אסרו עליי לאהוב אין לי אושר

KERENA082

New member
אסרו עליי לאהוב אין לי אושר

מכתב לגבר היחידי שנתן לי אושר אמיתי אני כותבת לך את המכתב האחרון הזה כי זאת פרדה שנוצרה מתוך האהבה החזקה שלי אלייך אין טעם שאתה תסבול איתי, אתה צריך למצוא מישהי שלא סוגרים אותה מליהנות ולהתחיל את חייה ועוד בגילי 23 עוד חודשים ההורים שלי, לא יתנו לי לצאת ולהתחיל את החיים שלי עד שאני לא יתחתן או יתארס, אם זה הדבר שמפריד ותלוי ביני לבן האושר שמגיע לי אני לא מעונינת בזה, גם לא בקשר כי אין טעם הסיפור רק יחזור על עצמו. אני לא רוצה שאתה תסבול זה לא מגיע לך אתה בחור נפלא וגבר מושלם אין לי ספק אפילו לשניה שתימצא מישהי שתגרום לך אושר ותאהב אותך לא פחות ממני ותיתן לך את מה שבאמת מגיע לך ותהיה בניכם אהבה גדולה. חבל לי להפסיד אותך אבל אין לי בררה אני רוצה רק תאושר שלך ואיתי לא יהיה לך את האושר הזה כי לא נותנים לי שהיה לי אושר משלי איך אני ייתן לך כמו שאני רוצה לתת, למה תעצור את חייך אם סוגרים לי את שלי ? אני אוהבת אותך עד עמקי נשמתי ואם אני לא יכולה לתת לך אושר כמו שמגיע לך וכמו שאני רוצה לתת אני סובלת ומתוסכלת ובעקבותיי גם אתה כי אני ואתה זה אחד. אני רוצה שתבין שהפרדה הזאת נוצרה מתוך האהבה שלי אלייך ורק מתוך אהבה כואב לי לרשום את המילים האלו כואב לי להרוס את אהבה הזאת אבל זאת המציאות הכואבת שלי ואני לא רוצה שתהייה שותף לה לא מגיעה לך . אני אוהבת אותך ואתה יקר לי וחשוב לי מכדי שאני ייתן לך לסבול ולכאוב אני רציתי רק תאושר שלך ואם אני לא יכולה לתת לך למה למנוע מבעדך להשיג אותו במקום אחר ? . תנסה להבין אותי למרות שזה כואב וקשה, תבין למה אני עושה את הצעד הזה. אני מאחלת לך רק טוב גם בלעדיי. שלזכר הימים היפים והטובים תשאל לשלומי לפעמים, אוהבת אותך יותר מאת עצמי ומחיי אני מצטערת שזה נגמר ככה . מה לעשות אני בדיכאון כבד ואין לי דרך מפלט מהבית מהסיוט הזה אני מקנא בכם מותר לכם לאהוב ולהנות אני סגורה פה בחדר כמו כלא ואסרו עליי לאהוב אסרו עליי אושר שמגיעה לי

היי קרן

למה שלא תחפשי עבודה ועם הכסף שתרוויחי תשכירי דירה עם הבחור שאת אוהבת?

עידיי

New member
צר לי אבל לדעתי אם את רוצה את החיים

שלך בחזרה את חייבת להתנתק מההורים שלך תחילה כלכלית ובהמשך גם מנטלית, הסיכויי שלך לשנות אותם הוא כנראה אפסי לפי תוכן מכתבך. למרות מה שאת כותבת המפתח לכלא עדיין בידייך, למרות שכרגע זה נראה בלתי אפשרי.

למעלה