אף אחד לא מעוניין בשחרור שליט

goro11

New member
אף אחד לא מעוניין בשחרור שליט

נראה לי שלאף אחד אין אינטרס אמיתי בשחרור שליט בעיקר המצרים שאם הוא ישוחרר הם יחויבו לפתוח תגבול עם עזה ולקבל פליטים . הממשלה שלנו והחמאס לא מעוניינות בשחרור כי לאחר חילופי השבויים תיפתח ביקורת רצינית למה זה נמשך הרבה זמן וגם החמאס לא רוצה באמת את האנשים האלה אצלו שיהפכו גיבורים ויקחו עמדות אחרי הכל הם מחבלים אצלנו יש בעיה נוספת גלעד יפתח את הפה למה זה לקח כל כך הרבה זמן השחרורהלוואי שאני טועה

עצוב כמה אתה צודק

יש אינטרסים מתנגשים של ה'גורמים' השונים הבוחשים בעניין גלעד שליט, אבל כולם 'מתלכדים' באינטרס שמשום מה מוביל לסחבת הבלתי נסבלת מצד כ ו ל ם ! קרא בין היתר את דבריו של ד"ר גיא בכור, מזרחן מה'מרכז הבין תחומי' באתרו - Gplanet על עשר הטעויות שאנחנו עושים בעניינו של גלעד שליט. אבל מרגיז עוד יותר עד כמה השבי של גלעד שליט הפך אצלנו לשיגרה, ולדבר ש"חיים אתו" וכבר לא כל כך שמים אליו לב. 'חלק מהנוף'. וההוכחה: אי אפשר לגייס אפילו כמה מאות ישראלים לפעולות השונות של 'המטה למען גלעד שליט', למרות שבאתר שהם הקימו כבר יש לדבריהם כמעט 20 אלף נרשמים ל'צבא החברים של גלעד'. מה המשמעות של ה"הרשמה" וה"התגייסות" האלו ? כנראה רק ניקוי-המצפון ומס-שפתיים מול המקלדת ומסך-המחשב. מה עוד עושים ה"מתגייסים". כנראה לא הרבה עד לא כלום ! אז מדוע שנאשים אחרים -את המחזיקים בגלעד, ואת המצרים ואת ממשלת-ישראל בכך שגלעד עדיין בשבי, כבר 3 שנים ורבע ?! אנחנו אשמים לא הרבה פחות !

יונה1

New member
תום, עצוב כמה אתה ממשיך לטעות

מעולם בתולדות ישראל לא היתה התגייסות גדולה יותר למען שבוי כפי שיש היום ! השבי של גלעד ממש לא הפך אצלנו ל"שיגרה" כפי שאתה טוען, אלא להיפך - הוא הפך לפולחן מיסטי, למועדון חברים, לפלטפורמה מצויינת לקידום "סלבס" ועוד ועוד ועוד. אם תבדוק את הפעילות שהיתה בשלוש השנים האחרונות, תמצא שבמצטבר, עשרות אלפי איש כבר עשו משהו "למען שליט". העובדה שבקצה הפרמידה יושב לו אדם עקשן שטרם הבין משמעות של לחץ אזרחי, זו ממש לא אשמת איש. כאשר ניסו להסביר לו שרק בידיו לנווט את כל המטורללים, הטרמפיסטים והתמהונים לאוהל המחאה בירושלים, הוא ענה ש"גם עמידה בצומת צמח חשובה". נו, אבל למה לנו להלין על כך שהוא אינו עוצר את כל האוננות המיסטית, כאשר רק היום הבאתי דוגמא לגבי ההשלכה הישירה של התגרות בשובים על בנו. אבל שם במצפה הילה לא מקשיבים לאיש! הם יודעים ה-כ-ל טוב מאחרים ובעיקר יודעים יותר טוב מפדויי השבי מה טוב לגלעד.

Bullshit !

"מעולם בתולדות ישראל לא היתה התגייסות גדולה יותר למען שבוי כפי שיש היום..." בהרצת אצבעות על המקלדות ובאנחות מעומק-הלב. גם בהתנדבות לשעתיים-שלוש פעם בחודש ב'אוהל המחאה' שספק אם מישהו בבית ראש-הממשלה 'רואה ממטר' מבעד לוילונות המורדים של מכונית-השרד. שישה ורבע מליון אזרחי-ישראל ממשיכים בשיגרת-יומם ! כי החייל השבוי הוא לא "פרטי" שלהם, ולכן זלב"שם - זאת לא באמת הבעיה שלהם. וגם - להם הרי לעולם זה לא יקרה ! אז מדוע שנתאמץ ונשקיע ונוותר על משהו ואולי :נשלם" מחיר אישי כדי לקדם את חזרתו של החייל ההוא שלא שייך לנו ?! בעובדה: 'מטה שליט' לא מצליח לארגן לארועים שהוא מתכנון יותר מכנה עשרות משתתפים, וגם הם - אותם אנשים שוב ושוב ! בדקתי !

תיקון:

'מטה שליט' לא מצליח לארגן לארועים שהוא מתכנן יותר מכמה עשרות משתתפים, וגם הם - אותם אנשים שוב ושוב

קמנצינד

New member
יש לי עצה בשבילך, תום :

יש אחד שכותב כאן בפורום די הרבה. שם המשתמש שלו הוא דן בן תרצה. היתה לי הזכות לפגוש אותו באחת ההפגנות. עצתי אליך- לפנות אליו במסר פרטי, או על גבי הפורום. הוא בחור עם המון נסיון חיים, שהנושא מאוד חשוב לו. אולי הוא יסכים לענות על כל השאלות שלך.

יונה1

New member
לך ליעוץ דן

נושא שליט מוציא ממך דברים מאד מאד לא פשוטים! אני כותבת את זה כמישהי שמכירה אותך ומודה שאפילו קצת דואגת לבריאותך הנפשית. אם עוד לא הבנת ואין מי שיסביר לך - זה לא גלעד - זה אתה!

למעלה