אסתר יקירה

אסתר יקירה

ברוך שובך לפורום , אני מבינה שעברת תקופה קשה מאוד .ברוך השם בעלך חזר הביתה ,אני מאחלת לו רפואה שלמה כמה טוב שיש לך עובד זר,זה הרבה עוזר. שמרי על עצמך ,את צריכה הרבה כוחות . לכן חברותי נילי אריאלה וחני מחר לא אגיע למפגש , יש לי בצקת ברגל ומחר אני מתחילה לעשות פיזיאותרפיה. המצב של בעלי שוב לא טוב הוא לא אוכל וכל היום רוצא רק לישון ,כך שלעובד אין הרבה מה לעשות. אני מקוה שהסידור למוסד לא יקח לי הרבה זמן ,כי הפתרון הטוב לבעלי זה מוסד. אני מאחלת לכל חברי הפורום לילה טוב . שבוע טוב והרבה בריאת. אביבה

../images/Emo23.gifאביבה'לה רפואה שלימה לרגל

והחלמה לאישך, נתגעגע אליך היום,בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

גם אני לא השתתפתי במפגש הדו שבועי שלנו היום כי לקחתי את יוד למרפאת הזיכרון לביקורת. התוצאות, כמו שחששתי, מאוד לא טובות. הוא ירד מתחת ל-10/30 במינימנטל טסט. ידעתי את זה עוד לפני הבדיקה לפי המצב שלו בבית. הוא נראה מנותק ואדיש. איבד את כושר הדיבור שלו שהיה עד עכשיו בסדר גמור, ירד הרבה במשקל כי הפסיק לזלול בלי סוף וכו'. במצב כל כך ירוד מבחן המינימנטל כבר לא מדוייק והתוצאות אינן משמעותיות בכלל. הרופא שלו כל הזמן מדבר על ליבי להעביר אותו למוסד לתשושי נפש. הוא אומר שאני הורסת את עצמי בטיפול בו, אבל אני לא מרגישה ככה. אמרתי לו שכל עוד יוד הולך למרכז היום הוא יהיה בבית. אחר כך, אלוהים גדול... אביבה'לה, טפלי ברגל כמו שצריך, אל תאמצי אותה יותר מדי, את עלולה לגרום לעצמך נזק. הילדים יסתדרו בעצמם, הם כבר ילדים גדולים. שמרי על עצמך... מקווה לראותך במפגש הבא בעוד שבועיים.

למעלה