אף אחד לא מעלה תסריט לאתגר אני מרגיש כה מחולל ועזוב... מישהו לפחות עובד על זה? משהו?
ש שיר דויטש New member 1/2/05 #1 אף אחד לא מעלה תסריט לאתגר אני מרגיש כה מחולל ועזוב... מישהו לפחות עובד על זה? משהו?
S sprung monkey New member 1/2/05 #2 יש לי כמה רעיונות... אבל בגלל שאני עובד כמעט רוב היום (ואז אני מגיע חצי מת הביתה ורוצה רק לישון , אין לי בכלל זמן לעבוד עליו.
יש לי כמה רעיונות... אבל בגלל שאני עובד כמעט רוב היום (ואז אני מגיע חצי מת הביתה ורוצה רק לישון , אין לי בכלל זמן לעבוד עליו.
G ganooov New member 1/2/05 #3 סורי חביבי. יש לי רעיון, אבל אני לא מסוגל לפתח אותו בצורה מספקת. ויש לי בת מצווה לצלם עוד מעט .
B BattleSheep New member 1/2/05 #4 אולי בגלל אני חושבת שהלכת קצת יותר מדי רחוק עם מספר העמודים והגבלת המיקום בשביל פורום תמים וחובבני שכזה. במיוחד עם הגבלת הזמן וכולי. אבל יכול להיות שזו רק אני. Bzz
אולי בגלל אני חושבת שהלכת קצת יותר מדי רחוק עם מספר העמודים והגבלת המיקום בשביל פורום תמים וחובבני שכזה. במיוחד עם הגבלת הזמן וכולי. אבל יכול להיות שזו רק אני. Bzz
P pink cigarette New member 1/2/05 #6 אני דווקא חושבת שזה אתגר ממש טוב. ולמען האמת, בגלל שאני פטפטנית וכך גם הדמויות שלי, אני אהנה מהגבלת הדפים ה..גמישה. אני אעבוד על זה. עכשיו. מבטיחה.
אני דווקא חושבת שזה אתגר ממש טוב. ולמען האמת, בגלל שאני פטפטנית וכך גם הדמויות שלי, אני אהנה מהגבלת הדפים ה..גמישה. אני אעבוד על זה. עכשיו. מבטיחה.
S shellydeez New member 2/2/05 #8 שיר תקשיב אני מקבלת את מה שאתה אומר וניתן לזה חודש ובמקביל יהיו את האתגרים השבועיים... תשלח לי מסר במדויק לאיזה כיון היית רוצה למשוך את זה ונארגן את זה
שיר תקשיב אני מקבלת את מה שאתה אומר וניתן לזה חודש ובמקביל יהיו את האתגרים השבועיים... תשלח לי מסר במדויק לאיזה כיון היית רוצה למשוך את זה ונארגן את זה
G ganooov New member 2/2/05 #9 המממ.. אדם ש-"מתעצל" לעשות משהו בשבוע אחד, לא יעשה אותו גם בחודש . אני מקווה שאצליח לפתח את הרעיון בחודש הזה .
המממ.. אדם ש-"מתעצל" לעשות משהו בשבוע אחד, לא יעשה אותו גם בחודש . אני מקווה שאצליח לפתח את הרעיון בחודש הזה .