אעאאא תאוריה.

שובללבל

New member
אעאאא תאוריה.

נכון הם כל הזמן מדברים על מישהי שבאה לכפר ונתנה להם נבואה. אז אולי זו...ליבי? אולי בגלל זה התמונה שלה שם והוא הסתכל עליה? אולי היא עברה בזמן משם או שאולי היא למדה שם להיות טימרית והיא חזרה בזמן משהו דומה אבל לדעתי זו היא

Yarinv

New member
וואלה! נשמע הגיוני../images/Emo2.gif

גם אני קצת חשדתי שיש חשיבות לזהות של אותה אחת עם הנבואה, כי בשיחה של ג'יני ואמה הן הזכירו אותה בתור "היא" ולא בשם שלה. אם זו ליבי, זה יכול להסביר הרבה דברים: איך אותה אחת ניבאה את זה שהילדים יגיעו ויציתו את הלפיד מחדש? זו לא נבואה, ליבי כבר הייתה בזמן הזה כשהילדים נכנסו לאוהל, אחרי זה היא חזרה עוד יותר אחורה בזמן, פגשה את ליבי, ריק ואמה וסיפרה להם את זה. וגם זה יכול להסביר למה ריק הביט בתמונה של ליבי ככה - הוא זכר שהיא אותה אחת עם הנבואה. אני מתחיל להשתכנע שזו היא

Shai11101

New member
מתי?

מתי דיברו על מישהי שבאה לכפר ונתנה להם נבואה? באיזה פרק? מה פיספסתי? אם באמת דיברו על מישהי וזאת ליבי אז זה באמת נשמע הגיוני וזה מסביר גם למה ריק בהה בתמונה של ליבי ואיך התמונה של ליבי הגיעה לשם..

Yarinv

New member
בפרק 58 (הלפיד)

הנבואה הוזכרה בחלק מהשיחות של ג'יני-ריק-אמה (לדוגמא בשיחה של ג'יני ואמה לפני שריק הגיע).

שובללבל

New member
אהההההה

איךךך תמיד יוצאות לי תאוריות משונות על הסדרות שלי גיורא?XDDD

../images/Emo45.gifגם תמיד תזכרו:

ליבי צריכה מתישהו להתקשר לעצמה לטלפון הציבורי..... כלומר, לקרוא להם להציל את הכפר

למעלה