אף אחד לא אוהב אותי

bruceee

New member
אף אחד לא אוהב אותי

שלום.. אני מרגיש בזמן האחרון שאף אחד לא ממש אוהב אותי אני מרגיש מאוד מאוד בודד ועצוב ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה אשמח לקבל תגובות תודה רבה

helpout

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר...

אנחנו לא יכולים להבין משהו ממה שאמרת... למה אתה חושב שלא אוהבים אותך? למה אתה מרגיש בודד? אין לך חברים? אתה מבין איך לפרט?

bruceee

New member
תוספת

כן אני יודע בפירוש שהם לא מזמינים אותי. יצא לי כבר כמה פעמים שצלצלתי אל אחד מהחברים ושאלתי אותו מה הוא עושה וכל זה והוא אמר לי שהרגע הוא חזר מהים עם החברים או משהו בסגנון הזה. ואותי פשוט לא הזמינו... עכשיו בקשר להצעה שלכם שאני אזום, אני לא ממש טיפוס שיוזם, כלומר אף פעם לא יזמתי לצאת ככה לבלות. אני לא ממש טוב בלארגן דברים כאלה. אבל באמת היו כמה פעמים שניסיתי, למשל צלצלתי לאחד מה``חברים`` שהוא מאלה שכן מארגנים, דיברתי איתו אמרתי לו שמשעמם לי הוא אמר לי שמשעמם לו אז אמרתי לו אולי נארגן ללכת לאנשהו והתגובה הייתה או שהוא בעצמו אין לו כח או שהוא היה מחזיר לי טלפון אחרי כמה זמן ואומר שלאף אחד אחר אין כח. ופשוט זה אף פעם לא מסתדר.

bruceee

New member
תוספת

היו לי פעם חברים לפחות ככה חשבתי.. כאילו הם היו חברים לכיתה, ללימודים והכל היה לכאורה בסדר אבל עכשיו בחופש, זה כאילו שום דבר אין קשר יותר, לא מזמינים אותי לכל מיני מקומות, לא קוראים לי לבוא לים, לשחק כדורסל, שום דבר. עכשיו חוץ מזה כמובן אין לי חברה. והקשר המשפחתי זה פשוט לא זה, לא יודע בדיוק למה אבל זה פשוט ככה. בקיצור אני מרגיש כל כך מנוכר, שאף אחד לא איכפת לו ממני ובכלל אני שונא להיות לבד...

אני ממש יכול להזדהות...

זה קרה גם לי... החופש הוא הרי הורס הקשרים האולטימטיבי, אני רק מודה לאל על אמצעי התקשורת האלקטרוניים המידיים- כן כן, האיסיקיו- עצתי לך, תמצא את החברה שנטשו אותך (בין עם זה באיסיקיו, במגרש איפה שהם משחקים כדורסל, ואולי אפילו תרים טלפון) ותחדש את הקשר, תשאל אותם (ישר בפרצוף!) למה הם כאלה מנייאקים ולא מתקשרים? זו באמת הרגשה מסריחה להיות לבד, להרגיש מנוכר... עם כל העצות שניסיתי לתת, אני בעצמי לא ניסיתי, אני גם מרגיש חרא עם עצמי, וגם אני הייתי רוצה לחדש את הקשרים... מסקנה אחת אפשר להסיק מהמקרה שלך (וגם משלי) חברים אמיתיים כנראה אין לנו, אולי אחד או שניים (אלו שאני בקשר אתם גם בחופש, לא הרבה אבל הם שומרים עלי שפוי :) אבל אני לפחות מדבר עם הרהב מהחברים שיל באיסיקיו, מה שקצת מקל, מאחר ואני לא אוהב את הטלפון :) מקווה שעזרתי, לך ולעצמי- בהצלחה, זיו.

Flickerman

New member
יש בי הזדהות עימך

וכדי למנוע את המצב הזה של הבידוד, אתה צריך ליזום.. אין ברירה... אם אני לא הייתי יוזם כל הזמן, הייתי יושב בבית מת משיעמום ולא מדבר בכלל עם החברים שלי.... אין מה לעשות, צריך להסתדר עם החברים המנייאקים שפתאום שוכחים אותך...

helpout

New member
תראה...

אתה צריך לברר אם הם בכלל אוהבים לבלות איתך או לא. יכול להיות שהם מתנהגים כמו שצריך והכל, אבל מאחורי הגב הם אומרים שהם לא סובלים אותך ובגלל זה הם לא מזמינים אותך. תגיד, אתה יודע בכלל שהם יוצאים ולא מזמינים אותך, או שפשוט הם לא מתקשרים ואז אתה מניח שהם יוצאים בלעדיך.... בקשר לזה שהם לא מתקשרים, אז תתחיל אתה ליזום את השיחות כמה פעמים, ואז תראה אם באמת הם מתקשרים או לא.

d.c!

New member
זו תקופה

זה עובר... ואל תגיד לי- זה לא יעבור וכ`ו כי זה כן. דיסי.

kiticat

New member
אל תמעיט בערכך!

אסור לעשות את זה! כי מפה לסוף הדרך, המרחק קצר! יש אנשים שאוהבים אותך, אפילו אם נדמה לך שלא!

גם אני יכול להזדהות רק זה קצת אחרת

גם לי קורה שלא מזמינים אותי אבל פעם בהמון זמן אבל אני גם יוזם המון !!! כל פעם שאני מתקשר לאחד מהחברים שלי הוא שואל מה אתה מארגן היום... אני מציע לך לנסות לארגן זה לא ממש בעיה, תחשוב מה אתה היית רוצה לעשות ואז תתקשר מקסימום ל4 ילדים ושהם יעשו את שאר העבודה (כל אחד מתקשר ל2 ויש לך מה לעשות עם לפחות 8 ילדים...) נ.ב. אם משעמם לכם ואתם לא יודעים מה לעשות תיכנסו לפורום החופש הגדול ושם תמצאו המון רעיונות של דברים שאפשר לעשות! מומלץ ביותר!!!

למעלה