אסר בהריון ללכת למופע רועש?

rona197

New member
אסר בהריון ללכת למופע רועש?

בין כל האיסורים קראתי איפשהוא שלא טוב "לחשוף" את העובר לרעש גבוה. נראה לי שזה היסטרי אבל אני שואלת ליתר ביטחון. אשמח לתשובה, בהצלחה לכולן!

חח, וכשעושים לתינוק ברית עם מוזיקה רועשת

זה מעניין אותו?
לדעתי זה לא כזה חשוב, הם ישנים גם ככה.

albomm22

New member
טעות! לחשוב שלא מזיז להם הרעש

אני מתכוונת לתינוק שנולד, למדתי קורס אקוסטיקה והמרצה שלנו, אמר לנו במפורש שתינוקות סובלים מאאאאד מהרעש!!!! ובכלל לא רצוי לחשוף אותם לרעים כאלה,זה ממש סכנה. הגוף שלהם קטן מאד ולכן הם קולטים את כל התנודות בגלל זה הם מתכווצים נורא! אני בעתיד לא מתכוונת לקחת את פיצקי לאירועםי זה ממש מכה בשבילם... ואם כבר נמצאים באירוע עדיף כמה שיותר רחוק ממוקד הרעש פשוט עד שלא עשיתי את הקורס לא הבנתי עד כמה זה מסוכן

בלונד23

New member
בגלל זה לא עושים

עושים אירוע עם מוזיקה שקטה. הייתי הבאירוע ברית עם מוזיקה רועשת ולדעתי התינוק מאוד סבל ובחיים לא אעשה דבר כזה.

אם זה משהו על בסיס יומי וקבוע אז אולי כן...

אבל פעם ב...אירועים וכאלה לא ניראה לי בכלל.אני בהריון הראשון הייתי יוצאת,מבלה לא זכור לי איסור כזה.

קרפלך83

New member
נשמע לי מונפץ ביותר

הוא מוקף מים, העוצמה שהוא שומע הרבה הרבה יותר נמוכה ומעומעמת ממה שאת שומעת.. אני הייתי בהופעה של אינפקטד בהריון! :)

קרפלך83

New member
תודה, אגב מוזיקה לעובר- כאמא טרייה..

הקשבתי להמון מוזיקה בהריון- מקלאסית שאני מאד אוהבת ועד טראנסים שאני גם מאד אוהבת..
הבת שלי נולדה (אומנם רק בת 3 וחצי חודשים, אבל רואים את זה בצורה מובהקת) עם שמיעה טובה
והדבר שהכי מרגיע אותי, הפלא ופלא- מוזיקה!!! כן, גם קלאסית- להרדמה, וטראנס להרגעה.. אני בטוחה שיש קשר, ידוע לכל על חשיבות הניית הרגלים, אז גם בזה.. ואני גם מאלה שפעם ב.. הצמדתי אוזניות לבטן (כדי להרגיש אותה הייתי שמה טראנס ובשביל ההתפתחות- קלאסית), אודה עם מישהי תמצא מחקר מוכח שמצביע על כך שזה לא בריא כמו שבנות כאן אומרות..! מאידך, הוכח שמוזיקה קלאסית לתינוק מפתחת אינטלגנציה!

marina6109

New member
אני אישית מסכימה איתך

אצלי שמתי לב שמר עובר מאוד אוהב גם אינפקטד, הוא פשוט מתחיל ממש להתפרע לי בבטן. אני ממש מתה עליהם אם כבר, הם הכי מעולים בג'אנר, בכללי אני מתה על מוסיקה פסיכודלית- בין אם זה פסיי טראנס ובין אם זה רוק פסיכודלי- ביטלס/פינק פלויד ומר עובר שלי כבר לגמרי נהנה מהרבה מוסיקה איכותית, אז אמנם הוא עוד לא נולד- אני באמת מקווה שגם בחוץ הוא יאהב את המוסיקה הזאת וזה ירגיע אותו- כי הוא כבר רגיל אלייה לכאורה עוד מימי הבטן
לי אין סבלנות להצמיד אזניות, אבל אני כן שמה בווליום קצת יותר חזק מבד"כ- כדי שלא יקרה מצב שמר עובר לא יהנה איתי גם... מוסיקה זה דבר נפלא פשוט, וזה ממש תורם להתפתחות לדעתי ובכללי אדם שגדל באווירה מוסיקלית- זה הרבה יתרונות בשבילו.

קרפלך83

New member
כמו שאצלי זה עבד, זה יעבוד גם אצלך

וגם אני חובבת את הג'אנר- פינק פלויד, לד זפלין, ביטלס ושות'.. כל המוזיקה הזו מאד מתוחכמת ואני בטוחה שהיא גם תורמת מאד! באיזה שבוע את?

מרינה אצלך זה אינפקד אצלי זה אריק איינשטיין..

האפון רק שומע את ההתחלה של הקול שלו ומתחיל להשתולל...אתמול ראיתי ביה"ס למוסיקה האפון לא נרגע כנראה גם התחיל לאהוב את שירי יאיר רוזנבלום...הבן הראשון שלי אהב לשמוע טראנס בבטן שלי...

marina6109

New member
וואי איזה כיף זה נכון?

כבר זיהיתי את ה2 שירים שהוא בנתיים הכי אוהב, חח איזה חמוד זה

part 21

New member
אל תעמדי ליד הבוקסות

כמו שלא רצוי להרכיב אוזניות על הבטן לא כדאי (גם לך לא כדאי) לעמוד ממש ליד הבוקסות. חוץ מזה תהני מההופעה

rona197

New member
תודה על התגובות

אני לא היסטרית כלל, סה"כ טסתי איתו לוונקובר בחודש 3 (כולל אכילת פירות ים ודגים טריים משובחים...) כשאמרתי מוסיקה רועשת התכוונתי לסדנה של מעגל מתופפים- דרבוקות. בהתחלה חשבתי שזה יהיה כיף להשמיע לו דרבוקות אבל היום, שנייה לפני שנרשמתי היססתי כי סה"כ תהיה ממש עליו דרבוקה שאני אדרבק עליה ועוד 20 מסביב במעגל, זה לא קבוע אבל 5 מפגשים שבועיים... בכל אופן, הם דחו את הסדנה ועכשיו גם חופש חנוכה כך שהסדנה התארכה לחודשיים, אני עוד עלולה למצוא את עצמי בחודש תשיעי יולדת באמצע הדירבוק... וכמה שזה מפתה (לידה אפריקאית משהו) נראה לי שאותר. איך לא הגעתי לפורום הזה יותר מוקדם?!

טאקית24

New member
היינו לפני חודש בהופעה

אמנם הן השתוללו וקפצו. אבל אם זה אחת ל.. לא קורה כלום. היינו בשלמה, היה שווה כל רגע. ובלי קשר כשאני בבית או ברכב אני אוהבת לשמוע מוזיקה בווליום גבוה, ככה עשיתי גם עם הבן שלי (שלא יודעת אם יש קשר אבל הוא מאוד מוזיקלי) תהני !

151009

New member
מדונה בשבוע 39++++

עברי לידר בשבוע 36++ אני מאוד נהנתי ןאגב גם הוא הוא פשוט זז כלכך הרבה שזה לא נפסק עד היום
(בן שנתיים וחודשיים ) תלכי ותהני
וזה ממש לא הסטרי לשאול טבעי לגמרי

ו א ג ו ס

New member
צריך ללמד חינוך מוסיקלי מגיל 0!

הדרדס שלי היה בהופעה של סר פול מקרתני במקום הכי טוב בפארק הירקון... לא נראה לי שהוא סבל מזה..אני לעומת זאת נהנתי

למעלה