אעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעא

אעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעא

אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! אחותי פגשה את דאגיי!!!!!!!!!!!!!!!!!
והוא אמר שיש לי שם מוזרררררררררררררר!!
אנייייייייייייייי שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותהההההההההההההההההה!!

עכשיו היא התקשרה שוב..

להגיד לי שהיא פגשה את מאטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!! הם היו בהופעה של קלי קלרסון..ואחותי עובדת שםםם!!! יעני באולםםםםםם!!!! והיא השיגה לי חתימה.. והיא צילמה את דאגי בפלאפון שלה אומר שיש לי שם מוזרר!! ואני כאן בבית בוכה תוך כדי צרחות ואני כולי רועדתתת!! וניראה לי שאני אלך לישון עכשיו..כדי להרגע קצת.. לילה טובב!! וחלומות מתוקיםםם!!

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה|../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אעאעאעאעאעאעאאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:_0
:--0!!!! ארגגגגגגגגגגגגגג למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!!?!?! גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
%$*^&)%^&%$*UJ^&)*^%JO*!!!!!!!!!!!!!!!!! עכחאעכלGHHHHHHHKKKKKKK גרררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!

m i c k e y 15

New member
מהה?? ממה?? האם אני עיוורת או

שקראתי נכון?? אחותך פגשה את ד=א=ג=י?

Hip Hop star

New member
טוב../images/Emo12.gif

למה את שונאת אותה?כל הכבוד לה! ואני בטוחה שמחר כשתהיי קצת יותר רגועה תספרי לנו בדיוק את כל הסיפור ההזוי הזה

אני יותר רגועה עכשיו אז אני יסביר..

אחותי גרה בלונדון והיא עובדת באולם כזה של הופעות.. אתמול..הייתה הופעה של קלי קלרסון.. פתאום היא שמעה צרחות מבחוץ..אז היא יצאה לראות מה קורה שם והיא ראתה חבורה של בנות צורחות מסביב למיש'ו.. אז היא התקרבה וראתה שזה דאגי.. אז היא באה אליו ואמרה לו שאני גרה בישראל ואני חולה עליו ובכלל על הלהקה.. [דרך אגב הוא ממש התלהב מזה שאני גרה בישראל והוא אמר שהם רוצים לבוא להופיע פה אבל הסוכן שלהם מעדיף שלא] אז הוא חתם לה והיא צילמה אותו בפלאפון שלה אומר שיש לי שם מוזר.. הוא גם אמר "שלום שני" [כן כן בעיבריתתת!!] אבל זה לא תפס בהקלטה
ואז היא חזרה לעבוד ופתאום היא שוב שמעה צרחות והיא יצאה החוצה וראתה את מאטטטטט!! והיא ביקשה גם ממנו חתימה!! דרך אגב..סורי שפתחתי הודעה חדשה פשוט לא ממש ידעתי מה לעשות עם עצמי באותן דקות..

m i c k e y 15

New member
יאאאאאאאאאאאא חלוםםם!!

יאא הוא רוצה להופיע בארץץ.. וחרא של סוכןן חח למה הוא לא רוצה שהם יופיעו..

Mai 17

New member
OMG!!!!!

זה לא פייר..איזה כייף לההההההה! גמאני רוצההההההה! חיחיחיחיח

Hip Hop star

New member
כל הכבוד לאחותך../images/Emo12.gif

נחמד שלכמה שניות מושא הערצה שלך חשב עלייך
איזו חמודה אחותך
איזה מצחיק יהיה לשמוע את דאגי אומר את זה
והשם שלך יפה מאד! כשהייתי בכיתה ג' למדנו על יפן,ואם איני טועה...ה]ירוש של שני ביפנית זה משי
אבל בלי קשר לפרישו מיפנית,יש לך שם יפה..רק כי הוא חושב שזה שם מוזר תחשבי שהוא באמת מוזר?
וכן..על הקטע של ישראל כולם אומרים...
אהמ*שרון ומור,זוכרות מה הזכרתי לכן לגביי השקר?*אהמ בכל מקרה,תודה ששיתפת אותנו!

Love Bem

New member
אלה?

למה את חייבת להוסיף את המילה "הזוי" לכול משפט? זה דיי מעצבן (זה היה מחייב)

vered131

New member
../images/Emo2.gif

יאווו איזה מגניב להה!!! כייף לך :] יש לך שם מוזר

סיפרתי את זה לחברות שלי והן אמרו..

שכשהן לושבות על זה.. באמת יש לי שם מוזר
רק לדאגי אני מרשה להגיד את זההה!!

simpsonit

New member
אם אני אומר לך..

שאני מקנאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בך כל כך זה יעזור???!!! חחחחח כפלך!!!!!

simpsonit

New member
יש לי רעיון...../images/Emo62.gif

חחח כל הפורום נעבור לגור בלונדון...
חחח (ח-ו-ל-מ-ת ) חחחחחחחחחחחח עזבו טימטום שלי

למעלה