אס וויקלי משווה בין איידולז לזמרים

Juliann

New member
אס וויקלי משווה בין איידולז לזמרים

שהם דומים להם קלטו איך אנתוני תופס תחת על קליי, אני ממליצה לו להוריד פרופיל ודחוף חלק א [כולל את אנתוני, נאדיה וחצי מקארי (שמקבלת משום מה את התמונה הכי גדולה מכולם] חלק ב [החצי השני של קארי, ניקו וג'סיקה] חלק ג [קונסי, לינדזי, וונזל וסקוט] חלק ד [מקיילה, אנואר ובו] http://img166.exs.cx/my.php?loc=img166&image=usweekly39xu.jpg

darklighter

New member
פחחחחחח איך שמו את קוני ליד המכוער

ההוא... בלי לפגוע אבל הם לא דומים חיצונית... אנתוני יותר מדי מתלהב...

MoGanC

New member
מסכים לגמריי בקשר לבו ../images/Emo45.gif

מי שזוכר גם אמרתי שיתאים לבו לשיר את השיר Higher שנחשו מי שר אותו? that's right! גם מקיילה זה דיי נכון,בכל המובנים הרעים של ההשוואה!

SHTRUDIDI

New member
תודה שהבאת את זה!../images/Emo140.gif

אז ככה,מיקאלה אולי מעוניינת להיות ברברה סטרייסנד ואני לא יודעת כמה מכם שמעו את ברברה שרה,אבל זה לא זה.ומעבר לזה לא אומר דבר כדי שאף אחד פה לא ייפגע. אנתוני לדעתי ממש לא תפס תחת על קליי,לבן אדם יש חלומות,אני לא רואה בזה שום דבר רע. אין שום דמיון בין שאניה טווין ללינדסי מבחינת סגנון שירה.וגם פה לא אוסיף,אולי יש פה אנשים שאוהבים אותה. אנואר בהחלט יכול לתפקד כסטיבי וונדר הבא ואנתוני באמת מזכיר לי את קליי.

Fairywitch

New member
מסכימה עם כל מילה.

Fairywitch

New member
נחמד

אבל ברברה ומיקיילה
COME ON
נו, מילא, מאוד משעשע...
אז לא רק אנחנו מוצאים דימיון בין המתחרים לאחרים, אה? ויפית- זה שכל הזמן משווים בין אהובך קליי לאנתוני לא אומר שהוא זה שאחראי לזה, אז תרדי ממנו.

Juliann

New member
מאמי זאת לא הסיבה שהתעצבנתי

חבל מאוד שאת כנראה לא קראת... אנתוני אמר שהוא מקווה להצליח יותר מקליי וזה מה שעצבן אותי. באיזה גלאקסיה הוא חי? הוא לא מגרד לקליי את האצבעות ברגליים והוא חושב שהוא יצליח יותר ממנו... הרשו לי: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Fairywitch

New member
תראי- זכותו לקוות, לא?

גם הראל מויאל היה מקווה, אם הוא היה מכיר אותו...

למעלה