אסתי חזרה להיות כמו בהתחלת הסידרה

אסתי חזרה להיות כמו בהתחלת הסידרה

אסתי בפרק שהיה חזרה להיות כמו בהתחלת הסידרה וכמו שאני התאהבתי בה אז..בהתחלה (ואני מדבר ביחוד על סוף הפרק) היא חזרה להיות דכאונית בעלת רחמיים עצמיים ולא מאמינה בעצמה אני אסתי ואני מכוערת! היא כתבה ביומן חשבתי על זה בעצם שרק את הפרק הראשון של אסתי אני בכל אופן ממש אהבתי כי אז היא הייתה כזו " דמות חשוכה שכל חייה ישבה בבית בלית ברירה ליד ההורים המזדקנים שלה.. ופתאום כדי לקדם עלילה היא ליותר ויותר פופולרית במשרד ובכלל כדי לקדם את העלילה היא נהפכה שם לסופר סטאר במשרד למשל בקטע ' שהיא ידעה לתחמן את ישראל מארק... אבל דבר כזה לא יכול להיות בחיים בדרך כלל לוקח שנים לבני אדם להשתנות באופי ובאישיות מאישיות שדוגלת ברחמים עצמאיים היא הייתה סופרסטאר ועכשיו שוב היא בוכייה טוב נו זה רק בשביל לקדם את העלילה הבאה עלינו לטובה שבת שלום ישראל

אסתי כרגע מאופיינת כך

ואני אהבתי אותה כמו בהתחלה מין דמות לוזרית שאפשר להזדהות איתה לא עוד יעל בר זוהר הצפונית הלעוסה ובעיות ההזדווגות שלה (בסידרה רמת אביב גימל)

אסתי תצליח פעם אם ירצה הגורל

אנה-משינה זה שיר מוקדש לאסתי ורבים כמותה שיר שמתאר בעיניי את פועלה בחיים! למה כולם את אנה עוזבים למה לאנה כולם נעלמים אנה לא, לא מציאותית אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק בשנה אנה שוב, שוב בודדה אנה מוכשרת המון פוטנציאל פעם היא תצליח אם ירצה הגורל אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת אנה אומרת קשה לי לגדול אנה שואלת למה לסבול אנה לא, לא מבינה אנה חשבה שמותר לה לבחור וכך מן הסתם נשארה מאחור אנה פתאום נבהלה אנה מוכשרת המון פוטנציאל פעם היא תצליח אם ירצה הגורל אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת

yellow cheese

New member
אויי תודה מתוקי ../images/Emo9.gif

אני מתה עליך!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifהרסו את הפרק../images/Emo7.gif

ציפיתי ליותר! היה פרק יפה אבל..למה להעתיק דווקא מילה במילה???אלויס אמר שכולם שם אמהות חד הוריות או גרושות כמו שבבטי המכוערת האבא אמר לה את זה
וגם שהאמא קראה את היומן תשנו קצת!!!!!! אבל חוץ מזה היה פרק אחלה

זהו שאני לא ראיתי את בטי

אני לא ראיתי שום טלנובלה עד שזה התחיל וזה סחף אותי! כך שאני לא מכיר את בטי אבל בכל מיקרה זה ישראלי וזה משלנו! זה יותר קרוב אלינו ולתרבות שלנו!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאבל לפחות שישנו קצת מילים

ושלא יגידו בול אותו דבר יש אתר של אסתי המכוערת בכלל?אם כן שימו פה קישור

א ב ד ו ן

New member
גם אני לא ראיתי את בטי המכוערת..

אבל אסתי אחלה סדרה - ומה זה משנה.. כמו שישראל אמר - זה ישראלי וזה משלנו.

למעלה