אעאעאעאעאעאע כל מה שקרה אתמול בצ'אט בלילה D:

אעאעאעאעאעאע כל מה שקרה אתמול בצ'אט בלילה D:

אתמולל בשעה 1 שלחו לכל מי שעשה את הפרה אורדר את הקוד והקישור כניסה לצ'אט המעריצים השרופים (אני אוהבת לומר מעריכים - אהמ אני אהמ) נכנסו כבר ב1 וחיכווו כמוו חבורתת סטלנים עד לצ'אט ב3 מהה שהטמטום היה שהצ'אט היה שנייה אחרי המפגש בהייב על ההוצאה של הדיסק והם התעכבו עד 4 0.0 עד אזז יצרתיי קשרים עם כמה בנות מהאשלון הגרמני והאשלון של פרו D: פתאוםם רואים כוס של סטארבקס ואני כזה למה הם משווקים את זה ?!?! פתאום ג'ארד מתכופף ואני בצרחהה מטורפתתת !! עכשיו בגלל שקניתי גם את האלבום הייתה לי אפשרות לשלוח להם הודעה, כבר כתבתי לכם על זה והשתמשתי בחלק ממה שנתנו לי... ופתאום אמה מתחילה לקרוא תשאלות ואני כזה אין מצב שקוראים את שלי פתאום כזה דניאל מישראל ואני כזהה אעאעאעאעאעאעאע הם עוניםםם על השאלהה שליי D: הם היו מדהימים חעחע ג'ארד ותומו פתאום התחילו לדסקס את מה שעבר עליהם ביצירה של הדיסק בעקבות השאלה שלי D: עכשיו במשך חצי שעה אני כולי רועדתתתת וזהה מרובב אושרר והתרגשותת ואז אנשים התחילו להספיםםםם בטירוף והם ניסו לקרוא ואמרו לנו לא לשלוחח בטירוף, אז אני כזה אני צריכה שג'ארד יגיב על מה שאני כותבת D: אז כתבתי לו jared you have a amazing nose כי האף שלו באמת מדהים ופתאום הוא כזה מישו אמר משו על האף שלי ?! ואני כזה אניי אניי ואז רשמתי לו עוד פעםם והוא כזהה הוווו תודהה לךך D: תודי למעריצהה שנהנתה לשבור אותו D: קיצרר התרגשתיי בטירוףף והםם היווו מדהימיםם ושאנוןןן גילה צד הומוריסטי ביותר שלא ידעתי שיש לו כמו לג'ארד חעחע שאלו אותם אם לא יהיה קהל האם הם ימשיכו לעשות מוזיקה והם כזה חושבים שנייה.. כן !! ואז כזה שאנון אני וג'ארד נהיה קהל אחד של השני ותומו ישאר בודד 0.0 חעחע נפלתיי מאיך שהוא אמר את זה קיצר גם צילמתי את כל הצ'אט אבל לא במדויק כי פה ושם גם ניסיתי להגיב על דברים אבל יש את השאלה ששאלתי ויש את הקטעע עם האף של ג'ארד D: אני אעלה אותוו אחרי זהה עכשיוו אני הולכת לישון כי לא ישנתי מלפני יומיים דקה והיום הלכתי לביצפר כי היה לי מבחן D: מישוו עודד היה מפהה ?!?! חעחע נראלי שאני לא היחידה שכתבה ישראל D: אחחח אחחח ג'ארד הסוניקקק עם האףף המושלםםם D: חעחע אבלל תומוו יצאא הורסס !!

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאני כמעט ולא הבנתי כלום ממה שכתבת \ =

אבל יש לג'ארד באמת אף יפה,האף היחידי שאי פעם אהבתי XD *יש לי חולשה לאף שלו,ולזיפים שלו* ואת יכולה לכתוב מה הם ענו על השאלה שלך? \= בבקשה <:

AlmogiToMars

New member
פיייי

חחח יפה לך דניאל :D אני בטוחה שמקנאים בך עכשיו.. (תודו זאת לא רק אני ! XD ) אממ ובקשר לשאלה ששאלת.. תוכלי לכתוב מה באמת שאלת ומה הם ענו לך ? ואם יש עוד פרטים מהצ'א שאת זוכרת בקשה תרשמי

חח תנשמי יקירתי

למרות שאני מבינה גם למה את לא מסוגלת לשנשום.. אני שמחה שגילית את צדדים שלהם, בדרך כלל - אם לא יוצא למעריצים לדבר איתם באיזשהי מסגרת לא פורמאלית אז לא יוצא להם לראות את זה בכלל.. הם חבורה דיי מצחיקה שלושתם- אם את תופסת אותם במצב רוח הנכון. אני שמחה שהם הקריאו את השאלה שלך, היא הייתה מאוד מעניינת ואני באמת שמחה שהם העלו אותה- אנחנו צריכים כמה שיותר תשומת לב כרגע.. פחות בקטע של הערות מצחיקות כאלה של אף הורס אבל.. את יודעת. כל עוד זה הצחיק אותם מי אני שאגיד משהו. אני לא הזמנתי את הדיסק מהאתר, למרות שרציתי להזמין אותו יחד עם החולצה של ברת קאבינס, פשוט זה יצא יקר יותר כמעט ב10$ מאשר באמאזון ואם אני רוצה לטוס להופעות שלהם בפברואר אז אין לי ממש כסף לבזבז כרגע. בכל מקרה, אני שמחה שנהנית, אין כמו חוויות ראשונות על הלהקה מי כמוני יודעת

חיחיי סוריי הייתי כל כך נרגשתת ששכחתי..

השאלה שלי הייתה שמכיוון שהדיסק נקרא "THIS IS WAR" רואים שזו הייתה מלחמה פרטית שלהם, אז שאלתי כיצד המלחמה הזו נגד האנשים שלא האמינו בהם הצליחה ואם הם חושבים שהמלחמה ניצחה. התשובה שלהם הייתה שהם קודם כל היו קצת המומים חיחי לא כל יום שואלים אותך דבר כזה אני מבינה, ואז ג'ארד ותומו התחילו לתאר את כל העבודה הקשה שלהם יום ולילה (חעחע שאנון אמר שבגללו נאלצנו לראות אותם עם זקן כמו של זקנים) וכל המאמצים שהם השקיעו להקלטת ולאסיפה של כל החומרים ברחבי העולם, הSUMMIT, ושמבחינתם המלחמה מנצחת כל יום כי הם מתעוררים בבוקר ויש להם מה לעשות ולמי. ג'ארד כזה אמר : אם הצלחנו לגרום לך להוריד דמעה ולא להפסיק לשמוע את הדיסק זה אומר שניצחנו. ואני כזהה כוליי בצ'אט עםם ספאםם ענק שלל I LOVE YOU !! U R AMAZING

BlackHeadAndy

New member
אני הייתי בצ'אט

ניסיתי לדבר איתך לפני שהוא התחיל אבל זה היה פשוט מטורף ולא יכלתי לקרוא כלום. זוכרת שג'ארד שר משהו או צעק וכולם כתבו לו אאוץ' ושתוק וכאלה XDD הוא כימעט עשה לי התקף לב עם זה וכימעט העיר את כל הביתXD זה היה נחמד בסופו של דבר רק חבל שכולם פוצצו את הצ'אט בוקס והם לא יכלו לקרוא כלום.

חיחיי גמאצליי התעוררו מזהה..

וראיתת שהואא כזהה פתאום עצר הכל ואמר כזה מי אמר שהאף שלי מדהים ? XD חיחי ואז אני כזה אניי אניי אניי !! ואמה קראה את השאלהה שליי והוא ענה עלייה זה היה מדהים 0.0 התחלתי לבכות באותו רגע =] משמחה אף אחד לא האמין שאני אוכל לתקשר עם ג'ארד D: וואו ושים לב שהיינו פחות מ300 איש !! זה כלום לצ'אט !! איך היה שווה להשקיע את כל ה110 דולר האלה D:

BlackHeadAndy

New member
כן, הקטע עם האף היה מצחיק

זה באמת היה מגניב שהם ענו על השאלה שלך, גם כי זה מזכיר להם את ישראל. זה היה גם מצחיק שהם שאלו כמה אנשים יש בצ'אט וכולם כתבו, גם עם הבדיקות שלהם שהם אמרו שאנון ומארס XD

maya254

New member
חחח אהבתי את מה שאמרת על האף!

יש לך את הקטע על וידאו?? [: ושאלת אם הם מתכוונים לבוא לארץץ?

חחחחחח ברור שיש לי אבל אני מנסה להעלות אותו..

ותאמיני לי שניסיתי הרבה פעמים לשאול על הארץ ומשום מה אמה לא הקריאה את זה... לפחות הייתה התשובה לזה במעריב לנוער D: לכי תדעי אוליי אני אקבל מייל עם תשובה מפורטת על כל מה ששלחתי D:

למעלה