אף אחד לא מדבר על זה שהסדרה נגמרה?

אף אחד לא מדבר על זה שהסדרה נגמרה?

או שזה חדשות ישנות? מאז שאני בצבא אני מנותקת מהמציאות אבל חבר שלי עכשיו אמר שהסדרה נגמרה. אחרי ששבוע שעבר הוא הפיל עלי את המכה שורוניקה מארס נגמרה. נמאס לי שהסדרות שאני אוהבת נגמרות :( במיוחד שמודיעים להם פרק אחד לפני האחרון שלא מחדשים את הסדרה ואז הסדרה נגמרת בפרק על הפנים! ראה ערך: באפי, זהות בדויה, אנג'ל, ורוניקה מארס

adi1245

New member
טוב החליטו את זה דיי מזמן...

וזה היה דיי צפוי, בגלל הרייטינג הנמוך של העונה הרביעית... וגם הרייטינג הנמוך היה צפוי, כי העיפו את מישה...

P A T D F A N

New member
מה פתאוםO:

מישה הביאה את כל הרייטינג . כשהיה לה את הקטע עם אלכס אחוזי הרייטינג עלו באופן מרשים ;]

הוא לא דיבר על העונה השנייה

הוא דיבר על העונה השלישית ואם כבר אז אוליביה ווילד הביאה את הרייטינג.

מה פתאום

קודם כל הרייטינג ירד בהדרגה, מ9 מיליון צופים זה ירד ל5 מיליון בעונה השלישית ומישה כן הייתה שם, אז אפשר להגיד שמישה יכולה להיות גם הגורם לירידה נכון?

נצל"ש!!

סליחה.. פשוט אני ממש חייבת לדעת איך קוראים לסרט שאדם ברודי שיחק בו, זו עם הסייקטבורד שהם נוסעים 4 חברים סקייטים, והם רוצים שאיזה צייד כשרונות יראה אותם, או משהו כזה, זה ממש ממש חשוב לי!! תודההה

hadi13

New member
גרינד grind סרט קורע../images/Emo70.gif

הכי מצחיק שהוא רוקד במסיבה,למרות שראיתי את הסרט רק בשביל אדם ככה זה לא סרט משהו לדעתי

מסכים במאה אחוזזז

אני ממש מסכים איתך במאה אחוז ... גם אני אהבתי את באפי ואנג'ל .. אבל באפי הסתיימה בגלל פרישתה של שרה מישל גלר והיא גם מצתה את עצמה .. לא שהייתי מתנגד לעונה שמינית חח אבל מה לעשות ואנג'ל כי הרייטינג ירד.. לגעתי העם האמריקאי לא יודע להעריך סדרות איכותיות כמו האו סי ואנג'ל ובאפי ולכן מסיימים את הסדרות ככה... אני לא ראיתי שום סיבה להוריד את אנג'ל או האו סי מבחינת העלילה !!!

למעלה