אסתמה של העור

אסתמה של העור../images/Emo53.gif

אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס, אסתמה של העור. העור כאמור לא "נושם" כמו שצריך ובקפלים בגוף נוצרים פצעים מגרדים שמתייבשים והורסים את תאי העור... האמינו לי שניסיתי כל תכשיר אפשרי. האם יש דרך אלטרנטיבית לטיפול? תודה

M a x i m A

New member
יווווווווווווו גם אני כ"כ סובלת מזה

זה ממש סיטו-נמרס כבר מכל המשחות אשמח לשמוע גם עצות

shloמי

New member
אטופיק דרמטיטיס

גרב (אקזמה)- דלקת עור אטופית, צורה של אלרגיה, בא התגובה של רגישות יתר מופיעה הרחק מאיזור המגע הגורם לאלרגיה, לדוגמה: חומר שנבלע . טיפול צריך לעשות בדיקה לסינון אלרגיה למזון, לאחר מכן צריך להרחיק מזונות שגורמים לאלרגיה . אלרגנים נפוצים:כל מה שעשוי מחיטה, למשל אם נמצא אדם אלרגי לחיטה, תהייה לו בעיה גם עם: שעורה, שיפון, אורז, שיבולת שועל ודוחן שיורחקו . מוצרי חלב למינייהם . ירקות ממשפחת הסולניים לדוגמה: תפוחי אדמה, עגבניות, חצילים.... טיפול צריכה באופן קבוע דג שומני(מקרל, מליחים, אילתית) - פעמיים בשבוע . צמחי מרפא: שימוש בלפה( Arctium Lappa )ושוש קירח( Glycyrrhiza glbra ) חליטת תה מצמחים אלו או\ו מריחת משחות שצמחים אלו נמצאים בהם מקלים על הגרד . רק בריאות תמיד בברכת אור ואהבה שלומי

bflygirl

New member
חשוב לשים לב למה ששלומי רשם

וגם שמנים אתרים של לבנדר, קורנית, יסמין ובבונג יכולים לסייע בהרגעת אקזמה שמקורה באלרגיה, כאשר משתמשים בהם כדי להעניק ניחוח לחדר. שמים מספר טיפות בקערית מים חמים והם ישיגו את האפקט הרצוי,
לא להשתמש בשמנים על העור. ובנוסף כדאי להיועץ במטפל אלטרנטיבי לאיבחון ספציפי יותר למצבך

שלום פטריונת ../images/Emo187.gif

גם בתי בת ה 7 סבלה מזה מאז שנולדה. ניסינו אינספור דרכים לטיפול וכמובן, משחות סטרואידים שהוציאו אותי משלוותי... גם אני הורדתי לה מרכיבי מזון שהזיקו לה, כמו שכתב לך שלומי ואפילו הורדתי ירקות אדומים והיא לבשה מלבושי כותנה בלבד, לא צמר ובדים סינטטיים כלשהם. חוץ מזה, עשיתי לה מסאג'ים יום יום בשמנים כמו: שמן דקל, שמן נר הלילה המצוין וחמאת שיאה ועליהם הוספתי טיפה שתיים מלבנדר, בנזואין והדס וכן ויטמין E שמרגיע מאוד את העור והקל מאוד על הגירוד המטריף. היום זה נעלם לגמרי, אבל אני גם יודעת שזה קשור למצבים נפשיים וללחצים נפשיים, משום שבשנה שעברה בגן חובה, לא היה לה טוב מבחינה חברתית ואז האלרגיה התפרצה בשיאה, בחורף כמו תמיד. אבל תהיי אופטימית כי לא חייבים "להתקע" עם זה, ויש היום יותר דרכים לטפל בזה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם מטפל/ת. בהצלחה

תודה על התגובות ../images/Emo39.gif

אני סובלת מזה יותר משהו כמו 15 שנים. האמינו לי שניסיתי הכל. לא לאכול זה ולא לאכול זה, ללבוש דברים מסויימים. שום דבר לא פתר את הבעיה. לא ידעתי שזה עלול להיות קשור למצבים נפשיים. תודה, אני אנסה להשתמש בשמנים בחדר... תודה, מאוד עזרתם לי.

M a x i m A

New member
../images/Emo51.gif גם אני למדתי מכך על החשיבות

של השמנים! סיבה נוספת לאטופיק היא כמו שהבנתי- אסטמה. חולי אסטמה או כאלה שהיתה להם פעם אסטמה סובלים לרוב מאלרגיית העור שזהו האטופיק. יש לי הבעיה לבודד את המאכלים שלי...אני אוכלת הרבה ירקות ולא נראה לי שזה מזה...זה לא קל למצוא מה הגורם האלרגי. ועכשיו
: פעם היתה לי פטריה ברגל והסתבר שזה נוצר בעקבות האטופיק, שום טיפול תרופתי לא עזר (הייתי בכל הרופאים האפשריים), הדבר היחיד שעזר הוא שמן עץ התה שדווקא המליצה עליו רוקחת של בית מרקחת... הוא היה מצויין ועשה פלאות! כעת אני מנסה אותו גם על האזורים האוטופיים (שקיימים בעיקר בין האצבעות בידיים)-אדווח לכם בהמשך... תודה גם לכם על העזרה מקווה שהמצב ישתפר בהקדם

מה שכתבת על אסטמה נשימתית ובעיות

עור הוא מעניין ביותר, משום שהסינים מאמינים שהעור הוא "הריאה השלישית" ובדרך כלל כשיש בעיות עור זה מלווה בבעיות נשימה וההיפך... זו באמת נקודה חשובה לשים לב אליה...

למעלה