אס-וי הפקות, הא?

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
אס-וי הפקות, הא? ../images/Emo69.gif

מעגל פריסטייל ולפני שכולכם תתחילו לשאול שאלות כמו: "מה אבל למה? אמרתם פעם בחודש והיה כבר שבוע שעבר אז איפה ההיגיון איפה? אה? אההה???" אז התשובה היא שעקב אירוע קטן ולא ידוע שלא הרבה שמעו עליו, בכלל לא כל המדינה... (זה נדמה לי שב"כ ג', או משהו כזה) אז המעגל בערך סוג של "נדחה" בשבוע, למרות שלפי מה שהבנתי ממקורבים אליי אז גם השבוע הולך להיות אירוע היפהופ גדול. סבבה שיהיה בכיף, מה אני אעשה, ככה זה ימי חמישי. אז לקומץ שהגיע בשבוע שעבר והתאכזב, ולאלה שלא יכלו להגיע בשבוע שעבר ורצו לבוא השבוע - יום חמישי 7 בערב קניון הזהב שער אקסייט כיבוד חינם (מהריצפה) cYa

GDI aka OBP

New member
יוווווווווווו

זה התמונה מהסיסיליה ;) חחח כבוד כל עוד אני לא אקבל ת'ריתוק שאני אמור לקבל מחר, ראה אותי שם :D

CG ערפדי

New member
עלתה שאלה ממש מעניינת אוז..

תאכלס, מגיעים אנשים למעגל או שאתם שלושה חברה שעושים דיון קבוע בסיגנון היפ הופ בנושא ציאניד שתי? 8)

GDI aka OBP

New member
אני חושב שאני יכול לענות על זה

ת'כלס אנחנו איזה 10 אנשים שהם "קבועים". כשרק אנחנו באים {דבר שקורה פחות מאז שהפכנו את זה לפעם בחודש, לפחות ממה שאני ראיתי עד עכשיו}, יש פחות דגש על ה"פריסטייל", היי, אנחנו מופיעים ביחד, מאלתרים ביחד כבר 3 שנים ומכירים את כל הקטעים אחד של השני. כשבאים עוד אנשים שראש של "לזרום, מעגל פריסטייל, יאמי יאמי" וכאלה, אנחנו גם יודעים לתת בראש. עונה על השאלה ?

New member
בשביל תשובה ממש מעניינת -

למה שלא תבוא ותראה בעצמך יא ערס
(בכל מקרה יש לי גם ככה דיבור איתך בקשר לטאוור רקוקס)

New member
רשמתי לפניי../images/Emo45.gif

מה הסיכויים שרואים אותך בג'י-פות אגב? יא ערססססססס

Schizo Haji

New member
אכן קצת חסר היגיון

אבל זאת לא השאלה.... השאלה האמיתית היא: למה אנחנו בעצם צריכים היגיון? ההערצה העיוורת להיגיון קיימת מאז שחר האנושות. ניתן לראות זאת מציטוטים של פילוסופים כמה מאות לפני הספירה ("חיים שאינם מוקדשים ללמידה אינם שווים שיחיו אותם" וכו'...). בין אם מדובר בחיים המבוססים על דת, מדע או מדעי הרוח תבנית הלמידה וההבנה הן זהות: ישנן מספר אקסיומות ועליהן מבססים טיעונים לוגיים שמתפתחים לאינסוף כיוונים ומסקנות כי בני האדם, מטבעם, שואפים לדעת...יצר הסקרנות הוא דבר חזק מאוד. הבעייה היא, שמרוב שאיפות לדעת ולהבין אחד לא יראה שהוא רודף בזמן מוגבל אחר דבר אינסופי. שכן לכל אחד יש תקופת חיים אחת אך אינסוף ידע לצבור. ניתן, אם כן, להגיד שמעבר לידע מסויים החיוני להתקיימות, אנו מקיימים מרדף שווא, שכן לעולם לא נסיים אותו. כאמור, ההיגיון הוא רק כלי שנועד לעזור להגיע למסקנות חדשות, דהיינו, ידע חדש. מכיוון שמרדף אחר הידע, כאמור, הוא בזבוז, הרי שגם הכלי שנועד לעזור במרדף יהיה מיותר. לכן, אל לכם להתחשב תמיד בהיגיון משום שהוא לא תמיד יביא לכם תועלת ממשית. או אם לקשר זאת לנושא המעגל: אולי אין היגיון, אבל תבואו...

GDI aka OBP

New member
ואם אתם רוצים לראות אותו עושה את זה בפריסטייל

אז אתם פשוט חייבים להגיע למעגל לא???

New member
אל תאיים../images/Emo8.gif

ואמוס פינדח'ו אל נגרו מוי סימפטיקו

איזה טמבלים...

חשבתי שזה הוקדם בשבוע כי בחמישי הקרוב יש את העניין ההוא בבת-ים. תהיו לי בריאים.

GDI aka OBP

New member
איזה החזיר... בנזונה זה...

כושלאימא שלו. תאמין לי אי אפשר לסמוך על מילה של חמימו =\

למעלה