אעאעאאעאא עוד שבוע בדיוק ההופעה!

אעאעאאעאא עוד שבוע בדיוק ההופעה!

עוד שבוע ההופעה=] יש מישו שמתכוון לצלם ווידאו או משו?

M e n s R e a

New member
רציתי לכתוב את זה באמת

אני לא בקטע של מצלמות יותר מדי (אין לי אפילו דיגיטלית), אבל נראה לי שאנסה לברר מתי הם נוחתים, אם אפשר לעשות להם קבלה בשדה תעופה או משהו

גם לי אין מצלמה דיגיטלית

בגלל זה אני לא יכול לצלם:\ ואני מת לווידאו מההופעהX:

SV Design

New member
אני לא יודע

אם כדאי לכם להביא בכלל מצלמה..כי יש מצב שלא תחזרו עם מצלמה שעובדת..אלא אם כן אתם מתכוונים לעמוד מאוחרה או בצד..או וי אי פי או משהו כזה P:

חח כן גם זו נקודה חשובה

אני רוצה לנסוע לשם בסביבות הבוקר\תחילת צהריים ככה. לתפוס מקומות ראשונים מה הסיכויים שאני לא חוזר הביתה?><"

M e n s R e a

New member
אם אין לי שורה ראשונה רק בגלל שיש לי מבחן

באותו היום בצהרים (האוניברסיטה הזאת דופקת אותי שוב) אני מתכוון להזיז מישהו (ניסוח אלגנטי אולי) בשביל מקום. לא מענין אותי.

אז אם תהיה בשורה הראשונה

תשמור עלייועל חבר שלי כי אנחנו רוצים לחזור לבית בשלום ואנחנו לא כאלה טובים בפוגו ויפוצצו אותנו?../images/Emo3.gif

זונע

New member
חח רק אני לא בונה על שורה ראשונה?

אני מבין שזה מגניב והכל אבל אני מעדיף לחזור הביתה עם כל החתיכות... ננסה לתפוס מקום טוב באמצע../images/Emo3.gif

אם אני אהיה שם אני אצלם

כי פתאום נהייתה לי מצלמה של טחונים.......אבל 99 אחוז שאני לא שם.

noam the ninja

New member
באמת יהיה מגניב לעשות להם קבלת פנים כשינחתו

אלב לא נראה לי שאחרי טיסה ארוכה כזאת והרבה לחץ ובלאגן בגלל המון ראיונות והתעסקות עם ציוד ועם הצוות יהיה לדייב מאסטיין כוח להגיד שלום לכמה ילדים. אבל זה רק אני... וזונע, הפוגו יהיה באמצע. שורה ראשונה הכי טוב, סה"כ חוטפים קצת בגב, לא נורא.

../images/Emo45.gifמה שבאתי לכתוב לאורי

הפוגו באמת יהיה באמצע. אני בתכלס לא מבין מה הקטע בפוגו, זה סתם הורס את ההופעה ומקבלים מזה מכות:S דבר ממש מיותר לדעתי

זונע

New member
כן רק הבעיה בשורה ראשונה

שצריך להיות שם ממש מתחילת הצהריים...ואני מהזה לא מתכוון להתייבש איזה 7-8 שעות בחום הזה שם. חוץ מזה, אני לא יודע אם אתם יודעים אבל האנגר 11 זה מקום פשוט עצום. אני בטוח שאני אצליח להתחמק מהפוגואים../images/Emo13.gif

עצום?

שמעתי שזה מחסן=0 ואני כנראה אהיה שם מ3-4 זה שווה את השורה הראשונה

וואלה?

לא אמרו לי שזה ככה. מגניב. ההופעה תהיה יותר כיפית ממה שחשבתי, רק שהזמן לא יעבור מהר=[ ייאלה אני אהיה שם מהצהריים, אני רוצה לתפוס מקום טוב

למעלה