלזון טרם שליחתו לטבול באמבט לוהט

אבח"י

Well-known member
שלוש תמונות - מהראשונה התמימה ועד המעובדת בצורה מוגזמת, אל עליי אהובה 40.jpg 41.jpg 43.jpg 43.jpg

פונדיצ'רי

Active member
יש לי כאלה בגינה
והם מעצבנים אותי :)
מעיף 1 חוזרים 2
לפני שנים ביקרנו אצל מגדלת אסקרגו בדרום צרפת. היא הרימה ארגזי עץ ומתחתם שכנו המונים בגדלים שונים. לא הבנתי כל שהסבירה על הגידול אבל התרשמתי שהפגישה עם מבקרים מזדמנים מחוץ לאיזור, היתה עצם העניין בשבילה. בסוף הסיור הובלנו לבית האריזה ולחנות. החוואית הגישה לנו בגאווה חלזונות כמעט נטורל לטעימה על קיסם. לא היה לנו נעים לסרב ולעסנו למול עיניה המרוצות. אחכ גם קנינו צנצנת או שתיים של אסקרגו בטעמים, שהושארו בז'יט.
יצא לי לאכול בכמה צורות הכנה ואני לא מתה על זה במיוחד. מזכיר קצת פטריות.
ועכשיו, ליד הבית, אחרי הגשם, הם ממלאים את השבילים. ובחושך זה לא נעים לדרוך על אחד, למרות שבעלי גינות לא מחבבים אותם. Screenshot_20201105-095426_Gallery.jpg

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
יפה לראות איך אתה משתפר עם הזמן. כשתהיה התערוכה אנחנו נבוא לשם ונגיד "אנחנו? אנחנו היינו שם כשהעלה את הצילום הראשון שלו!"

אבח"י

Well-known member
יפה לראות איך אתה משתפר עם הזמן. כשתהיה התערוכה אנחנו נבוא לשם ונגיד "אנחנו? אנחנו היינו שם כשהעלה את הצילום הראשון שלו!"
תבורך
כמו כשאתה תוציא סוף סוף את קובץ הסיפורים הקצרים או הרומן שאתה מתעצל להשלים ולפרסם [ וחבל!! כי אתה אשכרה כשרוני מאוד, לפחות לדעתי ] אקרא ואשוויץ - קראתי אותו עוד כשכתב כאן :) ♥♥♥

למעלה