אעע, אעע!

keep smiling

New member
אעע, אעע!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

שמתי לב שאין שירשור! :ס המון מזל-טוב נדב.
ברכה נורמלית בהמשך.

Digi Lista

New member
גם אני שמתי ../images/Emo23.gif...../images/Emo49.gif נדב../images/Emo70.gif

ראיתי שרשור על צב שיצא מהביוב וחשבתי אולי זאת דרך מקורית והזויה לאחל
לכבוד זה שלנדב קוצרו רשמית החיים היום בשנה נוספת, אלא שכשפתחתי את ההודעות ראיתי שלא מדובר על שרשור כזה ועוד לפני שהספקתי להגיב ולפתוח שרשור
חדש לנדב הקדמת אותי... אז נדב המון המון המון
, תמשיך להיות מקסים ומטורף כמו הרוב הגדול(אם לא כולם) של חברי הפורום, תשמור על עצמך וכמובן הברכות הרגילות שמתחיל להימאס לי מהן ואני חייבת למצוא ברכות מקוריות... אני ארחיב בהמשך *הולכת למצוא ברכות*

למה מילי חשב שכשנדב אמר ב-24 שיש

עוד ארבעה ימים זה ייצא ב-29? הרי 24 ועוד ארבע זה 28, ולמילי יש בגרות במתמטיקה מחר o___O;;; מזל טוב, נדב! אין לי ברכה מקורית, אבל אני מקווה שלפחות נהנית כשצחקת עליי בגלל הטעות הנ"ל (ואני יודע שצחקת
).

קורורו

New member
מזל טוב!!! ^^

המון זמן טוב נדב
שתקבל כל מה שתרצהשתגשים כל מה שתחלוםו.. ו... כל מיני כאלה ^^אוהבת אותך, ואל תשתנה D:

Apikachu L

New member
מזאל טוב!

לנדב מזל טוב שיהיו לך ביצים לרוב אני מקווה שהבנת אותי נכון, כי אלו בעצם ביצי דיג'ימון. . (אותי, זה הצחיק)

Apikachu L

New member
אתה מקנא בביצים שיש לנדב?

חכה חכה ליום ההולדת שלך. אתה תפסיק לקנא בו בגלל הביצים.

Digi Lista

New member
מגיע לנדב שנגדיל לכבודו את השרשור..

ביצים או חביתות זה שרשור יחסית עלוב והתירוץ של מיליהו ש24 ועוד 4 זה 29 לא מתקבל... אני מניחה שאין עכשיו לאנשים זמן אז שנדחה את השרשור לעוד כמה ימים-שבועות וסופשבוע?ואז גם נפצה את מיתר(וקצת את חופית) על זה שגם לא אם אני זוכרת נכון לא מספיק חגגנו

מה אנחנו אמורים לעשות?

לקפץ על רגל אחת עם כובע ליצנים ולצעוק "קוקוריקו"? *מקפץ על רגל אחת עם כובע ליצנים וצועק "קוקוריקו"* נדב, תגיד אילו תמונות אתה רוצה!

Wolf GiRL™

New member
אופס.

שכחתי. ואני לא מתרצת את זה כמו מילי, זה שיש לך בגרות במתמטיקה לא אומר שיש לך תרוץ לא לעשות כלום. טוב מיצינו את מילי. לנדבי, המון מזל טוב! שתקבל המון מתנות. שתחייה עד 120. שלא תשכח לחייך. ותמצא המון תמונות של צ'יבים! שהאיקון הזה
תמיד ישאר לך בלקסיקון. שתזכה לראות את כל הפרקים של סייברס. וכול אנימה אחרת שאתה אוהב. שתצליח בלימודים, תמצא מלא חברים חדשים, רק אל תשכח אותנו (-: שתמיד תדע לצחוק על דברים שכואבים, ולסלוח על שטויות. וישתגשמו לך כל החלומות! יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה אובר יצירתי, לא יחזור שנית. מבטיחה.

../images/Emo49.gif נדב!

סליחה על האיחור.עד 120!המון בריאות ואושר!שתמשיך להיות מצחיק ומדהים כמו שאתה!

נדב לא רוצה להגיד אילו תמונות הוא

רוצה ליום-ההולדת שלו! >< אז כדי שהוא לא יתבכיין ויציק לאמא, כי אבא (שהוא בעצם האמא האמיתית שלו, כי כזכור, אני האבא!) שלו בצבא, מילי ישים תמונות מהאלבום של נדב! כאן נדב בחיקוי של אנטילופה ממוצעת. קוצ'י קו!

למעלה