אעאעא

naamush22

New member
אעאעא

היה נוראי בבגרות האחרונההה!! איזה אנסין קשה!! וגם בבצפר שלנו לא הוסיפו עוד רבע שעה כמו שהיה צריכים להוסיף ולא הספקתי הכללל.. אוףףף יש לכם הצעות מה אפשר לעשות? אולי להתקשר למשרד החינוך? ולמי שיש הצעת פתרון או קישור לפתרון שיעלה כאן

Hodahahe

New member
הכוונה היא...

הכוונה היא שברגע האחרון החליטו שם למעלה.. כל האחראים.. להוסיף רבע שעה לבחינת הבגרות. חלק מבית הספר קיבלו את ההודעה וחלק לא.. המורות אצלי בבית ספר העבירו קשר לחברות שלהן מבתי ספר אחרים. באמת הבגרות של ההשלמה לחמש הייתה קשה! השלמה לשלוש הייתה קלילה. מה אף חד לא עשה את הקלאסית חוץ ממני?? אני חושבת שהלך די טוב!! עכשיו אני מחפשת פתרונות!! אוף חבל לי לסיים ללמוד ערבית בבית ספר... זה המקצוע שאני הכי אוהבת ללמוד!!!!!!!!

צטלע

New member
אם כך, זה מאוד מאוד לא בסדר.

אין לי שמץ אם אצלי קיבלו את ההודעה או לא.. אבל אני יודעת שב17:30 הבוחן פשוט לקח לי את המבחן מהיד, ובהחלט הייתי צריכה עוד זמן לבדוק עוד דברים במילון וכו'. מאוד לא בסדר. איך אפשר להוסיף תוך כדי המבחן זמן? זה כבר קרה פעם?.. לא ברור לי בכלל.

Bloodless

New member
אני התחלתי לעשות את הקלאסית.

אבל באמצע נמאס לי והחלטתי שבמודרנית ילך יותר טוב. אני זוכרת רק משהו על זה שהבחור ההוא ביקש ממנו ברכה כדי לשאת את בתו, והוא נתן לו אותה אבל הוא לא היה בטוח, משהו כזה.

barakgl

New member
אם לא קורה נס אצלנו נופלים המגינים..

ההשלמה ל5 הייתה פשוט זוועתית. בסוף קיבלנו את הרבע שעה תוספת , אבל גם זה לא בדיוק עזר..גם ככה חצי מהתשובות שלי היו לוטו.. תגידו , כשמפילים מגנים,זה רק נתונים יבשים? זאת אומרת , המחשב של משרד החינוך רואה את הפער של ה20 נקודות וישר פוסל אוטומטי או שיש איזו ועדה שמתכנסת ומתחשבת בנסיבות?
ודרך-אגב , מה היו התשובות בידיעת הפועל? [ה3 משפטים..] אני כתבתי שבשני הראשונים זו האפשרות השמאלית

הדר89

New member
ידיעת הפועל

בשאלה 8, רשמתי בשני המשפטים הראשונים- את האפשרות הימינית. הצילו, תשובות!

קירקלנד

New member
הצעה לפתרון הבגרות 2 יח"ל השלמה ל5 כאן:

בהצלחה יצא לראות שם מעט דברים לא נכונים (של המחברת) אבל הרוב תקין..

למעלה