אסתי-העתקה ישראלית אופינית!

אסתי-העתקה ישראלית אופינית!

לא נמאס כבר שכל דבר מדרום אמריקה ישראל מעתיקה?! למה היא לא יכולה ליצור סדרות משלה, זה נראה ממש עלו2 העתקות האלה! בהתחלה התחילו עם "קנטנות ההישראלים" שה היה שיא השפל, זה היה גם ממש ממש ממש ממש פדיחות לישראל ליד קמילה ופליפה שלא הפסיקו לצחוק! אחר כך זה נמשך ל"מורדים ההישראלים" שזה אני הכי הכי הכי הכי הכי הכי התעצבנתי! לקחו ילדים עם סופר פרוטקציות ותקעו אותם במופע של המורדים והם כמובן (המורדים האורגינלים המושלמים, לא הפסיקו לצחוק) אבל שלפחות היו לוקחים ילדים באמת כישרונים ולא כאלה רק עם פרוטקציות (מריאור-אבא שלה חבר של המפיק והיא מכירה את המפיק דרך בראבו שהיה גם פרוטקציה, הילה אבידן-הבת של הזמרת אביבה אבידן, דניאל-השתתף בקטנטנות ההישראלי שזה היה מאותה הפקה ועידן סתם ילד נראה לי עם קצת פרוטקציות), אח"כ זה המשיך ל"כוכב נולד" שזה העתקה מאנגליה, אח"כ "אסתי המכוערת" ולבסוף "קחי אותי שרון" (אבל לפחותל הכרנו את רודריגו ככה שזה לא ממש אכפת לי...) וזה נמאס שהכלללללל מעתיקים להפקה עלובה! נגיד באסתי המנכ" הזה לובש חולצות שנראות יקרות ומכנסי ג'ינס-כאילו קצת טאקט! בקיץ קץ זו סדרה שרוב השחקנים שם לא יודעים לשחק! והיא העתקה עלובה!!!!!!!!! בנחוש מי אמור!!!!!!! בנםה 4 אוור עד הק2ר! בנחמין לנצח עד הרצח!

S H I L G I

New member
את לא רוצה-אל תראי!../images/Emo46.gif

וחוץ מזה, אם באמת היית בעד הפקות ישראליות מקוריות, לא היית רואה המורדים, קטנטנות, ושאר תוכניות שנעשו בחו"ל. לא נראה לי שאת באמת בעד הפקות ישראליות מקוריות כי את בעצמך אומרת: לפחות הכרנו את רודריגו ככה שזה לא ממש אכפת לי...)" שזה אומר שלך בעצמך אכפת מתוכניות ישראליות מקוריות, אבל כל עוד זה נוגע אלייך ולסלב'ס מטומטמים או לשאר חתיכים וסטארים אחרים שאת אוהבת/מעריצה, זה כבר לא משנה. אז פשוט, אממ, איך אומרים? תשתקי תפה שלך!!תסתמי אותו!!
ובקשר לחתימה שלך- האם הרצח של בנחמין ייעשה על ידייך או על ידי מישהו אחר? אני אתנדב בשמחה

kooki boom

New member
../images/Emo80.gif בדיוק ../images/Emo70.gif

את לא חייבת לראות או ליהיות בפורום הזה
ואם יש לך בעיה חרבני קוביה ואם את רוצה סדרות מקוריות אל תראי אסתי המכוערת תראי משחק החיים זו סדרה מעולה והפקה מקורית לא הכרחנו אותך לשום דבר
ואם יש לך בעיה גם אם זה אז זה בעיה שלך לא שלנו ואל תכתבי אותה בפורום הזה כי זה פורום לאסתי המכוערת אז לכי לפורום של משחק החיים (סדרה ישראלית מקורית) ותכתבי את זה אנחנו לא רוצים לשמוע מדברים כאלה שאת בעצם נוגדת את עצמך ואוהבת המורדים וכ'ד (כמו שאמרה זאתי ליפני) ואת עוד אומרת שאת רוצה סדרות ישראליות מקוריות ובאותה הודעה את שמה תמונה שלך ושל בנחה ממה זה אמור להביע
זהו סיימתי ועוד דבר אחד שאמרה זאת שכתבה קודם: תשתקי את הפה שלך!!! תסתמי אותו!!!

הלוואי וזה היה אני ו2נחה!! ותסתום!

אני בחיים לא ראיתי "משחק החיים" כי יש לי "יס", וזכותי לראות את הסדרה המושלמת "המורדים"!!! מכיוון שכאן אין כלום לראות אבל ממש ממש משמ כלום! ושתדע שהמורדים זה יצי ישראלי-יאיר דורי דה!!!!1 ושלא תקלל אותי יכונף!!!!!!!!!

S H I L G I

New member
אני חייבת לתקן אותך../images/Emo70.gif

זה שהמורדים נעשתה ע"י יאיר דורי זה לא הופך אותה לישראלית! עובדה-רק יאיר דורי שם הוא ישראלי, והסדרה עצמה לא צולמה או נוצרה בישראל! וגם השחקנים שם בכלל לא קרובים ללהיות ישראלים, אז צפונבונית קטנה (כאילו דהההה!!) תעופי למקום אחר כי עובדה שלא הגבת להודעה שלי כי את פשוט פוחדת מתגובות שליליות ואת זאת שפתחת פה תמלחמה אז איך אומרים? "אם אין לך משהו טוב להגיד עדיף שלא תאמר כלום"

רן88

New member
ומה עם "הכספת"?

ככה זה בעולם הטלוויזיה. רואים פורמט מוצלח בחו"ל, לוקחים אותו לארץ, זה לא נקרא העתקה - ככה עובד השוק. בדיוק כמו שעשו עם "הכספת" של ארז טל - הפורמט היה מוצלח, בחו"ל שמו לב לזה והחליטו להשתמש בזה. אמנם אין דוגמאות רבות כי אנחנו מדינה קטנה אבל גם זה משהו... חוץ מזה, הישראלים (רובם, ותלוי במה) אוהבים ישראלי וגם אני. הרבה יותר מעניין אותי לראות רמת אביב ג' או אסתי המכוערת מאשר בטי המכוערת או כל שאר הטלנובלות האלה שאני לא רואה. בקיצור, מה שיפה בעולם הטלוויזיה של היום הוא הבחירה. יש כ"כ הרבה דברים שמשודרים כל יום בטלוויזיה (במיוחד בפריים טיים) כך שאת לא חייבת לראות.

חן גור

New member
את צודקת

גם "זה זה או זה זה" זה העתק של באנזאי יואב צפיר דווקא בד"כ די גאון אבל פה זה סתם חיקוי

אנהלה

New member
תקשיבי טוב טוב! מי ישמע העתקות? לפחות סדרות טובות! קחי אותי שרון סדרה נהדרת גם כוכב נולד (הרייטינג מראה!) וכמובן שאסזתי לפחות העתקות טובות מה את רואה? המורדים סדרה רדודה בלי תוכן? טוב סבבה תהני אנחנו לא נכנסים לפורומים של המורדים ומשמיצים אז גם את אל תעשי ככה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאז רגע..שאני יבין..

את באה לפה רק להגיד את זה לנו ולהרגיז אותנו? יש לך בעיות שאנחנו אוהבות לראות תוכניות "מועתקות" כדברייך?? מה אכפת לך מה אנחנו עושים? אנחנו אוהבים את זה!אז דיי אז תסבירי לי למה את באת לפה?כדי לעצבן אותנו?או מה?תסבירי!!

Shir Shoogi

New member
../images/Emo4.gifבעע...../images/Emo19.gif

קודם כל, לא הבנתי למה נכנסת לפה. כן, זו דעתך, אבל תוכלי להגיד אותה בצורה קצת יותר נעימה (ובלי כל כך הרבה סימני קריאה, פור גוד סייק...), או לשמור אותה לעצמך. הרי ידעת שזה ירגיז אותנו פה. לא אוהבת? לא תראי. אבל אל תפגעי בכאלו שכן אוהבים וכן רואים. שנית, כל הדברים שהזכרת הם לא העתקה, הם פורמט זהה. מה רצית? שתהיה תוכנית באנגלית? "כוכב נולד", "קחי אותי שרון" ואסתי הן פצצות רייטינג, ועובדה שהפורמט מצליח. רעיון טוב לוקחים. לא יאה לך? לכי לראות את המקור, או את המורדים.

gabriela r

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

אנשים אל תקחו את זה קשה... אז היא חושבת שאסתי היא תוכנית בלי כישרון, העתקה עלובה.. אז מה? יש אנשים עם טעם רע בעולם.. אנשים בלי חיים שניכנסים לפורום של סדרה שהם בכלל לא אוהבים ומלכלכים עליה... אז מה? אז צריך לרצוח אנשים כאלה? (כן) חפיף....

למעלה