אסתריקה!!

אסתריקה!!

אני ולירן צוחקות זה שאנשים פה לא מבינים את זה ולוקחים את זה כילדות קטנות בעיה שלהם לא שלי!!! וטוב שלא הקשבת לשי כי זה לא נכון מה שוא אומר על כולםםםםםםםםםםםםםם הוא יורד ולא רק עלי ועל לירן!

dolphina

New member
../images/Emo6.gif

איזה מצחיק זה אתה נכנס לורום של אילת ורואה ילדות בנות 14 15 רבות על את מי הן אוהבות או מי תרצח תשנייה חהההההה הינו עושים תדברים האלה ביסודי אם בכלל דניאלה נשמה למה להתווכח עם כולם?!?!?!:) סתכלי אני אוהבת לריב ולא רבתי כל כך הרבה כמוך:) יאללה ביי :)דולפי:)

וכמו שאמרתי לא מבינה!

לירנוש ממוש רק במקרה חברה טובה מאוד שלי אז בבקשה ולא רבתי הסברתי לאסר עוד שאלה ממתי לך קוראים אסתריקה?.

dolphina

New member
ברוך השם זה לא שמי:)

בלי לפגוע כמובן אסתריקה:) אני שמחה שאת ולירנוש ממוש חברות מאוד מאוד טובות:) לא רבת וזכותי לבוא ולהגיד משהו הרי את שמת את זה בכללי אם זה היה אישי היית שולחת לה בפרטי ולא לכולן:) אני פשוט ראיתי על הדיון שלכן על השי ואהובך מה שלא היה ורציתי להגיב:) וחוץ מזה שראיית את הודעתך כל כך בדדה היה לי רע על הלב:) ביי מתוקה:) דולפי שוב:)

חח את קרועה!

לא הזכרתי את זה בכלל על אהובי זו לירן שהתחילה אם כל הבולשיט הזה! וסבבה תגיבי אין בעיה רק אל תגידי דברים שלא ממש קשורים!

dolphina

New member
אני קרועה??????????????

חלילה וחס אני ילדה מאודדדדדד רצינית:) אני שמה דברים שלא קשורים כי למדתי מהפורום הזה אנשים שמים דברים שבכלללללללללללללל לא קשורים:) אז לירן זו האשמה בשטויות האהבה מצטערת אם פגעתי בציפור נפשך דניאלה זה לא יחזור על עצמו:)

והנה את גם צוחקת עליי!

אני לא מאשימה אף אחד וזה ממש לא מענייין אותי מה חושבים נימאס לי ללכת לפי מה שכולם אומרים אני עושה המ טוב לי !

dolphina

New member
לא צחקתי עליך תרגעי נשמה:)

תספרי עד עשר:) ובטח שתעשי מה שבא לך ובחיים אל תלכי עם הזרם"( ומתי לעזאזל אני אמרתי לך לא לעשות מה שאת רוצה ומה שטוב לך?!?!:) דולפי שוב כאן ביי :)

dolphina

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

נשמה כפרה מתוקה מה שלא תהיה:) אמרנו שלא נריב ואת התעצבנת ממני:) אנחנו "חברות לנצח" אסור לנו לריב:) חהההההההההההההההה יאללה תני חיוך ושלא תעיזי להיג לי לא משנה תגידי כל מה שעל ליבך:) שפכי:) ביייייייייי:)דולפי:)

חחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההה

תודה על שלא האמנתי לשי?! אפילו לא חשבתי אם להאמין או לא... זה כאלו שטויות לא מעניינות..... סתם שיעמם לי ורציתי לרדת על אנשים... אין שום סיבה שתקחי את זה קשה

למעלה