אף אחד לא בא

שלי פאר

New member
אף אחד לא בא

יקרים שלי, החל ממחר עד יום ראשון אני לא אהיה פה לכן, הפינה של הסלב, תהיה היום (אבל מותר לכם לענות עליה גם יום חמישי) אוהבת אתכם המון של"י

שלי פאר

New member
2B סלב

כמה פעמים יצא לכם לקרוא עיתון ולראות את כל הכוכבים הכי גדולים עונים על השאלות הכי קטנות ושאלתם את עצמכם מתי לכם זה יקרה?! כמה פעמים דמיינתם מה יהיו התשובות שלכם לשאלות של אותם סלבריטאים!? נכון שהמון פעמים?! אז בנתיים (ולא כי אני קדושה) הנה לכם כמה שאלות שיעזרו לכם לחוש סלב עד שבאמת תהיו כאלה אוהבת אתכם ויום נעים, של"י פאר- הכי סלב שיש שם: גיל: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם את אוהבת לצחוק על אנשים: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: כמה אחים יש לך? מאמין באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? מאמין באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? אתה אוהב ילדים? אתה וותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? מהי המילה שמאפיינת אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים? לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה:>>> לובש: מוזיקה: חושב על: הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: קראתי: זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: מי היית רוצה...>>>> להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: בטלוויזיה:. במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: הדבר האחרון שאמרת: הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה:>>>> מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך:>>> סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי:

שלי פאר

New member
יש סלב ערסים!?

שם: של"י פאר גיל: 19 מזל: שור מאכל אהוב: אורז שתייה מועדפת: מים סדרה: ה-א-ל-ו-פ-ה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: יש מצב האם את אוהבת לצחוק על אנשים: חח אני עושה את זה בלי קשר ל"צחוק על אנשים" חיות מחמד: לא תודה מכונית אידיאלית: אוטובוס מוזיקה בכלליות: ישראלית להקה אהובה: גיים בויז כמה אחים יש לך? 3 בנים ובת מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן (צליל כפרע עלייך) מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגש מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיבוקים מה אתה אוהב לעשות? לישון ולשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? לא אתה אוהב ילדים? לא אתה וותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? לא יודעת המרחק הפיזי כן קובע? כן מהי המילה שמאפיינת אותך? ישראלית מצוייה (זה 2 מילים) אתה בחור קנאי? אני לא בחור ולא! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הלוואי לא תגדל האם אתה מאמין בה´?: כן! החיים הטובים לדעתך: לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: של טי אן טי איפור: לא משה ברגע זה:>>> לובש: בגדים בעיקר חחח מוזיקה: ישראלית חושב על: ת"א הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: הייתי בטבריה קראתי: את ההזמנה ששלחו לי זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: מי היית רוצה...>>>> להרוג: את אמא שלי לשמוע: את תומר להיות כמו: אף אחד האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: חחח אף פעם לא הייתי בקולנוע בטלוויזיה:. אתמול, האלופה במחשב: את המסך הזה מספר אחרון שחייגת: של תומר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: לא אכלתי היום פעם אחרונה שהתקלחת: 10 דקות פעם אחרונה שבכית: היום בבוקר פעם אחרונה שחייכת: היום באוטובוס הדבר האחרון שאמרת: מיתרררררררררררררררררררררררררררררררר הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הדס הריח האחרון שהרחת: חח של הקרם בית שחי האם אתה:>>>> מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: כן מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: אנשים שעובדים אותי אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: כן מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אין לי אייסיקיו חובש כובעים: לא שונא את עצמך: רק שאני לא מסדרת גבות מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: כבר לא אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות: כן שר במקלחת: כן האם יש לך:>>> סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: יש פירסינג/קעקועים: יש קעקוע מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מינהל סרט אהוב: פשלה: אין לי.. הבן אדם הכי שנוא: אמא הדבר הכי קשור אלי: אין הכי שונא בעצמי: את עצמי חח

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17 מזל: עקרב מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: שוקו, מנגו סדרה: חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אממ חחחח כן האם את אוהבת לצחוק על אנשים: גם חיות מחמד: אין מכונית אידיאלית: לא ממש משנה מוזיקה בכלליות: פופ, רוק, היפ הופ, לטיני, ג'אז.. כל מיני להקה אהובה: הדורבנים כמה אחים יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? עוד לא היה לי מקרה כזה אבל מי יודע מהי אהבה בשבילך? שונא ת'שאלה הזאת חח מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים מאשרים (מלשון אושר חח) מה אתה אוהב לעשות? לשיר, לנגן, אינטרנט, מחשב, טלוויזיה.. מקומות בילוי מועדפים: הופעות, פאבים אתה אוהבת להיות בבית? כן אתה אוהב ילדים? תלוי חחח אתה וותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהההההה... המרחק הפיזי כן קובע? לא יודע מהי המילה שמאפיינת אותך? לא יודע אתה בחור קנאי? לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא יודע חחח האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: לעשות את מה שאני אוהב היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: אין ברגע זה:>>> לובש: שרוול, טי-שרט.. מוזיקה: לא שאלת את זה כבר? חושב על: להמשיך לענות על השאלון הזה הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: פיניתי מקום במיני דיסק חח קראתי: הודעות בפורומים זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: לא יודע קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי מה חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה מי היית רוצה...>>>> להרוג: אף אחד לשמוע: מה זאת אומרת? להיות כמו: לא יודע האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: גארפילד 2 בטלוויזיה: אממ לא זוכר במחשב: קינג קונג נדמה לי מספר אחרון שחייגת: לירז צ'רכי חח דבר אחרון ששתית: מיץ תפוחים דבר אחרון שאכלת: תפו"א מטוגן פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: במסיבת סיום פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות חח הדבר האחרון שאמרת: "תשחקו לבד" לאחי ולחברה שלו חח הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: שחר הריח האחרון שהרחת: לא זוכר האם אתה:>>>> מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא חושב קורא עיתון: כן מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: גם רואה בשוטרים חברים או אויבים: השוטרת האחרונה שפגשתי הייתה אויבת אז לא יודע אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: לא ממש מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כן חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לפעמים אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות: כן שר במקלחת: כן האם יש לך:>>> סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: בערך פירסינג/קעקועים: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוסיקה סרט אהוב: סוף העולם שמאלה פשלה: מה איתה? הבן אדם הכי שנוא: לא יודע.. אני לא בן אדם ששונא הדבר הכי קשור אלי: הפסנתר? המחשב? חח הכי שונא בעצמי: לא יודע

../images/Emo11.gif

שם: צליל. גיל: 13. מזל: שור. מאכל אהוב: סלט. שתייה מועדפת: מים. סדרה: מגרש ביתי, האנטומיה של גריי
. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חלילה לי
! האם את אוהבת לצחוק על אנשים: כשהם נופלים וזה לא רציני- כן, מאוד
. חיות מחמד: כלבה מהממת
. מכונית אידיאלית: אנאערף. מוזיקה בכלליות: הכל
... טוב, נו, כמעט. להקה אהובה: סינרגיה, ניקלבאק, גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס, משינה, איפה הילד, מוניקה סקס, ויש עוד המון
... כמה אחים יש לך? 4. מאמין באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? אנאערף, אולי
. מהי אהבה בשבילך? די. מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים קטנים <קטנים קטנים... איך אנחנו נהנים
טל שגב מלך
> מה אתה אוהב לעשות? הרבה. מקומות בילוי מועדפים: עם חברים, לא משנה איפה. אתה אוהבת להיות בבית? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה וותרן או עקשן? עקשנית, בד"כ. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? די!!! המרחק הפיזי כן קובע? אנאערף, חלאס. מהי המילה שמאפיינת אותך? צליל
... אתה בחור קנאי? אני לא בחור, ולא נראה לי, לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, דוגרי, אשכרה, השם ישמור, אמא, אלוהים, זונה/ות וכו'
. האם אתה מאמין בה´?: לא
החיים הטובים לדעתך: כן, רוב הזמן
. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: ג'ינס וגופייה. איפור: עיפרון שחור בעיניים, לא יותר מזה, אלא אם כן יש איזה משהו מיוחד. ברגע זה:>>> לובש: בוקסר וגופייה
. מוזיקה:
חושב על: יהההההההההההההההה
... סתם, על אפחד. הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: טלויזיה. קראתי: ת' שאלון הזה, נראלי. זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
. קפה/תה: קפה, איכ תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות, בד"כ. חתולים/כלבים: כלבים, ברור. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: לא זה ולא זה
. מי היית רוצה...>>>> להרוג: אפחד. לשמוע: את ג'וני
להיות כמו: ני, להתלבש להתנהג כמוני
... סתם, לא יודעת, אף אחד. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: מת לצעוק האחרון שיצא, 4, נראה לי. בטלוויזיה: המופע הג ד ו ל למען הצפון! וואו
!
במחשב: מה עם המחשב? מספר אחרון שחייגת: כן, גם אכתוב פה
. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: סלט. אני בערך חיה על שני הדברים האלה
. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים. פעם אחרונה שבכית: אתמול. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. הדבר האחרון שאמרת: "לא שומעים כלום" הבן אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: ארתור. הריח האחרון שהרחת: אולטרה ויולט
. האם אתה:>>>> מעשן?: חלילה לי. ישן עם חיות פרווה: עליתם עלי
מנגן על כלי נגינה:
על גיטרה, בערך. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אנאערף. קורא עיתון: כן. מאמין בנסים: בניסים- כן, בנסים- לא
. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד
. רואה בשוטרים חברים או אויבים:
אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: גם לא. מאמין בקסמים: לא. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: רק בחגים מיוחדים, וגם לא כ"כ. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מממ אולי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא תמיד. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: כן, בערך. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: כן, בערך. מאמין במכשפות: לא. מאמין בשטן: לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן. אוהב לטייל בגשם: כן. אוהב ציניות: כן
. שר במקלחת: אכן:$ האם יש לך:>>> סודות: כמו לכל אחד
, כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה, משחק. סרט אהוב: "סתיו בניו- יורק" ו"אישה יפה" פשלה: יש המון
. הבן אדם הכי שנוא: נסראללה
? הדבר הכי קשור אלי: הממ... לא יודעת. הכי שונא בעצמי: הרבה דברים, באמת הרבה.

שלי=]]../images/Emo80.gif

שם: דניאל גיל: 14 מזל: טלה מאכל אהוב:נודלס שתייה מועדפת: קולה סדרה: חברים
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא נראה לי..אולי הייתי פעם בלי חגורת בטיחות או משו כזה
האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לא ממש... חיות מחמד: אין חי
אבל אני מתה לכלב מכונית אידיאלית: כאזו אדומה..עם גג נפתח
או גיפ פתוח מוזיקה בכלליות: אממ..רוק ישראלי? להקה אהובה: הדורבנים
כמה אחים יש לך? אחת ועוד 2 שהם רק חצי מאמין באהבה וירטואלית? בערך... הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן..אבל לא נפגשתי איתו מאמין באהבה ממבט ראשון?כן
מהי אהבה בשבילך? אמממ...כשרוצים כל הזמן להיות עם מישו מסויים וכשאתה איתו..להרגיש הכי נוח שיש מה הדבר שעושה אותך למאושר?אמממ..שירים טובים..ואנשים שנוח לי לידם=]] מה אתה אוהב לעשות? אממ..כל מיני..לשיר לשחק(בעיקר לשחק)חבירם..מחשב... מקומות בילוי מועדפים: פארק חברים
הזולה
בית? אתה אוהבת להיות בבית? כן... אתה אוהב ילדים? כן..בערך.. אתה וותרן או עקשן?וותרן..מאוד ותרנית=]] אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? משיכה,חיבה,ודעה משותפת המרחק הפיזי כן קובע? כן..דיי... מהי המילה שמאפיינת אותך? דניאל??
..לא יודעת..שאלו אותי את זה לפני כמה ימים..ולא ידעתי..חברה שלי חושבת שהבנה..אבל לא יודעת.. אתה בחור קנאי?כן..קצת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סבבה.. האם אתה מאמין בה´?: בערך..כשנוח לי
החיים הטובים לדעתך: לאהוב מישו..לשחק ..ולהרגיש עסוק=]] היחסים עם ההורים טובים? כן..בערך.. לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: אממ..ספורטיבי.. איפור: לא נוגעת בזה!!! ברגע זה:>>> לובש: גופיית סבא וגינס קצר מוזיקה: דודו טסה=]]הדיסק
חושב על: לאה!!!
..על איזה מילה מאפיינת אותי=]]אני עדיין תקוע על זה הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: ראיתי האלופה..בוי או די..והתעצבנתי שלא שמו את הפרק ה5 של הפיזמות העונה החדשה קראתי: את המילים שליר אחד.. זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה..אבל חלד..(2 קוביות קרח ולימון בצד תודה
) שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: .לוקחת בקלות ושואפת לשלמות! חתולים/כלבים:כלבים!!רק לא הגדולים המפחידים.. אוכל/ממתקים: ממתקים שליטע בע"מ קולה/פפסי: קולה..פפסי זה מגעיל!! מי היית רוצה...>>>> להרוג: את שי??כן אותה! לשמוע:את חברה שלי שבחו"ל!!! להיות כמו: טלי שרון.. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: מפלצת של בית או איך שלא קוראים לזה.. בטלוויזיה:.האלופה.. במחשב: פורום טלי שרון!!!! מספר אחרון שחייגת: לא חייגתי היום..התקשרו אליי=]] דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: בורקס פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לפני 4 ימים פעם אחרונה שחייכת: לםפני דקה בערך.. הדבר האחרון שאמרת:לא זוכרתתתתת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: לא יודעת איך קוראים לו.. הריח האחרון שהרחת: של הדארדוקנט שלי???הוא חזר
האם אתה:>>>> מעשן?: לא.. ישן עם חיות פרווה:יש לי כרית בצורת לב מפרווה מנגן על כלי נגינה:לא..
אבל אני רוצה לנגן על גיטרה... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כשנוח לי קורא עיתון: כן... מאמין בנסים: כשנוח לי.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן... רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים!!ברור שחברים..למרות שהם חברים לא יוצלחים...אבל שטיות..נסלח להם.. אוהב אלכוהול: לא ..זה לא טעים לי.. מאמין באסטרולוגיה:כשנוח מאמין בקסמים: כה... מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כשאני יגדל אני אלמד תאטרון... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא..אפעם!!! חובש כובעים: לא.. שונא את עצמך: קצת.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כה.. אוהב את הכתב יד שלך: הוא נחמד.. מאמין במכשפות: לא.. מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: ברוחות כן..בשדים לא נותן אמון בקלות: כן... אוהב לטייל בגשם:קצת=]]תלוי עם מי.. אוהב ציניות:כה.. שר במקלחת:המון
האם יש לך:>>> סודות: כן ברור..למי אין? חלום שחוזר על עצמו: אני אל זוכרת את החלומות שלי..אפעם.. פירסינג/קעקועים: אין.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תאטרון.. סרט אהוב: למראית עין!!!! פשלה: אני מלכת הפאדיחות!!!! הבן אדם הכי שנוא: שי ברמר..ארררג הדבר הכי קשור אלי: אני לא נקשרת לדברים.. הכי שונא בעצמי:המראה החיצוני..

Dark chocolate

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo211.gif

שם: מיכל גיל: 13 מזל: לא מאמינה בו
מאכל אהוב: וודקה. שתייה מועדפת: כנ"ל
סדרה: "הסופרנוס" האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:
אני? מה פתאום.. האם את אוהבת לצחוק על אנשים: מאוד. חיות מחמד: דגים. אני אוהבת לישון איתם
מכונית אידיאלית: פג'ו. של ההורים
. מוזיקה בכלליות: הבי מטאל בגרמנית
להקה אהובה:
כמה אחים יש לך? אין
מאמין באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו מהאינטרנט?
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? אין לי כוח להסביר, אני אצא צ'יזית. מה הדבר שעושה אותך למאושר? הפרטים שמורים במערכת
. מה אתה אוהב לעשות? לישון עם הדגים
. מקומות בילוי מועדפים: אין כמו הבית
. אתה אוהבת להיות בבית? אתה אוהבת?! מה אני, טרנסית?! אתה אוהב ילדים? לא. הם מעצבנים! אתה וותרן או עקשן? עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, אמון, הבנה. המרחק הפיזי כן קובע? כן. מהי המילה שמאפיינת אותך? מופרעת
. אתה בחור קנאי? בחורה קנאית. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תגלו בבוא העת
. האם אתה מאמין בה´?:
החיים הטובים לדעתך: ילדים קוראים כאן
. היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: כבד. ברגע זה:>>> כבד. לובש: ג'ינס קרוע עם חולצה קרועה ושרשרת קרועה. מוזיקה: הבי מטאל בגרמנית
. חושב על: על מה יש לחשוב
? הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: תשאלו את משה [ז"ל
]
קראתי: "סטלן בהפרעה" זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית:
קפה/תה: בירה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:
חתולים/כלבים: ג'ירפות. [
] אוכל/ממתקים: ממתקים זה לא אוכל?
קולה/פפסי: קוקה. וזה לא קולה
. מי היית רוצה...>>>> להרוג:
לשמוע:
להיות כמו: ביל גייטס
האחרון:
-
הסרט האחרון שראית בקולנוע: "שודדי הקריביים- תיבה של איש מת"- אוחח דייבי ג'ונס
. בטלוויזיה:
במחשב:
מספר אחרון שחייגת: למסור לכם?! דבר אחרון ששתית: יש לכם כוח לקרוא?! דבר אחרון שאכלת:
פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים. פעם אחרונה שבכית: אני לא בוכה
. פעם אחרונה שחייכת: גם לא מחייכת
. הדבר האחרון שאמרת: אני גם לא מדברת. הרבה.
הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:
הריח האחרון שהרחת: בושם. האם אתה:>>>> מעשן?
על סמים:
ישן עם חיות פרווה:
מנגן על כלי נגינה:
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:
קורא עיתון:
מאמין בנסים:
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:
רואה בשוטרים חברים או אויבים: שומרת על זכות השתיקה
. אוהב אלכוהול:
מאמין באסטרולוגיה:
מאמין בקסמים:
מתפלל:
מבקר בבית כנסת:
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:
חובש כובעים:
שונא את עצמך:
מביע משאלות מול כוכבים נופלים:
אוהב את הכתב יד שלך:
מאמין במכשפות:
מאמין בשטן:
מאמין בשדים ורוחות:
נותן אמון בקלות:
אוהב לטייל בגשם: |כם| אוהב ציניות:
שר במקלחת:
האם יש לך:>>> סודות:
חלום שחוזר על עצמו:
פירסינג/קעקועים:
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:
סרט אהוב:
פשלה: זו תהיה פאשלה לספר אותה. הבן אדם הכי שנוא: יותר מדי כאלה.
הדבר הכי קשור אלי:
הכי שונא בעצמי: כלום.

למעלה