אף אחד לא טרח להעיר לו על "להוזיז"? ה' ישמור.

Sabat0

New member
אף אחד לא טרח להעיר לו על "להוזיז"? ה' ישמור.

אומרים הזיז ולהזיז, לא הוזיז ולהוזיז, בשם בודהא הגדול מכולם! מה עובר עליכם?! ראיתי אנשים שהתחילו אפילו לרשום לו ככה לגבי באגים, "הוזזתי יחידה ובלה בלה בלה". אני רק מנסה לדמין מישהו אומר לי "אתה יכול להוזיז את הרגליים שלך?" ואני נשפך מצחוק לגמרי, רק הגרוזינים הכבדים ביותר עלולים לומר דבר כזה. וערן, באמת, מה קורה איתך? בדר"כ אין לך כאלה טעויות לשוניות מחפירות במשחק. אני עוד לא מתחיל לדבר על "הפסדתה" או "עזבתה", זה כבר נושא להודעה אחרת.

GangLandx

New member
ועוד משהו , אם לא באג אז פשוט עלוב:

כבשתי את כול המפקדות , חיסלתי לצד השני את כול הצבא , קיבלתי הודעה ש "ניצחתי במשחק" וזהו ! פה לא קרה כלום , אני תקוע ב - "עולם " והאפשרות היחידה שלי לצאת זה "להיכנע" בחד מלחמה אבל אז אני מקבל הפסד ולא ניצחון! ואם נראה לך שאני אשב 80 שעות לכבוש קוביה קוביה למרות שאין לי עם מי להילחם אתה חולם בהקיץ ! החוק אמור להיות פשוט ערן : חיסלת את כול הצבא והמפקדות הווה אומר ניצחת ! אין היגיון להשאיר את השחקן תקוע לכיבוש כול המפה ! שיהיה לכולכם יום של שמש בשמיים אנשים !

gindis

New member
אני מסכים!

לכן הכנסתי את החוק הבא. אם יש לך יותר מ-5 יחידות צבא במפה ולאויב או אויבים אין יחידות צבא יותר במפה וכולם הושמדו ועברה יותר משעה מפתיחת המשחק אז תנצח. (חשוב לבצע תזוזה במפה כדי לבדוק האם אין לאויב יחידות צבא)

gindis

New member
היכן אתה רואה את השגיאות הללו?

תכוון אותי בבקשה היכן זה נמצא. תודה ובברכה, ערן

Sabat0

New member
בכל המשחק ../images/Emo4.gif

כל יחידה צבאית, כתוב "הוזז יחידה" במקום "הזז יחידה". גם בהוראות של המשחק יש את זה בכל מקום... פשוט עשה חיפוש-והחלפה מ-"הוזז" ל-"הזז". לגבי הפסדתה ועזבתה וכו', זה מופיע בחדשות של המשחק. ועל הדרך, מאז ההפסד הראשון שלי כתוב לי "קבלת בחדשות המשחק הודעה חדשה" בחלון הראשי, זה לא נעלם.

gindis

New member
תודה...תיקנתי מה שמצאתי

אם יש עוד תרשום לי בבקשה היכן ואני אתקן. בברכה ותודה, ערן

יש עוד משהו-

בחיפוש עולם כתוב- כמה זמן במשחק יסתיים? עכשיו- אתה יכול להסביר לי מה כתוב שם? כי אני לא רוסי אני ישראלי... תכתוב- כמה זמן המשחק יסתיים.

Sabat0

New member
היה הייתי...

עד שנמאס לי לראות את המסך המעצבן של הלהבות
.

Sabat0

New member
השמידו אותי כל שני וחמישי.

אני לא בא לדבר נגד הפיראטים, לא היה לי גם כך יותר מדי קשר לברית עצמה - אבל ערבים היו עולים עלי כל יום כמעט ומשמידים את אחת מ-7 המדינות שלי. היום זה אותו מצב... רק עם ישראלים
.

למעלה