ואם כבר אז כבר- דברים שקלטתי בצפייה ה-3
- קטניס לא נפרדת מאמא שלה ב"אני אוהבת אותך", ובספרים זו הייתה הנחמה היחידה שלהן בפרידה. נראה שבסרט היא ממש שונאת את אמא שלה, אמא שלה מציעה לה את השמלה והיא כזה "O____O למה את מדברת אליי" ואחר כך כשהן נפרדות היא ממש תוקפת אותה, ומחבקת אותה רק לשם הפרידה
חבל, אני ממש אוהבת את מערכת היחסים של קטניס ואמא שלה... אני חושבת שהיא ממש מורכבת ומעניינת, אבל כן, כידוע, הסרט זונח את העבר של קטניס T_T
ספויילרים ל-CF
- כבר ציינתי כאן שקטניס לא מאבדת את השמיעה באוזן שמאל, ושזה מפריע לכך שהיא לא תוכל "לשמוע" את שדה הכוח בזירה ה-2. אז מה יעשו במקום? איך קטניס תתרץ את זה שהיא יודעת שסביב כל זירה יש שדה כוח? זה קריטי כי גם היימיץ' השתמש בשדה הכוח הזה עם הגרזן בימיו שלו בזירה...
- נדמה שלאורך כל המשחקים אף אחד לא שם לב לסיכה של קטניס. כשסנואו רואה את הסיכה בסוף הסרט, הוא אומר לה "סיכה יפה". כאילו הוא רואה אותה בפעם הראשונה... אבל הסיכה הופכת לסמל שלה. היא נכנסת איתה לזירה ורו מתחברת אליה בגללה... אז איך כל הדמויות אחר כך יבחרו דווקא בסיכה בתור הסמל של קטניס? נדמה ש-"Girl on Fire" הופך ליותר קריטי, וברור לנו שקטניס היא הרבה יותר ה-Mockingjay.
ועכשיו לקטע לא ברור - זכרתי שבשתי ההקרנות שראיתי, קטניס יושבת עם רו והיא שואלת אותה על פיטה, וקטניס אומרת לה שזה סתם משהו שהוא החליט עם היימיץ' כדי לשבות את הקהל. אתמול בהקרנה, קטניס צחקה וישר שאלה אותה על הקרייריסטים. דמיינתי או שחתכו לי את הקטע?!?! O_O או שאולי אני סתם משלימה חסכים מהראש? דבר שהוא לא הגיוני, כי אסור לקטניס לומר שזה "סתם", כי זה מפריע לאחר כך? אולי זו הגרסה "המתוקנת" של הסרט שיצאה רק עכשיו לאקרנים?