אעעעעעעעעע כנסו דחוף !!

keren eckshtein

New member
אעעעעעעעעע כנסו דחוף !!

אני יושבת ונהנת מקריאה באתר הרישמי של טוקיו הוטל בכל העולם . שמעו יש שם טונות מידע ומן חנות אלקטרונית מלאה בדברים שאפשר להזמין . בהתחלה ראיתי כתבה על ישראל אבל בגרמנית ומישהי כבר פירסמה פה , אז עזבתי את זה .. אבל פתאום ראיתי כתבה על ישראל באנגלית . אז חבר'ה אני בטוחה שהרוב פה יודעים אנגלית . כי אין לי כוח לתרגם
זאת הכתבה - Amazing TH concert in Israel! It was one of their longest journeys so far, but Tokio Hotel’s trip to Israel was definitely worth it! When the plane touched down in Tel Aviv, the band were delighted to see so many fans ready to welcome them at the airport… and that was just the beginning. When Bill, Tom, Gustav and Georg arrived at their hotel, more fans were waiting, and some even camped out in front of the hotel that night singing the band’s songs all night long. What dedication! Since it was TH’s first trip to Israel, a journey to Jerusalem had to be included in order to get a better impression of the gorgeous and historically important city. “One big advantage of being a rock star is definitely that you always get great company” explained Gustav, which in this case meant that an embassy’s employee provided them with tours and the important information. Another, more musical, highlight of the trip was playing a concert for 3,500 fans in the heart of Tel Aviv. The band’s setlist included German and English tracks, and Bill told us: ‘It was absolutely mind-blowing’. Tom added: ‘Oh yeah, these terrific fans definitely made us want to come back to Israel!’ . אוקי מה טום אמר במשפט האחרון ? " כן היה שם מעולה , זה עשה ממש חשק לבוא לשם שוב " הוליייייייי שיט .
אני יודעת שהם הבטיחו לבוא עוד פעם . אבל מפיו הנסגד של טום זה נשמע הרבה יותר טוב
איזה חמודים
ובכתבה הזאת גוסטב התראיין , איזה מאמי
אני מבינה שישראל הקסימה אותם .. חח הלוואי
^^

TaaaaaaaaaaL

New member
עאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאע!!!!!

את פשוט מלכה! איזה חמודה שפריסמתתת :]] עזבי את זה שלא היה לי כח לקרוא הכלל חח אבל טום אמר את זההה איזה מתוקיייייייייייייייייייייייי יאיאאאא

keren eckshtein

New member
זה לא מלהיב אותכם ? ../images/Emo6.gif שהם פאקינג אהבו את

ישראל , את האנשים , את ירושליים . זה פשוט מלהיב אותי לגמרי אבל
והם רוצים לבוא להופעה שוב . אני תמיד פחדתי מזה שהם לא יאהבו את הארץ . ואולי באיזה שהוא יש להם דעות קדומות על ישראל . אבל הם אהבו אותה , את ישראל
והם רוציםםםםם לבוא לפה שוב . וואי איך זה הרים לי את המצברוח עכשיו . הייתי צריכה את זה

אעעעעהעהאעהאעהאעהאעההה

יוווואוווו איזה טירררוף כמה אנדרנלין זה הכניס לי לגוףףףף!!!! חח אני מקווה שכתבתיי נככוןן.. יאאאוו איזה קוצ'קוצ'ווניםם, שושונים ובובוניים! [אוח וכמה אני נשמעת פקאצצצה!] יאייייי זה כל כך כייף לקרוא דברים כאלללה כל כך עושה לי את היוום ועוד הכתבה בראש אחד בכלללל עשתה לי את היום! איזה בובי טוממי.. לאכווול את הסיידליפ הסקסססי שלוו!
333333333333333333333333> ואין ספפפק שזה מלללהיב ביותתתר!! [חח כל אות כתבתי מיליון פעם, תחיו..]

PerfectSP

New member
גוסטב אמר משהו!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

בזה לא נתקלים הרבה!!!!!! אחחחח טוםם

טוסט16

New member
שיעמם לי אז תירגמתי..

זה היה המסע הארוך שלהם עד עכשיו. [כנראה שיענו הטיסה הכי ארוכה], אבל הטיול של טוקיו הוטל לישראל בהחלט הייתה שווה את זה! כאשר המטוס נחת בתל אביב, הלהקה הייתה שבעת רצון [XDD] לראות כ"כ הרבה מעריצים שחיכו לקבל את פניהם בשדה התעופה. וזו הייתה רק ההתחלה. כשביל טום גוסטב וגיאורג הגיעו למלון, עוד יותר מעריצים חיכו להם, וכמה מהם אפילו הקימו מחנה בפתח המלון ושרו את שיריהם כל הלילה. איזו השקעה! מכיוון שזו הייתה הנסיעה הראשונה שלהם לישראל, סיור בירושלים היה חייב להיכלל בכדי לקבל רושם טוב יותר על העיר הססגונית וההיסטורית. "יתרון גדול בלהיות כוכב רוק זה בהחלט שאתה תמיד יכול לקבל חברה נהדרת", הסביר גוסטב. שבמקרה הזה, הכוונה היא ש ??? ??? אותם בטיולים ובאינפורמציה חשובה. [חח מה?? WTF??] עיקר מוזיקלי של הטיול היה לנגן בהופעה מול 3500 מעריצים בלב ת"א. רשימת השירים של הלהקה כללה שירים באנגלית ובגרמנית, וביל אמר: "זה היה לגמרי מטורף". טום הוסיף: "הו כן, המעריצים הנהדרים האלו בהחלט גרמו לנו לרצות לבוא לישראל שוב!" DD:

אין את מלכה זה עשה לי את היום

קראתי את כל הכתבה מההתחלה ועד בסוף והמשפט של טום פשוט עשה לי את היום וכל השבוע והחודש וכל השנה . אשכרה יהי לי למה לצפות כרגע אני מזה חולה עלייך 3>

Rukia nik

New member
יאא, איזה כיף!

ואיזה מדהימים! עכשיו אפשר להגיד שישראל באמת מסומנת טוב על המפה של טוקיו הוטל, לא כך?

0oSharoNo0

New member
../images/Emo207.gifכנסווו.....

קראתי באיזה פורום שטוקיו הוטל אמרו שהם באים שוב לארץ.. עוד חצי שנה..!!! יאייי זה לפני 2009... חחח

TaaaaaaaaaaL

New member
יששששש =] קולולו!

אני אראה אותם שווווווווווווווווב !!!!!! איזה חלווםם לוםםם לוםםם!

Fall Out Liel

New member
זה היה ברור שהם יחזרו../images/Emo168.gif

אבל זה עדיין מרגש. תודה!
אני ממש התלהבתי כשקראתי את זה, הם ממש חמודים. נקווה שאנשים למדו לקח לפעם הבאה ולא יקרה מה שקרה בהופעה שהייתה לפני ארבעה ימים!!! פאקינג ארבעה ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה עבר מהר
. שיבואו שוב! נו כבר!

למעלה