אעהאאה האלבום בן חודש :)

Ayush Cohen

New member
אעהאאה האלבום בן חודש :)

אז..לפני חודש יצא האלבום שחיכינו לו כל כך הרבה זמן וזה מספיק זמן כדי להתרשם ממנו הספקתם לקנות אותו? אייזה שיר הכי אהבתם? מה אתם חושבים על שינוי של MCR? מה אתם חושבים על המילים של השירים? מה אתם חושבים על המראה שלהם ? מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? מה אתם חושבים על הקליפים? מה לדעכם צריך להיות ההמשך? אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? מ1-10 כמה אהבתם אותו?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עונהD;

שאלון מזניב:) הספקתם לקנות אותו? עוד לא לצערי.בקרוב:) אייזה שיר הכי אהבתם? אני חושבת שיש ארבעה אהובים: סינג, בולטפרוף הארט, פלטרי גו! ונהנהנה. מה אתם חושבים על שינוי של MCR? אני מתה על הסטייל החדש, לגבי המוזיקה החדשה..אני בעד שינוייםXD מה אתם חושבים על המילים של השירים? לא ממש הספקתי להתעמק בהן עוד. מה אתם חושבים על המראה שלהם ? כמו שציינתי למעלה, אני מתה עליו!@# כלכךכלכך סקסי ומזניב. מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? נהנהנה סינג ודה אונלי? אוהבת את כולם:) איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? אני חושבת שבולטפרוף. מה אתם חושבים על הקליפים? כלכך טובים ומעניינים! מה לדעכם צריך להיות ההמשך? שהם יחזרו לתחייה או משהו
אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? אחאח,ג'רארד:) ומייקי עם קסדת הGOOD LUCK. ופראנק*_* וריי והליפהD; האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? ממש לא.אני עדין עם בולטס. מ1-10 כמה אהבתם אותו? רציתי לכתוב 7.5, אבל נפרגן ב8:)

lilison13

New member
../images/Emo61.gif עונה :)

אני לא מאמינה שעבר כבר חודש :O
הספקתם לקנות אותו? לא,אולי חברות שלי יקנו לי אותו ליומולדת :)
אייזה שיר הכי אהבתם? ואי זה משתנה כל שבוע עכשיו VAMPIRE MONEY ו PARTY POISON
מה אתם חושבים על שינוי של MCR? ממש לטובה,אם הוא היה יוצר באותו סגנון לא הייתי בכלל שומעת אותם שוב,זה היה כבר די נמאס כנראה.
מה אתם חושבים על המילים של השירים? מעניינים,לא כולם מובנים חחח
מה אתם חושבים על המראה שלהם ? את האמת,לא אהבתי את השיכנוי במראה של אף אחד חוץ מג'רארד מייקי נראה די גיי וממש לא אהבתי אותו ,אני מתגעגעת לשיער הקצר של פרנקי.רק ריי כמעט ובלי שינוי חח נא לא להעלב עליי :(
מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? בחירה מממש טובה,קלעו בול
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? VAMPIRE MONEY או PARTY POISON
מה אתם חושבים על הקליפים? מדהימים!
מה לדעכם צריך להיות ההמשך? נושא אחר,או שלא הרגו אותם אלא רק נתנו להם בזז חשמלי כזה ועילפו אותם ואז הם מנסים לברוח
אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? PART POISON
האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? קשה לשפוט
מ1-10 כמה אהבתם אותו? 11

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'ג'אנג~

הספקתם לקנות אותו? דא~ אייזה שיר הכי אהבתם? נהנהנה וסייב יורסלף איי'ל הולד דם באק~ מה אתם חושבים על שינוי של MCR?
מה אתם חושבים על המילים של השירים? מדהימות ומטומטמות כרגיל
מה אתם חושבים על המראה שלהם ? האשפמחםןכגשמד פ
מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? 33333333> איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? ... סייב יורסלף איי'ל הולד דם באק? D: או וואמפייר מאני~ מה אתם חושבים על הקליפים? יפים
מה לדעכם צריך להיות ההמשך? ... לאדעת אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? לא מעודכנת איזה קילג'ויז יש. O: האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? לא יודעת, הוא טוב אבל לא הכי טוב.... מ1-10 כמה אהבתם אותו? 100000000

ronali001

New member
KILLJOYS MAKE SOME NOISE!!!!!!!!XD

הספקתם לקנות אותו? בארור XD אייזה שיר הכי אהבתם? SING!!!!!!!
מה אתם חושבים על שינוי של MCR? אחרי שמיעות (רבות..XD) של האלבום החדש במשך חודש-קצת מתגעגעים לתקופת הבלאק פארייד וכל זה,אבל ת'כלס אם הם עשו שינוי יש להם סיבה טובה-גם אנחנו בתור מעריצים שלהם לא היינו רוצים שהם ייתקעו רק על סגנון אחד,ודווקא השינוי שהם עשו מתאים להם :) מה אתם חושבים על המילים של השירים? וואי מרגשים בעיקר XD ומה שלא מרגש זה שירים שמחים וקופצניים *~* מה אתם חושבים על המראה שלהם ? אווו חתיכיםםם
לג'רארד כ'כ חמודד האדם בשיער XD למייקי לא מתאים משו הבלונד...
אבל הוא מסתדר עם זה אחלה
ג'רארד ופראנקי רזו אבל ממש והם נראים טוואוב
וריי זה ריי הוא נשאר אותו דבר-הגיטריסט הכי פצצה שיש :) מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? בחירה נבונה
הם עושים הכל כמו שצריך אז אני סומכת עליהם-בבחירת השירים,בעיצוב האלבום ובכללי שהם צריכים שינוי הם יודעים מתי לעשות אותו-ת'כלס אין עליהם
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? אממ הקליפ הבא שייצא הוא כנראה SCARECROW וזה מעולה
אבל באמת שלא הייתי מתנגדת לקליפ של PLANETARY GO! מה אתם חושבים על הקליפים? מההמים מהממים מהממים!בדיוק כמו מי שעשה אותם :)
אבל האחרון קצת עצוביק
מה לדעכם צריך להיות ההמשך? וואו שאלה טובה-אבל אני אומרת-תפתיעו
אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? וואו חח לא נעים.....S: אוהבת את כולםםXD כולם כזה ריגשו אותי-שג'רארד חיבק את הילדה,שמייקי ירה בהוא שהרג את ג'רארד,שפראנק עזר לריי ולגרייס לברוח וסגר את הדלת וידע שהוא הולך למות,וריי שהציל את גרייס :( מדהימיםם שליי
האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? אממ אני עוד בהתלבטויות בינו לבין הבלאק פארייד XD מ1-10 כמה אהבתם אותו? 10!!!אהבתי בו הכל :) ודרך אגב-שאלון מגניייב D:

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo256.gif

אז..לפני חודש יצא האלבום שחיכינו לו כל כך הרבה זמן וזה מספיק זמן כדי להתרשם ממנו נכון :) הספקתם לקנות אותו? יאפ אייזה שיר הכי אהבתם? אמממ... כרגע SING ו Destroya מה אתם חושבים על שינוי של MCR? נחמד :) אבל אני מאלה שמעדיפים את TC :) מה אתם חושבים על המילים של השירים? יפות כהרגלם :p מה אתם חושבים על המראה שלהם ?
מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? מעולים! למרות שהסינגל הבא שצפו לא ככ מוצא חן בעיני איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? Destroya או Save yourself מה אתם חושבים על הקליפים?
מה לדעכם צריך להיות ההמשך? בטח הם יקומו לתחייה, בסוף הילדה תינצל והיפנית תברח עם האנשים שלה או משהו כזה... אולי הם יהיו יותר מקוריים :) אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? קל D: ג'רארד האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? לא מ1-10 כמה אהבתם אותו? 9

NoAmItA ChAn

New member
אללה, חגיגות חודש!

הספקתם לקנות אותו? לא X: אייזה שיר הכי אהבתם? המממ.. אני חושבת שאת סייב יורסלף
והממ.. לא יודעת, נראה לי שגם סינג ונהנהנה, כי נו, הם סינגלים <: מה אתם חושבים על שינוי של MCR? המממ.. זה מוזר לי: מצד אחד, אני אוהבת את הכיוון החדש בחיים שלהם - הורים, חושבים חיובי וכו'. מצד שני, יותר התחברתי למכ"ר הישנים יותר, לט'רי צ'ירס ול-TBP. ככה שאני קצת בדילמה XD אבל המוזיקה נשארה טובה
מה אתם חושבים על המילים של השירים? נשארו מהממות ולא מובנות בשיא XDDDD מה אתם חושבים על המראה שלהם ? אעאעאע, חתיכים!! *-* שני הדברים היחידים שיש לי להעיר עליהם אלו: א. מייקי + בלונד ארוך = NO. ב. הסיידליפ + הנזם של פראנקי ז"ל
מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? השיר הכי קליטים וממכרים באלבום XD איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? סייב יורסלף. גם כי הוא מתחבר מבחינת ליריקס, וגם כי הוא שיר מדהים 3> מה אתם חושבים על הקליפים? מדהימים!! למרות ש.. נו, אני חושבת שאהבתי יותר את הקליפים מ-TC.. מה לדעכם צריך להיות ההמשך? שהם יקומו לתחייה ויהרגו את כל המנוולים האלו! אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? פראנקי D; וגם ג'רארד, כי הוא הלידר
האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? נופ. מ1-10 כמה אהבתם אותו? 8

Ayush Cohen

New member
:)

אז..לפני חודש יצא האלבום שחיכינו לו כל כך הרבה זמן וזה מספיק זמן כדי להתרשם ממנו הספקתם לקנות אותו? לצערי לא
אייזה שיר הכי אהבתם? summertime ♥ ♥ ♥ מה אתם חושבים על שינוי של MCR? הסגנון יפה והשיריםפ מהממים מה אתם חושבים על המילים של השירים? מהממים ♥ מה אתם חושבים על המראה שלהם ? יפה הם לא ניראים כל כך אפלים כמו פעם לדעתי המראה של דה בלייק פארייד מתאים יותר למיקי מאשר הבלונד המכוער שיש לו עכשיו
מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? יפים משקפים את האלבום ועושיעם רצון לשמוע עוד איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? SUMMERTIME ♥♥♥♥ מה אתם חושבים על הקליפים? יפים מעניינים ומותחים מה לדעכם צריך להיות ההמשך? אממ...שימצאו כבר מתופף ושהוא יציל אותם כי זה לא יכולים להיות מתים הם בטח ישתעבו אלהם או שהם יהפכו לנשמות אבודות (היצורים במסכות) כי לדוקטור דפריג הזה לא היה אכפית מMCR רק מהילדה
אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? את כולםםם ♥♥♥♥ האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? לדעתי דווקא דה בלייק פארייד אבל זה אחר כך :) ♥♥ מ1-10 כמה אהבתם אותו? 10 ♥♥♥♥

XoLilMissLolaoX

New member
PARTY!! (poison) ../images/Emo3.gif

בהחלט מספיק זמן בשביל לגבש דעה הספקתם לקנות אותו? ברור!!! איזה שיר הכי אהבתם? וואוו קשה....אני אלך על destroya מה אתם חושבים על השינוי של MCR? זה כיף לראות אותם עוברים מהחושך לאור, שהם קיבלו צבע לא רק בסגנון אלא גם בחיים וזה בהחלט השפיע על האלבום אז זה מעולה! מה אתם חושבים על המילים של השירים? אמממ עדיין לא הספקתי לעבור על הליריקס של כל השירים אבל ממה שאני כן שומעת ומבינה הליריקס מדהימים ואפשר להתחבר לרוב (כמו בסינג
) מה אתם חושבים על המראה שלהם ? מי לייק!! ג'רארד עם אדום נראה פנטסטי (למרות שזה לא חדש הוא בערך שנתיים ככה) מייקי עם התספורת החדשה והחתי בלונד משנה אותו מקצה לקצה....למרות שנראה לי אני אוהבת יותר את לוק TBP....ריי ופרנק לו ממש השתנו חחח לפחות ירדה לו הנפיחות מהתלתלים...ושפרנק יסתפר טיפה...אבל ממש טיפה חחח מה אתם חושבים על השירים שנבחרו כסינגלים? בנתיים אני מרוצה מהבחירות
שניים מהשירים האהובים עלי באלבום כל אחד מהם והסיפור שלו....
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הבא? או bulletproof heart או save yourself ill hold them back נראים לי הכי מתאים להמשך הסיפור מה אתם חושבים על הקליפים? קליפים מדהימים!! אהבתי שהם עשו מיזה מיני סרט כזה
והרעיון הכללי של איך יראה העתיד מאוד מוצא חן העיניי...תמיד אהבתי דברים עתידניים
מה לדעכם צריך להיות ההמשך? שהם איכשהו יחזרו לחיים ויהרגו ת'קירח LOL אייזה קיילג'וי אתם הכי אוהבים? fun ghoul!!!!!!! פרנקי
האם לדעתכם זה האלבום הכי טוב שיצא עד עכשיו? אממממ עדיין לא החלטתי אם הוא יהיה הפייבוריט שלי או לא...זה משתנה עם מצבי הרוח שלי...שמשתנים מהר חחח מ1-10 כמה אהבתם אותו? 9.5!!!
(שלמות זה אף פעם לא טוב וזה גם לא קיים חחחח)

למעלה