אף אחד לא היה ברופוס? רק שתדעו שהיה יפהפה.
S so are you to me New member 28/11/08 #2 פצעים ../images/Emo46.gif מלח ../images/Emo46.gif אנקום ../images/Emo16.gif
S so are you to me New member 28/11/08 #3 סתם. רעות הרסת לי ת'חיים וכו' ../images/Emo7.gif מקווה שנהנת חחחח סליחה אני לא מצליחה בקיצור הוא מקסים בשיר האחד שלו ששמעתי אי פעם, אבל אממ, אני לא מכירה מספיק בשביל הכסף שלא היה לי
סתם. רעות הרסת לי ת'חיים וכו' ../images/Emo7.gif מקווה שנהנת חחחח סליחה אני לא מצליחה בקיצור הוא מקסים בשיר האחד שלו ששמעתי אי פעם, אבל אממ, אני לא מכירה מספיק בשביל הכסף שלא היה לי
S S m e l l y Cat New member 30/11/08 #4 אני ממליצה לך לשמוע את כל שאר שיריו ולהתענג לך על כוסית תה תוך כדי!! איך הייתי רוצה להיות רג'ינה רק כדי לנגן ולשיר את סקרקו אנד פנגס.
אני ממליצה לך לשמוע את כל שאר שיריו ולהתענג לך על כוסית תה תוך כדי!! איך הייתי רוצה להיות רג'ינה רק כדי לנגן ולשיר את סקרקו אנד פנגס.
S so are you to me New member 30/11/08 #6 לי זה נשמע כמו שם של עיירה שנספתה בשואה ../images/Emo16.gif ויש לי דברים שלו, אני באמת צריכה להתחיל לשמוע אוש. כמו שעשיתי עם חוזה בדיליי של כמה שבועות אחרי ההופעה לפחות הם מרחיבים את קהל המאזינים
לי זה נשמע כמו שם של עיירה שנספתה בשואה ../images/Emo16.gif ויש לי דברים שלו, אני באמת צריכה להתחיל לשמוע אוש. כמו שעשיתי עם חוזה בדיליי של כמה שבועות אחרי ההופעה לפחות הם מרחיבים את קהל המאזינים