אעאעאע ראיתי את הסרטטטטטטטטטטטט

RC153

New member
אעאעאע ראיתי את הסרטטטטטטטטטטטט

~תשרשרו אותי לאן שצריך :| (לא מצאתי שרשור סרט)~

טים פיטה

N o R i K o

New member
חחח, למה, אני תמיד בעד שרשור סרט

בפורום ה"פ אחת לכמה זמן פותחים כזה. אפשר גם אצלנו 3:
השאלה האמיתית היא אם היית טים פיטה או טים גייל בספרים!

אני יצאתי מהסרטים טים היימיץ' XDDDD
*גיף של היימיץ' אפרובס*

N o R i K o

New member
ואם כבר אז כבר- דברים שקלטתי בצפייה ה-3

- קטניס לא נפרדת מאמא שלה ב"אני אוהבת אותך", ובספרים זו הייתה הנחמה היחידה שלהן בפרידה. נראה שבסרט היא ממש שונאת את אמא שלה, אמא שלה מציעה לה את השמלה והיא כזה "O____O למה את מדברת אליי" ואחר כך כשהן נפרדות היא ממש תוקפת אותה, ומחבקת אותה רק לשם הפרידה
חבל, אני ממש אוהבת את מערכת היחסים של קטניס ואמא שלה... אני חושבת שהיא ממש מורכבת ומעניינת, אבל כן, כידוע, הסרט זונח את העבר של קטניס T_T

ספויילרים ל-CF

- כבר ציינתי כאן שקטניס לא מאבדת את השמיעה באוזן שמאל, ושזה מפריע לכך שהיא לא תוכל "לשמוע" את שדה הכוח בזירה ה-2. אז מה יעשו במקום? איך קטניס תתרץ את זה שהיא יודעת שסביב כל זירה יש שדה כוח? זה קריטי כי גם היימיץ' השתמש בשדה הכוח הזה עם הגרזן בימיו שלו בזירה...
- נדמה שלאורך כל המשחקים אף אחד לא שם לב לסיכה של קטניס. כשסנואו רואה את הסיכה בסוף הסרט, הוא אומר לה "סיכה יפה". כאילו הוא רואה אותה בפעם הראשונה... אבל הסיכה הופכת לסמל שלה. היא נכנסת איתה לזירה ורו מתחברת אליה בגללה... אז איך כל הדמויות אחר כך יבחרו דווקא בסיכה בתור הסמל של קטניס? נדמה ש-"Girl on Fire" הופך ליותר קריטי, וברור לנו שקטניס היא הרבה יותר ה-Mockingjay.

ועכשיו לקטע לא ברור - זכרתי שבשתי ההקרנות שראיתי, קטניס יושבת עם רו והיא שואלת אותה על פיטה, וקטניס אומרת לה שזה סתם משהו שהוא החליט עם היימיץ' כדי לשבות את הקהל. אתמול בהקרנה, קטניס צחקה וישר שאלה אותה על הקרייריסטים. דמיינתי או שחתכו לי את הקטע?!?! O_O או שאולי אני סתם משלימה חסכים מהראש? דבר שהוא לא הגיוני, כי אסור לקטניס לומר שזה "סתם", כי זה מפריע לאחר כך? אולי זו הגרסה "המתוקנת" של הסרט שיצאה רק עכשיו לאקרנים?

RC153

New member
וואי,

הסרט היה ממש מעולה! היו כמה דברים מוזרים. נגיד, הקטע שתקעו ברו את החץ ~.~ ירו לה חץ ישר לתוך הבטן ויש לה זמן עוד להיות מופתעת, להיות בהלם, להוציא בזהירות את החץ מהבטן, לשכב, לדבר , לבקש שקטניס תשיר לה, היא לא נראתה סובלת/גוססת בכלל, ולקח לה יחסית מלא זמן למות! וגם לא שמעו את התותח.....
שיהיה
וקטניס מזה רצינית! כל הסרט היא חייכה אולי 5 פעמים (ספרתי
)

ולגבי גייל ופיטה, בספר הייתי בהתחלה בעד גייל.ואז פיטה היה נורא נחמד אל קטניס, אז לא ידעתי, ואז שהכריזו על השחקנים ישר ידעתי שזה פיטה בטוח! אני כל כך שונאתתת את השחקן של גייל ! איכס

N o R i K o

New member
לא היה אף אחד מהשירים ברקע של הסאונדטרק!

אולי כשאני אראה את הסרט בבית, אני אשים לב לזה, אבל באמת שלא שמתי לב לאף שיר!!! דווקא אהבתי את הסאונדטרק של הסרט, אבל מה קשורים כל השירים שטענתם ששייכים אליו? אפילו Safe and Sound שהיה ה-שיר של הסרט ושוחרר חודשים מראש ועשו סביבו רעש... התנגן רק בכתוביות
דודס!

חח מה יש לך נגד ליאם? אני ממש אוהבת אותו, הוא אמנם ממש לא נראה חיצונית כמו הגייל שדמיינתי אבל הוא משחק גייל נהדר ובראיונות הוא מקסים, אני חושבת שהוא ממש מתאים לדמות שלו, הוא בוגר כזה ורציני ונותן פאן מעניין להסתכלות על הסרט ועל מאחורי הקלעים, בניגוד לג'ניפר שעסוקה בלהתלהב מהכל ולהיות כזה "DDDD: יאאא השתנתי על עצמי מרוב התרגשות" וג'וש שעסוק בלכבוש לכל הבחורות בעולם את הלב
"אני גמד אבל תודו שאני מקסים" *שולף חיוך* הם שלישייה ממש טובה כשחקנים ראשיים
מתה עליהם, שיעשו לי ילדים.
הבעיה היחידה שלי איתו היא שהוא יוצא עם מיילי סיירוס. כאילו... אפילו הוא מתלונן על זה שהיא כזו רעשנית!!11
ושהוא מעשן.
כלומר, נראה לי שהוא מעשן

N o R i K o

New member
כמו שאמרתי, נראה לי

מיילי סיירוס מעשנת, היה פאס די גדול על זה באינטרנט כי היא כביכול כוכבת ילדים והיא מדרדרת את כל המעריצים שלה (יש לה כאלה?) ובכלל היה סיפור רציני על זה שהיא עושה חשיש, זה למה אני יודעת שליאם לא אוהב את הפוזות שלה, הוא אמר שהוא לא אוהב שהיא אומרת שטויות ומתנהגת ככה ושזה לא באמת נכון, שהיא סתם מנסה לשבור את התדמית הילדותית שנדבקה לה (הגברת לא מבינה שהיא עושה את ההפך הגמור)...
היו תמונות שלה יושבת ומעשנת באיזה נופש של שניהם בהוואי, הבנתי שהיו גם תמונות שלו, אבל כשניסיתי לגגל עכשיו פשוט לא מצאתי! זה מצחיק, להריץ גוגל של ליאם המסוורת' זה בדיוק כמו להריץ גוגל של מיילי סיירוס

אני אבחר להאמין שהוא לא

N o R i K o

New member
אהבת ימיי

פתחתי טאמבלר לפני יומיים בעבודה אחרי שעברתי על כל הטרנדינג ב-9gag וב-10gag. כמה ג'ניפרררררר
אני מתחתנת איתה!Q#@%!

Digi Lista

New member
אהבתי את הייצוג הפשטני שלהם

"בניגוד לג'ניפר שעסוקה בלהתלהב מהכל ולהיות כזה "DDDD: יאאא השתנתי על עצמי מרוב התרגשות" וג'וש שעסוק בלכבוש לכל הבחורות בעולם את הלב "אני גמד אבל תודו שאני מקסים" *שולף חיוך* "- גדול!

Digi Lista

New member
ואם כבר ליאם היום במוסף "סגנון" של 'מעריב'

זו לא ממש כתבה עליו, זה עשרה גברים שווים ששווה להתייחס אליהם- אז על כל אחד מהם יש בוקסה קטנה עם פרטים כמו שם, גיל, מאיפה מכירים אותו והסעיף האהוב עליי (לא בהכרח בהקשר של ליאם, גם לי הוא לא עושה את זה) "הביץ' שאיתו"

RC153

New member
~.~ אני שונאת את ליאם כי

הוא מכוער ומעצבן !!!!
והסיבה הכי גרועה - הוא חבר של מיילי סיירוס.
><

Digi Lista

New member
למען האמת אני יחסית מסכימה איתך...

אבל אנחנו במיעוט, אם כי הוא לא כזה מעצבן אותי מהסיבה שאני לא ממש יכולה להתרשם ממנו על סמך הסרט אז בעצם אין לי ממש בסיס להחליט לגביו כשחקן ובגלל שאני לא אכיר אותו אישית כנראה לעולם אז אין לי הרבה על מה להתבסס, אבל יש בו משהו מעצבן בפנים לדעתי...
הינה הכתבה ב'מעריב':
http://www.nrg.co.il/online/7/ART2/357/082.html?hp=7&cat=1002

והינה הוא עם תלתלים ב'שכנים' ובכללי לקט (הוא הדמות בכיסא גלגלים, אישית כשראיתי את הפרקים הוא ממש עיצבן אותי וזה לא רק כי רציתי שהבחורה תהיה עם השני שאותו אהבתי, ליאם לא היה מופיע קבוע אבל הוא היה מתנסה כזה וסכסכן ולא התחברתי לדמות שלו) ...:
http://www.youtube.com/watch?v=EM010ivsWEQ

למעלה