"אסתריקה, רוצה מרשם ל
?"

kitiara 6

New member
טלטול....

מזל טוב על קבלת הכחול שלך!!!! ואבוי לך אם אני לא מקבלת יחס מועדף! קטקט

TheBlueOne

New member
../images/Emo41.gifמס' הודעות../images/Emo41.gif

שלום ושבוע טוב!
א. בין התאריכים 13/9 - 7/10 אני לא אהיה (טירונות
), כמובן שאכנס בסופי שבוע אבל.. תתנהגו יפה, כן?
, ארי-אל בסביבה (ניתן לשלוח לו גם מסרים). ב. היום, לפני 3 שנים, חווה העולם זעזוע קשה. היום לפני 3 שנים נפלו "מגדלי התאומים" בעקבות פעילות טרור. אלפים נהרגו ואנחנו נשארנו עם צלקת. אסור להיכנע לטרור, אסור להתייאש! נרכין ראש לזכר ההורגים
ג. ראש השנה הגיע (יהיי, סופסוף
עם
) , מי ייתן ותהיה זו שנה שקטה, מוצלחת ופורייה. שכל מעשה ידיכם יבורך ושתהיה זו שנה אחלה בחלה!
שבוע טוב!

latin1

New member
פילוסופיה אנדיאנית ../images/Emo91.gif

לכל מי שמעונין בפיתוח המודעות העצמית או בקבלת כלים וטכניקות לקבלת תשובות באופן אינטונטיבי, והבנת סימני היקום, אני ממליצה בחום על הקורס "פילוסופיה אנדיאנית" שמועבר על ידי אלה בנק ישראל. עולם חדש נפתח בפניכם ברגע שאתם מגיעים כבר להרצאת המבוא. פילוסופיה שלמה וקסומה אודות העולם ואודותינו. בנוסף אפשר להעמיק את הידע למי שרוצה גם בקורס של "קלפים אנדאנים" אלו קלפים קסומים של חיות, כאשר כל חיה מיצגת תכונה שנמצאת גם בנו. הקורסים מתקיימים בכפר סבא פתח תקווה נתניה ורמת השרון. למי שרוצה פרטים נוספים מוזמן לכתב לה במייל [email protected] או להתקשר לטלפון: 7660404-09 נייד: 585916-058 מאחלת לכולם הנאה רבה.

מוהר

New member
בהצלחה בטירונות../images/Emo151.gif

תשתדל להתיחס לזה כמו משחק של חודש, ותגלה שזה אפילו יכול להיות מהנה... שתהיה זו שנה טובה, מתוקה ומספקת
מוהר

למעלה