אסתי מיטרני מזל טוב
L lightflake New member 10/7/06 #3 היית מעולה!! סוף סוף זוכה מישהו נורמאלי מגולשי תפוז, לא עורך דין ולא עובד של המקום ולא עובר אורח.. אז את הזוכה החוקית הראשונה (חוץ מאור כמובן)
היית מעולה!! סוף סוף זוכה מישהו נורמאלי מגולשי תפוז, לא עורך דין ולא עובד של המקום ולא עובר אורח.. אז את הזוכה החוקית הראשונה (חוץ מאור כמובן)
K kid106 New member 10/7/06 #4 תודה הזכות להיות הגולשת הראשונה שזכתה בהצלחה לגולשי תפוז תנסו גם אתם את מזלכם
ר רווית30 New member 10/7/06 #9 תודה חמודה מקווה שגם לי יתמזל מזלי מגיעה לך כל הכבוד .............תהני מהכסף בהצלחה שכתבתי לך התכוונתי ל..בהצלחה בחיים בכלל ......... תודה לך בכל אופן רווית!
תודה חמודה מקווה שגם לי יתמזל מזלי מגיעה לך כל הכבוד .............תהני מהכסף בהצלחה שכתבתי לך התכוונתי ל..בהצלחה בחיים בכלל ......... תודה לך בכל אופן רווית!
ע עינבי ארנבי 1 New member 10/7/06 #10 אסתיי ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני כלכך שמחהה בשבילךך את לא יודעתתת תהני עם הכסף ותשמרי עליו כן ?!
אסתיי ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני כלכך שמחהה בשבילךך את לא יודעתתת תהני עם הכסף ותשמרי עליו כן ?!