>>> ניסיתי לתרגם!
קודם כל
לחיץ אז תרגום לעצלניות שבנינו טוקיו הוטל הופעה בישראל כבר כמה חודשים שטוקיו הוטל נמצאת בראש המצעדים עם הסינגל האירופאי שלהם"מונסון" ברדיו הישראלי כשיר השנה. הדבר המצחיק בזה שביל טום גוסטב וגאורג לא מבינים את גודל הפופילריות וההצלחה שלהם בישראל . עד שהם קיבלו הזמנה מהשגרירות שלהם בברלין. [משו כזה לא הבנתי] הבנים היו מאוד מופתעים כששמעו על זה, המעריצים עשו הכל ועכשיו הם דורשים הופעה ליב בארץ שלהם. [ מצטערת באמת שלא הבנתי אני מסה לעשות את זה הכי ברור שאני יכולה] ההצלחה של טוקיו הוטל בישראל מאוד גדולה בזמננו, 4 החברים הגרמנים נמצאים בכל העיתונים החדשות בשערי מגזינים וגורמת למעריצים ללהכנס להתרגשות עצומה שלא מתייחסים ללהקה כמו עוד להקה מגרמניה אלא כלהקה שלא הייתה כמותה [משו כזה] כמפתיע,מעריצי טוקיו שלחו מאות עצומות מכתבים וחבילות לשגרירות בברלין ותיקיות המפוצצות בחתימות שכולן מלאות בתקווה שטוקיו הוטל בסופו של דבר יבואו לישראל. עכשיו החלום התגשם[גאדדד אני מתרגשתתתתת!!!!!!!!] אלפי המעריצים הישראלים יכולים להרגע. טוקיו הוטל יופיעו בתל אביב ב6 לאקוטבור. ואז יש קישור לחברת כרטיסים ביל טום גוסטב וגאורג כבר לא יכולים לחכות להופיע שם, כיוון שזה יהיה המסע הראשון שלהם במזרח התיכון.טום רצה להוסיף להגיד למעריצים שהוא אישית כבר לא יכול לחכות להיות שם ולנגן"And rock the house with the israeli fans!!!" באנשיםםםםם אתם קולטין? כי אני לאאאא זה פאקינג פנטזיה שהתגשמההה אני כל כך בשמים שאני יתפוצץ תוך שניה והם מדברים עלינו אז אני רוצה להודות בשם כולם ל: על מי ששלחה גלויות לליקון[אני גם חח ] על הבנות שבקשר על הליקון טלפונית לבנות ששלחו מאות מכתבים ללהקה ולשגרירות לכל אלה שחתמו על העצומות לכל מי שקרא את ההודעה
ולכל המעריצות האמיתיות של טוקיו הוטל בארץץץ ולבנים המעריצים זה גגם להם כי קשה לי לכתוב בזכר כי התרגלתי לנקבה=] לשחף המלךך וללרה ואן על כל העבודה שעשיתןןן ואני יודעת שיש הרבה שרצו להפסיק להעריץ אותן בגלל כל מיני בנות שלא באמת מעריצות אותן וזה ממש מעצבן כי גם אני ככה אבל תראו לאן אנחנו ולא הן! אנחנו הגענו!!! הם באים בגללנו קצת אופטימיות בנותת כל הפרחות ששומעות מונסון וצורחות ביל הסקס[ למרות שזה מה שאני יצרח לו] לא צריכות לענין את קצה הבוהן ברגל ימין שלכן! אז בנות יאללה להשתגע ולהתחרפןןן הם בדרך לכאן!!! תהיו בטוחות שהם מתרגשים קצת כמונו
שמעתם את טום מדבר חחח גם אותכם הם לא צריכים לענין