אעע יש לי דייט

Shamy

New member
מזל טויב!!

תספרי איך היה ילדה

מילי1991

New member
סיימנו את יפה

ונפרדנו לדרכנו.
הסיפור הוא שבזמן האחרון (אולי חצי שנה, משהו כזה)
כבר אין לי משיכה לבני המין השני
(אבל גם לא לבנות מיני, שלא יהיו אי -הבנות)
אני יכולה לחשוב לעצמי מהן הסיבות אבל היום נפל לי האסימון שזה נושא ממש מטריד ובעייתי, ואני חייבת לטפל בזה
הוא היה שיא- החמוד והמנומס והמבין ....אבל הוא רק יצא מקשר רציני ואינטנסיבי ואמר לי מהתחלה שלא מחפש קשר רציני.. ואני קיבלתי את זה (אולי כי אני מפחדת, גם, מסיבותיי - שלי, להכנס לקשר כרגע?) ואולי קצת קיוויתי שזה ייהפך לרציני מבחינת שנינו, בהמשך
אבל אני-לא-נמשכת..לא מרגישה כלום
והוא לא הראשון ולא השני ולא השלישי שזה קורה לי איתם
ושלא תבינו לא נכון, אני בוחרת אותם, אחד-אחד
גם הוא, חתיך בטירוף, נראה טוב, אשכנזי (ועוד עולה מחו"ל...אז בכלל- אהבתי)
זה פשוט לא הולך..ואני כבר רוצה, מוכנה, בשלה (ומבושלת) לזוגיות כלשהיא, למישהו שיהיה המאהב +החבר הכי טוב
אין לי משיכה ...פשוט אין.כלום, נאדה !
זה גורם לי לחשוב על אנשים מהעבר שהדליקו אותי..אבל יודעת שהם נחלת העבר בלבד, מקום שהשארתי מאחור

Berethor

New member
ביאוס ויאוש הם לא דברים שתורמים למשיכה

למעשה אלו מסוג הדברים שיכולים לדכא את המיניות שלך.

Berethor

New member
בתור מישהי שלא נמשכת למין השני, את יוצאת הרבה

בכל אופן מה שאת מתארת נשמע בעייתי, אבל אני מאמין שאפשר למצוא מאהב + ידיד.

Berethor

New member
אולי יש סיבה שאת לא נמשכת עליהם

ואם אין סיבה אז כנראה זה נובע מבעיה כלשהי אצלך. מתי פעם אחרונה נמשכת למישהו או משהו?

Berethor

New member
או מבריחה או מחפשת במקום הלא נכון

את צריכה לעבור על הסיבות שאת לא נמשכת לאנשים שלכאורה נראים לך אטרקטיבים מבחינה רציונלית, להבין מה הסיבות לחוסר משיכה או המיניות הנמוכה שלך כרגע, יכול להיות שזה מסיבות של דיכאון או דברים בסגנון הזה, בנוסף את לא באמת חייבת לבסס הכל על משיכה, את יכולה לשפוט כמה מישהו מתאים לך בתור בן זוג ובתור ידיד גם באופן רציונלי.

מילי1991

New member
יש מצב..שאני בסוג של

דיסתימיה שהיא מאוד חלשה..
לא יודעת.
וכן אני כן מחפשת במקומות המתאימים
יותר נכון, תמיד עירנית שזה יכול לבוא מכל מקום

Berethor

New member
דיכאון ותרופות נגד דיכאון יכולות לדכא מיניות

אולי זה הסיבה לכך? אם המשיכה היא לא למישהו ספציפי אלא כלפי כולם.

מילי1991

New member
יכול מאוד להיות

מצד שני
היו לי גם תקופות, עם האנטי דיכאוני, שהייתי סבבה יחסית..בנוגע למיניות, יש שיעידו .. נראה לי

Berethor

New member
מה שאת מתארת נשמע סוג של א-מיניות זמנית

כי אחרת זה לא הגיוני שאת לא נמשכת לאף אחד, כולל לכאלה שאת חושבת שהם יפים ונחמדים.

מילי1991

New member
אני לא יודעת אבל זה ממש

מטריד . ומעצבן. וכבר נמאס לי "לבזבז" דייטים לא מוצלחים שלא יובילו לשום מקום

Berethor

New member
אל תדאגי לבזבוז, לא חושב שהלחץ תורם למצב

אפילו אם לא יוצא מהדייט כלום את עדיין יכולה להנות מאיזה בילוי משותף, בצורה ידידותית, אחרי הכל את מחפשת גם ידיד לא. זה בהחלט לא מעודד להכיר אנשים אם לא יוצא מזה כלום, אפשר להבין את זה. אני גם חושב שאם את מודעת לבעיה עדיף ששני גישה, א' אולי תסבירי להם תמצב, ב' איך את יכולה לבסס קשר רק על בסיס משיכה אם את לא יכולה לחוש משיכה בכלל? לאף אחד?

Shamy

New member
את נורא צעירה

אם הייתי סופרת את כמות הדייטים שלא הלכו לי הייתי מגיעה למספר די גבוה (בת 26) . שני דברים ;נכון שתרופות דכאון יכולות להשפיע על ליבידו אם כי מניסיוני שלי (לוקחת כדורים כאלו כבר שנים מספר) חייבת לשבח את התרופה ציפרלקס שלא פגעה לי בליבידו. שנית אני מבינה שאת בשלה ומוכנה אך לעיתים צריך "להזדיין בסבלנות"; נשמע שאת מצפה לאידיליה בלתי אפשרית ומעמיסה כ"כ הרבה ציפיות בראשך על מה צריך להוות הבן זוג עבורך שאף אדם בעולם אינו עומד בדרישותייךולכן אינך נמשכת לאף אחדה מאותם הדייטים שאת יוצאת עימם , עלייךלהוריד ציפיות ולהסתפק ברשימת מכולת של תכונות קצת יותר אמינה ולדעתח גם אז תרגישי יותר בדייטים ..שיהיה בהצלחה

מילי1991

New member
תאמיני לי

שלגמרי הורדתי ציפיות
זה ממש לא העניין..
צריך שיהיה כנראה סוג של חיבור..

מילי1991

New member
אני נשמעת לך צעירה?

אני בת 23 אבל עם ניסיון של בת 14..
יותר צעיר מזה?

למעלה