../images/Emo11.gif
שם: צליל. גיל: 13. מזל: שור. מאכל אהוב: סלט. שתייה מועדפת: מים. סדרה: מגרש ביתי, האנטומיה של גריי
. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חלילה לי
! האם את אוהבת לצחוק על אנשים: כשהם נופלים וזה לא רציני- כן, מאוד
. חיות מחמד: כלבה מהממת
. מכונית אידיאלית: אנאערף. מוזיקה בכלליות: הכל
... טוב, נו, כמעט. להקה אהובה: סינרגיה, ניקלבאק, גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס, משינה, איפה הילד, מוניקה סקס, ויש עוד המון
... כמה אחים יש לך? 4. מאמין באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? אנאערף, אולי
. מהי אהבה בשבילך? די. מה הדבר שעושה אותך למאושר? דברים קטנים <קטנים קטנים... איך אנחנו נהנים
טל שגב מלך
> מה אתה אוהב לעשות? הרבה. מקומות בילוי מועדפים: עם חברים, לא משנה איפה. אתה אוהבת להיות בבית? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה וותרן או עקשן? עקשנית, בד"כ. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? די!!! המרחק הפיזי כן קובע? אנאערף, חלאס. מהי המילה שמאפיינת אותך? צליל
... אתה בחור קנאי? אני לא בחור, ולא נראה לי, לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, דוגרי, אשכרה, השם ישמור, אמא, אלוהים, זונה/ות וכו'
. האם אתה מאמין בה´?: לא
החיים הטובים לדעתך: כן, רוב הזמן
. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: ג'ינס וגופייה. איפור: עיפרון שחור בעיניים, לא יותר מזה, אלא אם כן יש איזה משהו מיוחד. ברגע זה:>>> לובש: בוקסר וגופייה
. מוזיקה:
חושב על: יהההההההההההההההה
... סתם, על אפחד. הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: טלויזיה. קראתי: ת' שאלון הזה, נראלי. זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
. קפה/תה: קפה, איכ תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות, בד"כ. חתולים/כלבים: כלבים, ברור. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: לא זה ולא זה
. מי היית רוצה...>>>> להרוג: אפחד. לשמוע: את ג'וני
להיות כמו: ני, להתלבש להתנהג כמוני
... סתם, לא יודעת, אף אחד. האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: מת לצעוק האחרון שיצא, 4, נראה לי. בטלוויזיה: המופע ה
ג ד ו ל למען הצפון! וואו
!
במחשב: מה עם המחשב? מספר אחרון שחייגת: כן, גם אכתוב פה
. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: סלט. אני בערך חיה על שני הדברים האלה
. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים. פעם אחרונה שבכית: אתמול. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. הדבר האחרון שאמרת: "לא שומעים כלום" הבן
אדם האחרון שדיברת אתו ברשת: ארתור. הריח האחרון שהרחת: אולטרה ויולט
. האם אתה:>>>> מעשן?: חלילה לי. ישן עם חיות פרווה: עליתם עלי
מנגן על כלי נגינה:
על גיטרה, בערך. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אנאערף. קורא עיתון: כן. מאמין בנסים: בניסים- כן, בנסים- לא
. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד
. רואה בשוטרים חברים או אויבים:
אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: גם לא. מאמין בקסמים: לא. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: רק בחגים מיוחדים, וגם לא כ"כ. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מממ אולי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא תמיד. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: כן, בערך. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: כן, בערך. מאמין במכשפות: לא. מאמין בשטן: לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן. אוהב לטייל בגשם: כן. אוהב ציניות: כן
. שר במקלחת: אכן:$ האם יש לך:>>> סודות: כמו לכל אחד
, כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה, משחק. סרט אהוב: "סתיו בניו- יורק" ו"אישה יפה" פשלה: יש המון
. הבן אדם הכי שנוא: נסראללה
? הדבר הכי קשור אלי: הממ... לא יודעת. הכי שונא בעצמי: הרבה דברים, באמת הרבה.