אף אחד לא התגעגע אלי?

last day

New member
אף אחד לא התגעגע אלי?

חזרתי שלשום מטיול שנתי אחרון לאילת, היה מממממש כייף! בלילה הראשון הייתי בחדר של הבנים (ששש רק אל תגלו למחנכת שלי |שוטר|) וגיליתי שהיה איתי ילד ביסודי שגם לו איבחנו טוראט, ואני אפילו רואה אותו מידי פעם בשכונה! הייתי ממש בשוק! הוא מנגן על הפסנתר והוא ממש מחונך בזה! תמיד ידעתי שהיו לו טיקים! אז גם אתם גיליתם שמישהו שאתם מכירים חולה בטוראט?

הלנה

New member
איזה שובבה ../images/Emo24.gif

וסחטיין על הפוזה בביליארד... ולא שכחתי שאנחנו צריכות לקבוע... בודאי שהתגעגנו

איך אילת בימים אלו../images/Emo35.gif

באמת מזמן לא ראינו אותך....היכנסי יותר

last day

New member
לפני שבוע אילת הייתה מדהימה

שבוע הבא המבחן האחרון שלי (הלך לי ממש על הפנים היום
- משמע מועד ב) ואחרי זה אתם תתחננו שאעזוב, תוציאו נגדי צו גירוש

smailie

New member
וואו... זו את בתמונה??

איזו נערה יפהפיה
אהיה מופתע אם אשמע שאין לך מעריצים / מחזרים / כאלה שמציעים לך חברוּת. פשוט אין מצב שעם מראה כזה את נשארת לבד. האמת היא, שדימיינתי אותך קצת אחרת, כשקראתי הודעות שלך מדי פעם . כלומר, תמיד חשבתי שאת יותר קטנטונת וקצת פחות פאנקיס'טית (נכון? לא טעיתי?). לא יודע למה, אבל זה מה שראיתי בעיני רוחי, ביחס אלייך. אני עוד זוכר את הטיול השנתי שלנו לאילת. את חושבת שרק היית מופרעת בטיול? חכי ותראי מה אנחנו עשינו שם: בחדר, באכסנייה, נעלנו את הדלת למישהו מהכיתה, שבדיוק החליט לצאת לשירותים, לפני שחזר לישון. זה הגיע למצב שאחד המורים המלווים והנהלת המלון דפקו בדלת ואיימו שאם אנחנו לא פותחים לו תיכף ומיד - הם מזמינים משטרה. בערב נתנו לנו להסתובב בעיר כמה שעות, אבל בתנאי שנלך בקבוצות, שהמורים קבעו מראש. אז הצמידו לי שלושה תלמידים, שממש לא התחשק לי להיתקע איתם. אז התחלתי להציק להם עד שקיבלתי את מבוקשי: הם ברחו ממני ונשארתי לבד. בדיוק מה שרציתי שיקרה. כשנסענו באוטובוס, המורה הדריך קצת ודיבר במיקרופון על המקומות שאנחנו רואים. ואז הוא אומר: "מימין אנחנו רואים את דימונה והמיבנה העגול שם זה הכור הגרעיני" ואז הדגיש בחומרה, ליתר ביטחון: "ו א ס ו ר לצלם!" אז כמה תלמידים ניסו להיות חוכמולוגים גדולים, שלפו מצלמות ודווקא צילמו את הכור. או כשהיינו ליד מצפה רמון (בלילה הראשון. לאילת המשכנו רק למחרת), נסענו כמה חבר'ה בג'יפ קומנדקר (הייתה אפשרות לבחור בין זה, בין רכיבה על גמלים או נסיעה בג'יפים). כשהקומנדקר מתחיל להתניע ואחד המורים עומד לא רחוק מאיתנו, מישהו שישב איתנו צועק לו: "דני, בוא תצטרף אלינו. י'בן זו - - - ". הפתיע אותי מאוד שהמורה התעלם מהקריאה הזאת והיה נדמה לי שהוא שכח או לא שמע. למחרת הוא נכנס לאוהל שלנו בשעה הכי לא צפוייה, ניגש לתלמיד ואמר לו: "מגיעה לך סטירה על מה שאמרת אתמול". בקשר לשאלה ששאלת, לגבי מישהו אחר שהכרתי, שכנראה לוקה בטוראט: בעיר שבה למדתי במכללה, הצטרפתי לפעמים לקבוצה של כמה חבר'ה דתיים לצורך לימוד יהדות. היה איתנו מישהו שתוך כדי שיחה, בכל כמה שניות הוא היה מצמץ, מתרחק קצת עם הצעדים ועושה איזושהי תנועה. לא הערתי לו על כך וגם לא שאלתי אותו אם הוא במקרה "טוראטניק" (או אם הוא בכלל מודע לזה ואובחן). זה לא היה כזה קריטי שאדבר איתו על כך ולא הייתי מופתע מהתנהגותו, כי הרי אני יודע בעצמי במה מדובר. פשוט התייחסתי אליו כרגיל והמשכתי את השיחה, כאילו אני מדבר עם כל אחד אחר ולא קרה כלום.

last day

New member
כמה מחמאות ../images/Emo2.gif

אבל לא רואים את הפרצוף שלי בכלל
אבל תודה בכל מקרה
גם אני נתקלתי בהמון אנשים עם טיקים, ואני תמיד נכנסת לדילמה אם לגשת אליהם הוא לא. והבר שאני נמצאת בו? לא הייתי אמורה להכנס אליו בכלל
, ובגלל המשחק איחרנו באיזה שעה משעת כיבוי אורות, אבל אנחנו לא נתחיל לעשות את הוויכוח מי היה יותר מופרע
, כי היום זה שונה, בטיול קיללנו מורים והם קיללנו אותנו (בצחוק אני מקווה
) בקשר לקטנטונת ופאנקיסטית, הייתה לי תקופה שהייתי נגד העולם, הייתי הכי פריקית/היפית/פאנקיסטית בעולם, אבל זה עבר ממזמן:) בדרך כלל אנשים חושבים שאני יותר גדולה ממה שאני, אבל זה היה ממזמן,אולי לא חושבים ככה כי אני כבר גדולה (עוד שבוע יום הולדת 18
) נהנתי לקרוא את עלילותייך באילת, בהזדמנות אספר את שלי (לא פחות מופרעים
)

smailie

New member
דווקא ראו משהו מהפנים שלך

כלומר, די מספיק כדי להתרשם מהם (ולדעת סוף - סוף איך את נראית, כמובן). ההסקה הנחרצת שקיטלגה אותך כ"פאנקיס'טית" היא בגלל ששמתי לב שהצבע השחור שולט בבגדייך. זה קשור גם למוסיקה שאת אוהבת להאזין לה? דווקא מספר הלוקים בתסמונת טוראט שאני נתקל בהם ביומיום הוא לא גדול. נדיר שפגשתי במציאוּת מישהו עם טוראט (לעומת זאת, הכרתי ילדים עם ליקויים אורגניים אחרים). אז גם את מזל טלה, אני מבין...
בדיוק כמוני. (לא מצאתי אייקון של טלה, אז הפיל זה מה שהיה הכי קרוב).

למעלה