אסרטיביות

noaaaa

New member
אסרטיביות

שלום אולי תוכלו לעזור לי אני מחפשת כבר הרבה זמן באינטרנט קורס לשיפור האסרטיביות. כל מה שמצאתי הוא קורסים עסקיים שמשולב בהם גם הנושא הזה. בברכת חג שמח

tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

יש לי שתי הצעות: האחת, לדעתי מה שאת צריכה לחפש הוא קורסים להעצמה נשית. הם יכללו גם את נושא האסרטיביות יחד עם נושאים נוספים רלוונטיים. השניה, אני ממליצה שתפני לשני פורומים שבהם אפשר לשאול ומדי פעם גם מתפרסמות בהם הצעות לקורסים כאלה: פורום פמיניזם ומעמד האישה ופורום נשים בעסקים ובקריירה

אסרטיביות

חג שמח לך, אסרטיביות -נחישות היא כישור חיים חיוני , שניתן לרכוש אותו,קרי ללמד אותו ולתרגל במצבים שונים בחיים.לא ברור לי מהודעתך האיזה תחום את שואפת לשפר תכונה זו.להערכתי חשוב שתמקדי זאת כי ייתכן שאת זקוקה לשיפור ניהול עצמי שאסרטיביות היא אחד היסודות,ולא רק אסרטיביות.לפניך מספר אפשריות: קורסים להעצמה אישית שניתנים במסגרות שונות,אימון אישי עשוי לסייע לך בשיפור האסרטיביות ובניהול עצמי. בהצלחה, דורית קיי מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

Rוני

New member
לפני הרבה מאד שנים רכשתי ספר

קטן אך גדול בנושא האסרטיביות שינה לי המון בתפיסת החיים. רבקה נרדי - "אשה בזכות עצמה". עדיין רואה אותו על המדפים. מאד ממליצה. אולי לא תצטרכי קורס לאחר מכן, אם תצליחי להפנים את המסרים וללמוד את הלקחים.

אסרטיביות

מה שאני הייתי מציעה לך זה ראשית לציין באיזה תחום של חייך מדובר בכל הקשור לנושא האסרטיביות . מה את בעצם מצפה שיקרה לאחר שתעשי צעדים כאלה ואחרים . זה מאוד יעזור לך בלהגדיר לעצמך מה בעצם את רוצה ומה את מצפה לקבל . אם תתני לי יותר פרטים אני אוכל לעזור לך ולהמליץ לך על האפשרויות השונות ויש . בהצלחה -------------------------------- נחמה סבר

למעלה