אעאעע התאהבתי!!

מאיוש33

New member
אעאעע התאהבתי!! ../images/Emo99.gif

טוב אז אנוכי להיות מאיה , 14 ראש"לצית P: אוהבת את טוקיו הוטל, אירוסמית', והארי פוטר >< לפני כמה ימים יצא לשמוע את השירים dont stop me now ועוד איזשהוא שיר עם שם ארוך, מסובך, שמתחיל ב- T והקליפ שלו הוא שחור-לבן על טירה עם דרקולה ודברים מפחידים כאלה D: קיצר, התאהבתי בשירים שלהם :)) הם ממש מיוחדים, בסגנון שאני אוהבת ולא נדושים!! הבעיה היא שאני לא יודעת על הלהקה שומכלום והייתי רוצה לשנות את זה תכף ומייד!! אז אם למישהי יש שירים מומלצים, שמות של דיסקים, מידע כללי על חברי הלהקה [ מה עושה כל אחד וכ"ו ] מוזמן להגיד לי !! מאיה.

talosh1234

New member
תורידי את כלל השיריםם ... את תאהבי :]]

והשיר הוא טרנסילבניה :]] קיצ' אני טל 13 שוהם פייב דני תהניי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טוב אז אני אנסה לתמצת לך את תולדותיהם!

דבר ראשון אני רוני, בת 14 ורבע
, מחיפה, והפייב(וריט) שלי הוא דאגי
אז יש 4 חברים בלהקה, טום פלטצ'ר - גיטרה וזמר. (הכי שמאלי
) דני ג'ונס - גיטרה וזמר. דאגי פוינטר - באס וקולות רקע. הארי ג'אד - תופים. (הכי ימיני
) יצאו להם 5 דיסקים עד כה: הראשון- Room on the third floor השני- Wonderland השלישי שהוא אוסף של השניים הראשונים+שיר אחד חדש- Just My Luck הרביעי- Motion in the ocean. ולפני כמה ימים יצא להם אלבום חדש, שזה אוסף של כל הדיסקים: Greatest Hits - ובו יש גם כמה שירים חדשים... הסינגל החדש ביותר שלהם הוא The Heart Never Lies, שיצא לו גם קליפ :) יש להם גם הרבה קאברים... האחרון שהם הוציאו הוא Umbrella של ריהאנה :} הם השתתפו גם בסרט (ב2006 נראלי..) Just My Luck עם לינדזי לוהן. את מוזמנת לכתוב ביוטיוב McFly ולראות את כל הקליפים והסרטונים שלהם
שירים מומלצים? כולם!
מקווה שעזרתי... ;]

מאיוש33

New member
ואוו תודה! ../images/Emo80.gif

עזרת לי מאוד :] עכשיו שמעתי עוד כמה שירים וממש אהבתי
אגב, גם אני בת 14 ורבע D: [ נוו יומולדת ב 13.7 ] \ אהה ואת יכולה להביא לי את הקאבר שהם עשו לאמברלה? תודה P:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הנה השיר../images/Emo27.gif

מקווה שיצא טוב
http://www.sendspace.com/file/6qpulw

מאיוש33

New member
חח תודה P: [ ועוד בקשה קטנטונת]

מישהו יכול להביא לי אקורדים לשירים שלהם?? תודה ^^.

sweet shir

New member
הם צילמו את הסרט ב-2005 וב-2006 הוא יצא

לאקרנים. (זה מה שקורה שמישהי ממש משועממת ולא מצליחה לקלוט מתי הם עשו מה ואיך הם הספיקו.
)

purple floyd

New member
ברוכה הבאה^^

הארי פוטר |כן
אני סתיו ואני בת 15 מערד :) וכל השירים שלהם מושי מושלמים!!!111

mcfly danna

New member
היי!!!!

כפי שאני כבר רואה, תמצתו לך את כל חפירת המקפליי וכמה שהם מוכשרים ומושי מושלמים!! {די! אתן מדביקות אותי!!!} אני בת בת 14 ורבע, {נולדתי ב23.8} ואני חיה בלב המדבר, מחכה למרקו שיבוא עם הלב... וכמובן {תופים בבקשה} אני מאוהבת קשות, קשות קשות בדני אלן דייויד ג'ונס.. {הוא מנגן גיטרה ושר..} בורכה הבאה...
יואו, איזה חפרנית אני...

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifהיי לך!!^^

ברוכה הבאה אני ספיר .. והפייב שלי הוא דאגיי 3> אני בטוחה שאת תהני פה!! ^^

lirazraz

New member
ברוכה הבאה=]

טוקיו הוטל...
אני לירז:] ראשון, 16, פייב דאגי

just orr

New member
ברוכה הבאה מאיה D:

היי ^^ אני אור, בת 15, והפייב- דני
ראיתי שכבר נתנו לך מידע... חח שירים מומלצים? הממ... יש להם הרבה, ובאמת שזה תלוי מה הטעם שלך אז אני לא יודעת על מה להמליץ.. אני אישית אוהבת את כולם
חחחח
השתלבות מהירה ו.. השלמת פערים מהירה XDD

sweet shir

New member
ברוכה הבאה! :)

אני שיר, בת 15 מרעננה. הארי פוטר.
השתלבות נעימה! :) ~מוסיפה תמונה אקראית~

למעלה