אעאעאעאעעע מישו שמע על השביתה?! אז היא די הולכת לדפוק למי שתכנן לנסוע ב5 ימים הקרובים!!!! בעעעעע
O ocean zd New member 23/7/07 #1 אעאעאעאעעע מישו שמע על השביתה?! אז היא די הולכת לדפוק למי שתכנן לנסוע ב5 ימים הקרובים!!!! בעעעעע
B b a b y b a b e New member 23/7/07 #5 ../images/Emo7.gifרוב הסיכויים שכה..../images/Emo10.gif הם לא יגיעו לפשרה.. אין מצב.. הסיכוי היחיד שהשביתה לא תמישך עד שישי! אוך צריך להתפלל...
../images/Emo7.gifרוב הסיכויים שכה..../images/Emo10.gif הם לא יגיעו לפשרה.. אין מצב.. הסיכוי היחיד שהשביתה לא תמישך עד שישי! אוך צריך להתפלל...
ח חיים הכט הצדיק New member 23/7/07 #6 איכס כבר נשבר מכל הועדים המסריחים האלה יאאאלה כבר איזה מדינה של מפונקים אף אחד לא עובד חודשיים רצוף בלי לעשות איזה שביתה ... כוסעאמק
איכס כבר נשבר מכל הועדים המסריחים האלה יאאאלה כבר איזה מדינה של מפונקים אף אחד לא עובד חודשיים רצוף בלי לעשות איזה שביתה ... כוסעאמק
I idanri New member 23/7/07 #7 אממממ תראי..... חבר שלי התקשר לפני שעה ככה לארקיע ואמרו לו שאולי לא תהיה שביתה ככה שיש עוד איזושהי תקווה שכן יהיו טיסות נקווה לטוב
אממממ תראי..... חבר שלי התקשר לפני שעה ככה לארקיע ואמרו לו שאולי לא תהיה שביתה ככה שיש עוד איזושהי תקווה שכן יהיו טיסות נקווה לטוב
O OPM123 New member 23/7/07 #9 אני נוסע ברביעי הבא.. אבל.. מה, כאילו אם יש שביתה אז מה יקרה עם הדילים שקבעו עם החברות נסיעות?! זה מסבך את הכל אז מה הטיול של מי שתכנן השבוע יתקצר?! או שידחה? כי זה כבר בא על חשבון חדרים אחרים במלון לתאריכים אחרים.. מה קורה עם זה?
אני נוסע ברביעי הבא.. אבל.. מה, כאילו אם יש שביתה אז מה יקרה עם הדילים שקבעו עם החברות נסיעות?! זה מסבך את הכל אז מה הטיול של מי שתכנן השבוע יתקצר?! או שידחה? כי זה כבר בא על חשבון חדרים אחרים במלון לתאריכים אחרים.. מה קורה עם זה?
I idanri New member 23/7/07 #10 :.:.:.:.:.:.: החברת נסיעות תציע לך את אותו דיל בזמן אחר או שתחזיר לך את כל הכסף או שתגיד לך לבחור יעד אחר באותו מחיר ששילמת
:.:.:.:.:.:.: החברת נסיעות תציע לך את אותו דיל בזמן אחר או שתחזיר לך את כל הכסף או שתגיד לך לבחור יעד אחר באותו מחיר ששילמת
ח חיים הכט הצדיק New member 23/7/07 #13 אאנשים היום יש פגישה של בר און ועיני כולם לקוות שעיני שעם כל הערכה והכבוד הוא חתיכת בנזונה.. יפסיק לחשוב שהוא איזה מלך ויבטל את השביתה הזאת
אאנשים היום יש פגישה של בר און ועיני כולם לקוות שעיני שעם כל הערכה והכבוד הוא חתיכת בנזונה.. יפסיק לחשוב שהוא איזה מלך ויבטל את השביתה הזאת
Y yairstyle New member 23/7/07 #16 כנסי שניה מותק את טסה בחמישי?! איפה תהיי? בת כמה את? ואם יש מצב לאייסי תודה רבה רזידנט
E eve9 New member 23/7/07 #17 כנס... כן אני טסה ביום חמישי... אנחנו נהיה באנתיאה...גם אתה טס יום חמישי? אייסי: 204563881